Buran vs. Spaceshuttle

Diskusie na politické témy...
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Jo celkom som sa pobavil na tom. Inak existuju roze teorie podla ktorych amici nikdy nepristali na mesiaci. Podla mna je to ale blbost.

Na temu Buran vs. Space shuttle: Buran je pravdepodobne technologicky vyspelejsi, ale nikdy nebol uvedeny do prevadzky, tak je to zbytocne vobec porovnavat.
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

kandler napísal:heh a presne prave preto je to sovietska vlajka co veje na Mesiaci :wink:
ja len tolko .. Vysvetli mi ako moze viat vlajka na Mesiaci a ja ti poviem preco tam neveje Sovietska ..

odpoved sa skryva v zatvorke (lebo tam ziadna nie je)
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

ikovan napísal:ja len tolko .. Vysvetli mi ako moze viat vlajka na Mesiaci a ja ti poviem preco tam neveje Sovietska ..

odpoved sa skryva v zatvorke (lebo tam ziadna nie je)
pridavam sa k tvojmu nazoru, asi tolko, ze na mesiaci skutocne ludia boli , aj americania, aj rusi, ale uz takmer ista pravda je, ze tam "vtedy" nepristali, a ani nepobehovali, a tie horniny ktore akoze doniesli , mali od rusov, vymenov za to ze nezakrociai, v pripade zametania vo vychodnej Europe
O--->
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa O---> »

ja nie ale ked xces dobry simulator odporucam Orbiter...je for free ak sa nemylim
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

uz sa mi neche pod kazdy zle citovany prispevok pisat upozornenie, tak to pisem posledny krat a prevsetkych !!!
!!! [ako citovat >
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

04.04.2006 7:28 - MOSKVA
Rusko pracuje na plánoch vypustenia ľudskej posádky na Mesiac po roku 2015 i na projekte eventuálnej misie na Mars.
Médiám to dnes potvrdil vysokopostavený predstaviteľ ruského vesmírneho programu Alexej Krasnov, šéf programu letov s ľudskou posádkou. Práce na lete na Mesiac sa podľa jeho slov začnú pod hlavičkou nového vesmírneho programu, ktorý bude prijatý ešte tento rok.

Krasnov však zdôraznil, že tento krok nie je len ruskou odpoveďou na ambície USA a Číny smerujúce k rovnakému cieľu. Európska vesmírna agentúra (ESA) a Japonsko prejavili záujem o vývoj vesmírnej lode pre túto misiu, dodal Krasnov. Spojené štáty si vytýčili cieľ obnoviť lety na Mesiac v roku 2018.

Séria ich letov Apollo sa skončila v roku 1972 a odvtedy sa táto vesmírna veľmoc k našej prirodzenej obežnici nevrátila. Americkí astronauti po prvý raz vkročili na Mesiac v júli 1969. Bývalý Sovietsky zväz ako ďalšia kozmická veľmoc upustil od plánov pristátia ľudí na Mesiaci po sérii neúspechov pri štartoch svojich rakiet.
Zdroj : TASR
Napísať odpoveď