kolko USD to mesacne da?Pantagruel napísal:Tak co hovorite na nas OldSchoolBux? Ideme 10 dni, mame 4000 userov a vyplatil som 300 USD
BUX.TO - co vy na to ?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
Papiere nemam... Advertiserov tiez moc nemamStullko napísal:mas na to aj papiere??dane odvadzas a podobne?ja sa len pytam,scripta mam aj ja... odkial beres ludi co ti platia za kliky na reklamy? beres polovicu,alebo kolko z jedneho kliku??
Ale dost na tom skratka zarabam
Rozmyslam ze si nato vybavim zivnostak, ale ako zatial nieje s tym ziadny problem, pravne je to v poriadku ...
Tak si píš, že ti to krachne. Jednak, že vyplácaš hneď, druhak že advertiseri sa ti môžu minúť a máš stop pre prílev financii alebo niekto spraví autoclicker (už dokonca aj je) a keďže advertiserom ide o to aby si zvýšili návštevnosť, čo sa ti s najvačšou pravdepodobnosťou nepodarí, ťa nechajú nakoniec aj tak. A jasné, potrebuješ na to dobrý tím ľudí, čo sa o to budú starať.Pantagruel napísal:Papiere nemam... Advertiserov tiez moc nemam
Ale dost na tom skratka zarabam
Rozmyslam ze si nato vybavim zivnostak, ale ako zatial nieje s tym ziadny problem, pravne je to v poriadku ...
-
Pantagruel
Star
Lol, klikacka je postavena tak ze prezije aj bez advertiserov a posledny tyzden ich bolo aj tak skutocne dost.wozu napísal:Tak si píš, že ti to krachne. Jednak, že vyplácaš hneď, druhak že advertiseri sa ti môžu minúť a máš stop pre prílev financii alebo niekto spraví autoclicker (už dokonca aj je) a keďže advertiserom ide o to aby si zvýšili návštevnosť, čo sa ti s najvačšou pravdepodobnosťou nepodarí, ťa nechajú nakoniec aj tak. A jasné, potrebuješ na to dobrý tím ľudí, čo sa o to budú starať.
Autoclicker? Kopa ludi cheatuje, hlavne z Ciny a Polska...Mame dobru anticheat ochranu, tych co cheatuju blokujeme.