|
| Autor |
Správa |
Tomika Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 142 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2008, 14:24 Predmet: |
|
|
| uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa |
|
| Návrat hore |
|
 |
D4rTh Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2006 Príspevky: 429
Zaslal: 04 Mar 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
| Tomika napísal: |
| uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa |
A je nejaka zaruka? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 378
Zaslal: 04 Mar 2008, 19:08 Predmet: |
|
|
Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 172 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
D4rTh Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2006 Príspevky: 429
Zaslal: 04 Mar 2008, 21:07 Predmet: |
|
|
Nieje to nejaky ... ?
Lebo nechcem prist o tych par dolarov co som naklikal par mesiacov :/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 497 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2008, 22:01 Predmet: |
|
|
| Pilifo napísal: |
Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženky  |
Slovenské banky už podporujú PayPal? Bo keď sa s tým naposledy zaoberal, tak ešte nie, tak sa pýtam.
EDIT:Ako pracuje ten
http://move-funds.com/transfers.php
veď sa tam nikde nedá udať môj mail na PayPale a AlertPay, tak ako vedia, že odkial kam majú poslať??
Píše to vždy, že ttreba aktualizovať účet, nuž spravil som a stále to píše  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 172 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2008, 16:53 Predmet: |
|
|
neviem ja som to osobne ESTE neskusal .... ale tak tam si zadas sumu aku xces previest a tam si samozrejme pridaju nejake to percento pre seba a zadas mail na ALERTPAY a potom na PAYPAL a ony to prevedu.... //ja klikam sam a mam dolar a dake drobne denne tak coskoro prevediem ...a hor sa na RS
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 497 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
| no jou, lenže tam nikde nepýta mail!! A píšu, že treba mať rovnaký e-mail aj na AP aj na PP, ale nikde nežiadá mail, no som zvedavý, keď odpíšu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

|
Zaslal: 05 Mar 2008, 20:59 Predmet: |
|
|
* Before moving your funds, We strongly recommend an upgrade for your personal account
to personal pro (for Alertpay), or personal account to business account (for Paypal). takze asi tak ...... pre tyx co nevedia po ANG je to asi v takomto zmysle treba upgrade konta na PRO verziu aby sa dali presunut peniaze ..
/// edit: tak potom uz len googlit na forach dakych... ale bo najst niekoho kto s tym ma skusenosti ... ja sa budem musiet tiez posnazit bo budem potrebovat previest dolariky.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 05 Mar 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
| V mojom staršom príspevku som už napísal, že som si kontá aktualizoval a stále ništ |
|
| Návrat hore |
|
 |
ondrej012 Novice

Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 07 Mar 2008, 19:48 Predmet: |
|
|
ahojky
u mna doma sa regol kamos na bux.to caz moj link ale klika doma moze sa to? a prosim kto sa vyzna v AJ napiste mi co im mam napisat a kde skrz to regnuti
velice diky:-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

|
Zaslal: 09 Mar 2008, 19:44 Predmet: |
|
|
| ondrej012 napísal: |
ahojky
u mna doma sa regol kamos na bux.to caz moj link ale klika doma moze sa to? a prosim kto sa vyzna v AJ napiste mi co im mam napisat a kde skrz to regnuti
velice diky:-) |
urcite ano neni o tom zmienka v pravidlach.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
legolas45 Amateur

Stav:  Založený: 17.01.2008 Príspevky: 19
Zaslal: 13 Mar 2008, 15:37 Predmet: bux |
|
|
| ahojte asi tak pred mesiacom a cosi a stale nedosli ziadne peniaze cosi poradte dakujemmm velmi pekne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 142 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 16:07 Predmet: |
|
|
| ni je co radit, snad precitaj si pra prispevkov dozadu, pretoze peniaze chodia do 60 pracovných dní |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 378
Zaslal: 13 Mar 2008, 16:30 Predmet: |
|
|
| ni je co radit, snad precitaj si pra prispevkov dozadu, pretoze peniaze chodia do 60 pracovných dní |
A to máš 3 kalendárne mesiace  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|