pethosk napísal:parada to je, ale ta cena co to bude stat...
tak ale si zober že aj disketa keď prišla na trh, tak stála niekoľko desiatok dolárov. cd/dvd to isté.. postupne pôjde cena dole. Ale ja sa skôr bojím toho, že to nedotiahnu do konca a ostane z toho jeden perspektívny projekt ktorý nenájde ohlas u ľudí ako napríklad aj príchod minidiskov ktorým predpovedali veľkú budúcnosť a dnes nemôžem nájsť jediného človeka s ktorým by som vymieňal hudbu.
audiotrack napísal:tak ale si zober že aj disketa keď prišla na trh, tak stála niekoľko desiatok dolárov. cd/dvd to isté.. postupne pôjde cena dole. Ale ja sa skôr bojím toho, že to nedotiahnu do konca a ostane z toho jeden perspektívny projekt ktorý nenájde ohlas u ľudí ako napríklad aj príchod minidiskov ktorým predpovedali veľkú budúcnosť a dnes nemôžem nájsť jediného človeka s ktorým by som vymieňal hudbu.
to je pravda cena pojde dole, ale vyuzitelnost???
si neviem predstavit co by som tam na to dal a navyse rychlost zapisu a citania bude dominantna (pre mna je to nevyuzitelne)
no len nejde len o kapacitu
..som zvedavy aku to bude mat rychlost citania/zapisu, pristovu dobu, zivotnost, nachylnost na prostredie, otrasy atd...
a cena? ak sa to uchyti a bude to kvalitne zariadenie, tak casom sa to bude velmi blizit k cene nakladov
Ja dostavam z ITnews novinky mailom a cital som to uz skor. Tak to by bola riadna supa. Stacilo by mi 1 DVDcko na cely zivot
A asi by som ho aj tak nezaplnil
will.i.am napísal:Ja dostavam z ITnews novinky mailom a cital som to uz skor. Tak to by bola riadna supa. Stacilo by mi 1 DVDcko na cely zivot
A asi by som ho aj tak nezaplnil
..ked to pocitam, tak ja by som asi tak za rok zaplnil