|
|
|
| Autor |
Správa |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 947 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere  |
Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 19:16 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj. |
zijeme ako rodina a nie stylom oni ma zivia tak ich budem trpet |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 947 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
| ved nikde ani netvrdim ze tak mas zit, ja som tym len chcel povedat ze si malo otca vazis ked mu toto povies. Ale aky otec taky syn. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2983
Zaslal: 24 Jún 2006, 20:59 Predmet: |
|
|
| ja mam s rodičmi super vzťah, navzajom sa rešpektujeme. ale niekedy su aj hádky, ale iba zriedka.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 21:08 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| ved nikde ani netvrdim ze tak mas zit, ja som tym len chcel povedat ze si malo otca vazis ked mu toto povies. Ale aky otec taky syn. |
ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Schyl2o Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 442 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 23:19 Predmet: |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
| ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa |
no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 20:28 Predmet: |
|
|
ja som tiez s rodicmi v pohode, mame taky akurat vztah ze ja nerobim blbosti a oni ma potom neotravuju tak casto obojstranny RESPECT  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1807 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
| Schyl2o napísal: |
| no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat... |
nie, to sa stava kazdemu a nejde o to ci sa vie ovladat jednoducho niekedy su take situacie, ze sa neovladnes. U mna taka situacia vznikne, ked dobre viem aka je pravda a niekto sa snazi silou mocou vyvratit moje tvrdenie a pritom prd o tom vie. Urcite si aj ^Nevermind uvedomil, ze to kusok prehnal, ale co uz stalo sa.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|