Zo tyzden ci dva mam novy PC a pouzivam Win7 64bit, aktualizacie a vsetko ostatne je v poriadku, antivirus bezi. Vsetko bezi ako ma, zatial ziadne problemy, az na BSplayer. Mam nainstalovany BSplayer 2.51 z decembra 2009, k tomu mam nainstalovany K-Lite Mega Codec Pack 5.7.0, je to verzia z februara 2010, cize vsetko je viacmenej aktualne.
Cez utilitu, ktora sa pridava ku K-Lite s nazvom Win7SDFilterTweaker 2.8 som si nastavil, aby sa nepouzivali interne windowsacke kodeky, ale aby ffdshow. Ked pustim cez BSplayer film, tak cierna nie je cierna, je taka do siva a cele je to vyblednute, nevyzera to dobre. Skusil som vypnut ffdshow a pouzit windowsacke kodeky, ale nepomohlo to. Ked som to skusil prehrat cez Windows Media Player, tak nebol ziadny problem, cierna bola aka ma byt a aj ostatne farby.
Napada niekoho cim to moze byt, resp. co zmenit v nastaveni BSplayeru, kedze som nic okrem zakladnych veci ako je pismo pri titulkoch, asociaca suborov...???
Zatial fungujem na VLC, ale nepaci sa mi sposob spracovania nastavenia titulkov, kde sa prakticky nic neda nastavit.
BSplayer + Win7 - vyblednute farby
Re: BSplayer + Win7 - vyblednute farby
neskúšal si KMPlayer? prešiel som z BSka na KMP a nemôže si vynachváliť
ako riešť tvoj problém BSka však neviem
ako riešť tvoj problém BSka však neviem
podobny problem som mal s KMPlayerom a tam som musel zmenit Video render, pretoze to tiez bolo vsetko moc svetle + taktiez to vypinalo Aero. Neviem ake nastavenia ma BSplayer, no ak sa da nastavit iny video render tak by som skusil najprv to.
Curuj, ked si raz zvyknes na BS a pracu s titulkami, velmi do zmeny sa ti nechce 
u sestri som dal toto a vsetko ide ako ma...
ffdshow_rev 3291_20100226_clsid.exe
AC3 Filter - build 1.63b
Build: BsPlayer 2.51 build 1022 - latest
Windows 7 x86
//codeky nie su warez nie?
u sestri som dal toto a vsetko ide ako ma...
ffdshow_rev 3291_20100226_clsid.exe
Kód: Vybrať všetko
http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/files/SVN%20builds%20by%20clsid/generic%20builds/ffdshow_rev3291_20100226_clsid.exe/downloadKód: Vybrať všetko
http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b.exeWindows 7 x86
//codeky nie su warez nie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
canopus: Media Player Classic sa mi nepacil, skusal som ho uz davno a nesli v nom otvorit titulky.
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
idu v pohode,cudne, mpc alebo mpchc?to je rozdiel a este mpchc.264hojko napísal:canopus: Media Player Classic sa mi nepacil, skusal som ho uz davno a nesli v nom otvorit titulky.