BSPlayer
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
BS player je uz "dosrany" Ja som minule tiez stahoval najnovsiu verziu a pri spusteni ma to pytalo pripojenie na net a potom to nainstalovalo tu hovadinu. Sice NOD mi nic nezachytil, ale Ad Aware ano, tak som to vsetko pomazal a pri dalsom spusteni ma to opat pytalo nainstalovat tu blbost. tak som ho vypol odinstaloval a nainstaloval som starsiu verziu ktoru som mal pro aj s crackom...
mne našiel AD Awere to isté, ale tiež to po reste znova tam bolowill.i.am napísal:BS player je uz "dosrany" Ja som minule tiez stahoval najnovsiu verziu a pri spusteni ma to pytalo pripojenie na net a potom to nainstalovalo tu hovadinu. Sice NOD mi nic nezachytil, ale Ad Aware ano, tak som to vsetko pomazal a pri dalsom spusteni ma to opat pytalo nainstalovat tu blbost. tak som ho vypol odinstaloval a nainstaloval som starsiu verziu ktoru som mal pro aj s crackom...
winAmp je uplne v pohode. Len ako poznam vacsinu filmovych maniakov, vyzduju si titulky z externych suborov a tu Ti WinAmp nepomoze.
Takisto spickovy a orinalny je VLC Player pouzivajuci softwarovu dekompresiu , nevyzadujucu nainstalovane kodeky. Titulkove subory tam zial neimportnete ,ale otvorite si docasne subory P2P klienot ako eMule alebo eDonkey. Enjoy It
Takisto spickovy a orinalny je VLC Player pouzivajuci softwarovu dekompresiu , nevyzadujucu nainstalovane kodeky. Titulkove subory tam zial neimportnete ,ale otvorite si docasne subory P2P klienot ako eMule alebo eDonkey. Enjoy It
-
will.i.am
Darca
na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...mck napísal:winAmp je uplne v pohode. Len ako poznam vacsinu filmovych maniakov, vyzduju si titulky z externych suborov a tu Ti WinAmp nepomoze.
Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat trebawill.i.am napísal:na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...
-
will.i.am
Darca
ja som este problem s AIO nemal a nainstalujem jeden subor a mam vsetko co mi treba... ale ten titulkovy kodek vzdy odskrtavam, lebo aj tak ho nepouzivam...mck napísal:Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat treba. Ak strihas, tak este sa ti oplatli nahodit Panasonic DV codec
:)
a co tak stara dobra verzia 1.36???
http://www.brothersoft.com/bs-player-do ... 72082.html
http://www.brothersoft.com/bs-player-do ... 72082.html
-
Don_Pipino
Darca
javascript:emoticon(':o')
jaj,
ja mam XP..
no aj s tym MV2 playerom som bola spokojnaaa:)
titulky prehraval velmi dobre:)
ja mam XP..
no aj s tym MV2 playerom som bola spokojnaaa:)
titulky prehraval velmi dobre:)
No a prave preto je lepsi KMplayer, lebo ten to zvlada vsetkoDon_Pipino napísal:Ja pouzivam BSplayer uz dlho a nezaznamenal som nejake preoblemy, som s nim spokojny a este ani raz sa mi nestalo, ze by som spolus nim stiahol nejaky bordel. Pouzivam aj VLC, vacsinou na videa co mi nejdu otvorit cez WM11 (ktory pouzivam najcastejsie) a BSplayer. Na DVDcka mam Power DVD.
Tiez som pouzival power DVD, ale teraz je uz zbytocny.