^Nevermind napísal:u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere
Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj.
ROKI49 napísal:Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj.
zijeme ako rodina a nie stylom oni ma zivia tak ich budem trpet
ROKI49 napísal:ved nikde ani netvrdim ze tak mas zit, ja som tym len chcel povedat ze si malo otca vazis ked mu toto povies. Ale aky otec taky syn.
ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa
^Nevermind napísal:ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa
no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat...
Schyl2o napísal:no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat...
nie, to sa stava kazdemu a nejde o to ci sa vie ovladat jednoducho niekedy su take situacie, ze sa neovladnes. U mna taka situacia vznikne, ked dobre viem aka je pravda a niekto sa snazi silou mocou vyvratit moje tvrdenie a pritom prd o tom vie. Urcite si aj ^Nevermind uvedomil, ze to kusok prehnal, ale co uz stalo sa..