BUX.TO - co vy na to ?
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
preco sa nespytate na http://abux.info/ fore ?
bux je fajn, ked mas nejake peniaze na karte co nechces minut na hluposti ale investovat, len do toho...
navratnost je asi 2 tyzdne az mesiac, co mam vyskusane...mam 52 referalov (50tich som kupil za $34.95+$16.98=$51.93). v MY STATS mam uz $26.27
//edit: teraz je 22:24 GMT a mam $29.45, tak si vypocitajte, asi ako rychlo to rastie...//
, asi $5 som tam mal pred nakupenim referalov. Platbu (na kupenie referalov) som posielal 23tieho decembra. 24teho rano som ich uz mal vsetkych 50tich aktivnych...dnes je 28 decembra vecer, cize $20 za 4 dni to nie je zle...a ked pojdu este tyzden dva tak sa mi vrati investicia...problem je napriklad v tom, ze vyplacaju naozaj po 30 pracovnych dnoch cize to trva mesiac a pol. Ale ked raz nabehnes na system vyplacania kazdy mesiac, tak mas pravidelny prijem...
P.S.:moj otec si kupil 500 referalov, po par dnoch tam uz ma approx $100. Celkom fajn zisk za investiciu $454. Cize navratnost 2 tyzdne maximum.
P.S2: neverim ze referali prestanu zarabat...ved kto by nechcel zarobit viac penazi, ako ma? to nas predsa zenie dopredu, tuzba o peniazoch
EQ
navratnost je asi 2 tyzdne az mesiac, co mam vyskusane...mam 52 referalov (50tich som kupil za $34.95+$16.98=$51.93). v MY STATS mam uz $26.27
//edit: teraz je 22:24 GMT a mam $29.45, tak si vypocitajte, asi ako rychlo to rastie...//
, asi $5 som tam mal pred nakupenim referalov. Platbu (na kupenie referalov) som posielal 23tieho decembra. 24teho rano som ich uz mal vsetkych 50tich aktivnych...dnes je 28 decembra vecer, cize $20 za 4 dni to nie je zle...a ked pojdu este tyzden dva tak sa mi vrati investicia...problem je napriklad v tom, ze vyplacaju naozaj po 30 pracovnych dnoch cize to trva mesiac a pol. Ale ked raz nabehnes na system vyplacania kazdy mesiac, tak mas pravidelny prijem...
P.S.:moj otec si kupil 500 referalov, po par dnoch tam uz ma approx $100. Celkom fajn zisk za investiciu $454. Cize navratnost 2 tyzdne maximum.
P.S2: neverim ze referali prestanu zarabat...ved kto by nechcel zarobit viac penazi, ako ma? to nas predsa zenie dopredu, tuzba o peniazoch
EQ
A cital si si aj prispevky u nich na fore? To mas tak..kupis referralov a ty sam prestanes klikat. Tak je to aj s ostatnymi..najdes si 25 referralov, ktory ti kliknu 3$ denne a svoj podiel 0,12$ ozelies. Ja to tak nerobim, pretoze som svojich referralov ziskal vymenou za ich program ( =ty sa prihlasis podomna, ja pod teba), ale kopec ludi lahko ziska referralov napr. takouto kupou ako ty, alebo skratka maju stastie a niekto im dopraje ked sa prihlasi pod nich.
vies ja neverim ze ludi raz prestane zarabat...aspon nie v tomto svete...a zisk, nech uz je hocijako maly vzdy potesi...aj ked netesi, ze sa zmensuje...iceCream napísal:A cital si si aj prispevky u nich na fore? To mas tak..kupis referralov a ty sam prestanes klikat. Tak je to aj s ostatnymi..najdes si 25 referralov, ktory ti kliknu 3$ denne a svoj podiel 0,12$ ozelies. Ja to tak nerobim, pretoze som svojich referralov ziskal vymenou za ich program ( =ty sa prihlasis podomna, ja pod teba), ale kopec ludi lahko ziska referralov napr. takouto kupou ako ty, alebo skratka maju stastie a niekto im dopraje ked sa prihlasi pod nich.
EQ
-
pesinko2468
Expert
-
burnmail123
Light Star
to si kde cital? na forum abux.info v sekcii non english je thread kde kecaju CZ/SK usery, Tam si precitaj co ti napisu ked sa ospravedlnis.. "tvoje konto bude hlbsie preskumane", to je vsetko co ti napisu..nemas zaruku, ze ti strhnu daku ciastku alebo ta vobec vyplatia.burnmail123 napísal:jj presne , ja som ho puzival jeden den a potom som si precital na inych forach ze to takto zabanuju ked sa poziada o vyplatu a cital som aj to ze ked im napisete vase ospravedlnenie tak vam to prepacia a strhnu vam kolko ste cca naklikali s autoclickerom
-
burnmail123
Light Star
to som cital na jednom fore , bol tam thread bux.to s 80 stranami , jeden mi pisal ze ty co autoclicker zapli a boli ako "chcipli brouci" ze im po poziadani o vyplatu konto zabanovali a ty co sa priznali a napisali kolko si s tym naklikali strhli danu ciastku a normalne ich vyplatili . Ak najdem to forum tak vam potom hodim link
ja klikam na viacerych pocitacoch a vacsinou nastavim email napriklad [email protected]... taky pravdaze neexistuje, a raz som sa aj pomylil a na jedneho mojho refferala, ktoreho klikam v skole som nastavil taku istu emailovu adresu, aku mam na hlavnom konte, na ktory odkazuju vsetky ostatni refferali... zistia to? 
stale nechapem k comu je urobit si na seba 10 referralov a klikat ich sam za seba. Stravis s tym asi tak 60 min, ak mas jeden PC a odpajas pripajas internet aby sa ti zmenila IP (pokial nemas ovsem 10 PC s 10 roznymi IP). Zarobis asi tak 20 SK za hodinu ??? Ja si teda svoj cas cenim viac. A este sa pomylis a odhalia tvoje podvody a vsetko mas v tahu. Na tychto klikackach sa da rozumne zarobit iba ak mas pod sebou kopu inych ludi a nie seba sameho. ja mam napr. na dailyclicks 19 referralov, zaraba mi to asi 4$ denne a stravim 15min na internete.
-
burnmail123
Light Star
no sak ja presne toto mam, v skole mame 40 kompov s roznymi IP.. ale nevim kde si mam zohnat refferalov, sak nikto to nechce, tak preto to takto robim... asi si ich zakupim za tych 17 dolaroviceCream napísal:stale nechapem k comu je urobit si na seba 10 referralov a klikat ich sam za seba. Stravis s tym asi tak 60 min, ak mas jeden PC a odpajas pripajas internet aby sa ti zmenila IP (pokial nemas ovsem 10 PC s 10 roznymi IP).
btw. burnmail123 ako presne dlho mas tych refferalov a kolko ti za ten cas naklikali?
-
burnmail123
Light Star
-
burnmail123
Light Star