niak vam to nefacha, alebo ste scamli?Pantagruel napísal:http://ptctalk.com/forums/index.php/topic,30957.0.html
Na oldschoolbuxe bude HAPPY DAY
- Payout znizeny na 3.99 USD
- 2c za klik
- vela reklam
lacni reffovia, premiak...kliknite a precitajte si sami
BUX.TO - co vy na to ?
dalsi scam
-
Pantagruel
Star
Ty si scamol 
OSB facha v pohode ale len pre Slovakov... Dnes sme boli obetou masivneho DDoS attacku tak sa bloklo zahranicie... Do par dni to bude OK, mame skvely support...
Sme na jednom serveri s AlertBuxom takze mozno bol ten attack smerovany na nich... Kto vie ...
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 17:23 )
Uz je to OK
OSB facha v pohode ale len pre Slovakov... Dnes sme boli obetou masivneho DDoS attacku tak sa bloklo zahranicie... Do par dni to bude OK, mame skvely support...
Sme na jednom serveri s AlertBuxom takze mozno bol ten attack smerovany na nich... Kto vie ...
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 17:23 )
Uz je to OK
-
Pantagruel
Star
www.oldschoolbux.com jednoznacne 
-
rules89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
chalani mam uz na ucte vise 18 dolarov ale neviem si to preniest na ucet mozem si to dat aj na ucet co mam vo vub banke? Diki za odpoved a prosim vas ak viete ako si to preniest na ucet odpiste mi na SS
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 14:27 )
chcem sa opytat ako si mam previest tie peniaze z bux.to na ucet vo vub banke potreboval bi som to vediet ak niekto nieco vie o tom nech mi napise SS Diki vopred.
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 14:27 )
chcem sa opytat ako si mam previest tie peniaze z bux.to na ucet vo vub banke potreboval bi som to vediet ak niekto nieco vie o tom nech mi napise SS Diki vopred.
-
Pantagruel
Star
admin ten-adsu je moj kamos, planuje velky comebackdavo2006 napísal:ono tych klikaciek bolo viac dobry ale po tych DDOS utokoch skoncili..napr.buxvisit,ten-ads a pod..za to OSB to pekne vydrzal
naopak skoncili alertbux a goldclick a zachvilu to caka aj mainbux
odporucam kupit na OSB vyhodny PREMIUM ucet iba za 32.99 USD na rok (10 referalov v cene)
jj durriss pracuje na novej verzii ten-ads..myslim ze aj buxvisit,ci nie fajtli?Pantagruel napísal:admin ten-adsu je moj kamos, planuje velky comeback
naopak skoncili alertbux a goldclick a zachvilu to caka aj mainbux
odporucam kupit na OSB vyhodny PREMIUM ucet iba za 32.99 USD na rok (10 referalov v cene)
-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star