|
|
|
| Autor |
Správa |
Stullko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.03.2007 Príspevky: 109 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2008, 13:14 Predmet: |
|
|
| Frco napísal: |
| stullko: To akoze mas tisicku dolacov za mesiac? |
no tisicku,dakedy aj viac,podla toho ako mi klikaju..
TaudiT: no to je problem,ale ak ti na to nepridu, tak je to v pohode
wolf14: kupovanie referralov: na stranke kliknes aky balik referralov chces,kliknes ako to chces zaplatit, ci z uctu alebo alertpayu, ked z alertpayu,presmeruje ta na stranku alertpayu,kde uz mas predpripravene,vsetky udaje, len sa prihlasis, zadas pin na prevod(ktory si si dal pri aktivacii uctu na alertpayi) pockas,priblizne 30 sekund a zaplatene
martinh: daju sa poslat aj sekom,len musia byt v dolaroch, nie slovenske.. tam to pisu, len si daj na alertpayi ADD FUNDS. mas na vyber prevodom na ucet, sekom alebo aj ako ty chces postovou poukazkou(Money Order),vypln co potrebujes,na konci ti vypisu presne udaje ako posles a kde posles  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolf14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.10.2005 Príspevky: 53
Zaslal: 26 Apr 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
Stullko: diky za odpoved...mas skusenosti z kupovanim ?
Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stullko Medium Expert

|
Zaslal: 26 Apr 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
| wolf14 napísal: |
Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$  |
mam skusenosti, kupoval som si 2500..Naozaj sa ti to oplati.. vyplaty MOMENTALNE trvaju dlho,maju problemy s Alertpayom,no alertpay ma daco so systemom..ale inak mi vzdy v pohode vyplacali.. aj ja som cakal od Januara na tisicku... ak si bezny user,nie premium tak sa este nacakas..
Ja uz mam aj BUX.TO kartu,tam by mali vyplacat do mesiaca,ze vraj niekedy aj skor.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 325
Zaslal: 26 Apr 2008, 17:56 Predmet: |
|
|
Jednoznačne treba ísť do Premium Membershipu, objednať si kartu a potom máte za 2 - 5 dní výplatu na nej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[ RA ]==-- Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.03.2006 Príspevky: 606 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
| Mam taku otazku, ked mam peniaze na AP alebo PP to je OK, stamat sa daju prevadzat peniaze, ale co je to ta ich karta? |
|
| Návrat hore |
|
 |
53k Novice

Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 27 Apr 2008, 0:14 Predmet: |
|
|
| Tiež mám otázku... Nevie niekto, či je nutné platiť za zárobky na bux.to daň z príjmu? Nemám v tom moc jasno ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
TaudiT Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.04.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 27 Apr 2008, 12:31 Predmet: |
|
|
| Vie mi neikto povedat ci sa za tu Premium kartu cosi plati???? Ako ju ziskam??? A kolko dni trvá kým príde?? dik za odpoved(e) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stullko Medium Expert

|
Zaslal: 28 Apr 2008, 18:16 Predmet: |
|
|
| za kartu sa nic neplati, prisla mi do 10tich dni.. neviem, nedavaju kazdemu asi, pisali aj taky co im neschvalili.. ale ak mas dost referralov,tak ti urcite schvalia.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
TaudiT Novice

Zaslal: 28 Apr 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
| To sa este nacakam kym budem mat dost refferalov. len tyzden dozadu som dal ziadost o prevedenie 10,19usd ( ale az potom mi doslo ze refovia stoja viac. Takze budem cakat asi rok kym si kupim konecne refov a stanem sa premium.) Tak mi teraz zostava len sa spoliehat na to ze sa najde nejaky dobrak ktory by mi pozical tych 17 usd --to je zaroven vyzva pre tych ktory uz maju vela love a radi by pomohli (zdoraznujem pozicat-niesom svina) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stullko Medium Expert

|
Zaslal: 29 Apr 2008, 1:17 Predmet: |
|
|
| Pilifo napísal: |
Jednoznačne treba ísť do Premium Membershipu, objednať si kartu a potom máte za 2 - 5 dní výplatu na nej  |
2-5 dni?? to odkial taketo vypocty?? hh ja som daval pred 10timi dnami a nic doteraz.. to su len famy ze vyplacaju takto.. normal aj toto trva 30 pracovnych,cize asi 40 normal dni.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[ RA ]==-- Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.03.2006 Príspevky: 606 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 10:50 Predmet: |
|
|
| To Stullko a ty mas kartu? Ake mas z nej skusenosti? Pisali ze na kartu vyplatia prvykrat cca za 30dni a potom ostatne platby su do 5dni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 325
Zaslal: 29 Apr 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
| --==[ RA ]==-- napísal: |
| To Stullko a ty mas kartu? Ake mas z nej skusenosti? Pisali ze na kartu vyplatia prvykrat cca za 30dni a potom ostatne platby su do 5dni. |
Presne tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stullko Medium Expert

|
Zaslal: 29 Apr 2008, 13:03 Predmet: |
|
|
no skusenosti asi take,ze ju mam a dal som si prvy krat na nu vyplatit 1400.. hm no od prveho maju mat novy script, na vyplaty na kartu.. takze budu uprednostnovane, lebo su problemy s Alertpayom.. hm,dufam ze ma vyplatia,1-3tieho ako pisu.. to by som cakal len 15 dni.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
53k Novice

Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 29 Apr 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
Jedna vec mi nejde do hlavy... Prečo sú "reklamy" na bux.to väčšinou odkazy na fórum s príspevkami o úspešne vyplatených sumách? Z čoho potom vyplácajú peniaze? Je tam pár reklám aj na iné stránky a produkty, no minimum... Čo potom z toho majú? Aby to nebol o*eb a jedného dňa nám pri návšteve stránky vypíše not found... Tento príspevok je čisto iba konšpirácia a uvažovanie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TaudiT Novice

Zaslal: 29 Apr 2008, 15:35 Predmet: |
|
|
| 53k - ja si myslim ze nam tam davaju tie odkazy na stastne pribehy preto aby sme mali viac linkov na klikanie cize aby sme viac zarobili. Lebo komu by sa uz len chcelo otvarat bux.to a klikat koli piatim reklam denne (asi tolko ich je za ktore mozu zarobit) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|