A je nejaka zaruka?Tomika napísal:uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa
BUX.TO - co vy na to ?
Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženkyTomika napísal:uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
este doplnim ze sa to da previest uplne v pohode 
http://move-funds.com/transfers.php toto vam pomoze
http://move-funds.com/transfers.php toto vam pomoze
-
Fata! ChaoS
Star
Slovenské banky už podporujú PayPal? Bo keď sa s tým naposledy zaoberal, tak ešte nie, tak sa pýtam.Pilifo napísal:Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženky
EDIT:Ako pracuje ten
http://move-funds.com/transfers.php
veď sa tam nikde nedá udať môj mail na PayPale a AlertPay, tak ako vedia, že odkial kam majú poslať??
Píše to vždy, že ttreba aktualizovať účet, nuž spravil som a stále to píše
-
Fata! ChaoS
Star
-
Sphinx
Addict
* Before moving your funds, We strongly recommend an upgrade for your personal account
to personal pro (for Alertpay), or personal account to business account (for Paypal). takze asi tak ...... pre tyx co nevedia po ANG je to asi v takomto zmysle treba upgrade konta na PRO verziu aby sa dali presunut peniaze ..
/// edit: tak potom uz len googlit na forach dakych... ale bo najst niekoho kto s tym ma skusenosti ... ja sa budem musiet tiez posnazit bo budem potrebovat previest dolariky..
to personal pro (for Alertpay), or personal account to business account (for Paypal). takze asi tak ...... pre tyx co nevedia po ANG je to asi v takomto zmysle treba upgrade konta na PRO verziu aby sa dali presunut peniaze ..
/// edit: tak potom uz len googlit na forach dakych... ale bo najst niekoho kto s tym ma skusenosti ... ja sa budem musiet tiez posnazit bo budem potrebovat previest dolariky..
-
Fata! ChaoS
Star
-
polippolip
Amateur
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
bux.to
neviete niekdo ako sa daju ziskat rychlo klikajuci referali? bo to je strasne pomale. ak by mal nekdo zaujem volam sa Sucrei a rad primem nejakeho toho referala!!!!!!!