BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
burnmail123
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

Pantagruel napísal:.biz

Co by som z toho mal? Nic...ale ja beriem do uvahy ze s klikanim by si po 100 klikoch neskoncil, ale klikal dalej...
...
jj presne ved o tom to je , ty si kupis referov napr. na buxe a najprv si v minuse 16 dolarov ale oni ti to do mesiaca vratia - pekne klikaju .
Ved aj tam to je tak len trocha drahsie pre kupujuceho 16,97 doalru za 15 ludi , to je 1,131 dolaru za jedneho
Ja planujem tak ze sa dam vyplatit az niekedy v aprili 3mesiace na vyplatu a v juni to mam doma . Dovtedy snad nazbieram aj vyse 100 dolarov tak to nebude take strasne .

BTW: teraz mam 42 dolarov
DonJouzi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonJouzi »

Na kupenych refov by som sa nespoliehal. Mne naklikali cca 60 klikov kazdy a skoncili.
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mne naklikali 3123 klikov
cize zalezi to od toho akych chytis - taka loteria
DonJouzi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonJouzi »

burnmail123 napísal:mne naklikali 3123 klikov
cize zalezi to od toho akych chytis - taka loteria
Tak to mas dobre :)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

pockat nechce sa mi to vsetko citat,takze ked si tych 10-12 reklam odkliknem ja,tak to je podvod?
takze by mi to mali odkliknut iní ludia,resp. ludia s inou ip adresou,alebo sa mylim??
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Heh, na tom je to cele postavene , jasne ze mozes klikat na tie reklamy.

Inac s tymi reffmi je to fakt loteria, kedysi som sam vlastnil klikacku ako bux.to, ak si kupis refferalov su ti pridani automaticky, a dost unreffered memberov (ludi ktory pri registracii nechali prazdnu kolonku " Refferer") sa iba registruje a casto ani nic neodklikne, takze tak...
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

a prisli uz niekomu peniaze?
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

malyivko napísal:pockat nechce sa mi to vsetko citat,takze ked si tych 10-12 reklam odkliknem ja,tak to je podvod?
takze by mi to mali odkliknut iní ludia,resp. ludia s inou ip adresou,alebo sa mylim??
ano ak chces mat o trosku viac penazi za den ak uz mas referov tak sa oplati klikat ale vacsina ludi hned ako kupi referov tak klikat prestane - ide im o to ze peniaze nabihaju a par desiatok centov je im lahostajnych.

malyivko - to ci vyplacaju sme riesili o stranu alebo dve do zadu , troska si to popozeraj nech su tu neni tie iste odpovede.

Kolega Pantagruel pisal ze mu ide dobre dailyclicks a ze ho vyplacaju do 24 hodin zatial co bux - 3 mesiace
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

akym sposobom presviedcate znamych, aby sa vam tam registrovali? mam vela znamych co presedia dost velku cast dna pri pc, ale tazko sa na to nahovara a bez referalov je to blbe.
tiez by som sa chcel spytat ci by mi niekto neposlal peniaze na paypal vymenou za poslanie penazi na ucet v slevenskej banke
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

akym sposobom ? No jednoducho , napises mu ze klikas na super stranke - ze kamos na tom zarobil napr. ze ci sa nejde regnut tiez alebo to aspon skusit . Ved volaco vymysli , ked ich poznas tak vies co na nich plati
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

a co tak bux.to autoclicker.. ja som referal jednemu kamosovi.. lebo mna to dajak neirituje nikdy som takym vecickam neveril.. ale mam nahodeny ten softik, spusta sa pri starte, a je uplne skryty ani neviem ze ho mam.. a pekne to klika samo :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

skenner napísal:a co tak bux.to autoclicker.. ja som referal jednemu kamosovi.. lebo mna to dajak neirituje nikdy som takym vecickam neveril.. ale mam nahodeny ten softik, spusta sa pri starte, a je uplne skryty ani neviem ze ho mam.. a pekne to klika samo :P
akurat ze sa to riesilo par stran dozadu, ze ti nato pri vyplacani prachov pridu :D
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

:arrow: ale ved on ma f <> vyplatu, sam povedal ze takym veciam neveri
:arrow: a s tym AC robi len sluzbu kamaratovi kamarata vyplatia a potom ho pozve na pivo

inak k teme naklikal som si 10 dolarov ale ta doba(60 prac. dni) no do ....! :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no za 3 dni co tam som tak $ 0.6400 :D
ak by niekto tuzil byt mojim referalom tak nech za názvom domény doplní
/?r=Linkman

;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kukiak napísal:akurat ze sa to riesilo par stran dozadu, ze ti nato pri vyplacani prachov pridu :D
ta chlapika normalne vyplatili.. ktovie
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Jaaj Linki :D

Ozvi sa mi na ICQ a dam ti nejake tipy ako na reffov atd :)

Btw vcera som na dailyclicks poziadal o 60 USD :) ocakavam ze dneska pridu, potom sem postnem aj screen :)
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hadam toto nebude nejaka reklama abo take nieco ale ponukam ak bude niekto moj referal tak zaplatim dolar za kazdych 200 klikov. napiste SS ak mate zaujem
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SpermoS napísal::arrow: ale ved on ma f <> vyplatu, sam povedal ze takym veciam neveri
:arrow: a s tym AC robi len sluzbu kamaratovi kamarata vyplatia a potom ho pozve na pivo

inak k teme naklikal som si 10 dolarov ale ta doba(60 prac. dni) no do ....! :wink:
no pozor , uz som pocul ze aj ked tvoji referi pouzivaju AC tak ta nevyplatia tiez , cize on a jeho kamarat velmi neuspeju. Viem je to krute ak si kupite referov a dvaja-traja puzivaju AC a nakoniec vas nevyplatia za nieco za co nemozete
Lukinho11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

bux.to

Príspevok od používateľa Lukinho11 »

Ja sa chcem opytat, neda sa mi klikat cez tyzden na svojom PC, som na intraku, mozem klikat na inom PC ked tu je zaregistrovany iny Nick/uzivatel bux.to??? Nebudu si admini bux.to mysliet ze mam dva nicky, pri prevadzani "minci"??A vobec maju to ako zistit ked to dam previest "cashout" zo SVOJHO PC?? Inac sa snazim fakt seriozne a poctivo klikat, zarabat nevedel som ze na tom druhom PC klika dalsi...hmm.. Viete mi niekto poradit...?.pls..thanks..... :? :? :? :!: :!: :!:
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: bux.to

Lukinho11 napísal:Ja sa chcem opytat, neda sa mi klikat cez tyzden na svojom PC, som na intraku.........
to zalezi od toho ci tam na intraku mate vsetci jednu staticku IP, ak nie tak to nie je vobec problem a kedze ti nevypisalo ze na tej ip je iny pouzivatel tak asi nemate rovnaku
Napísať odpoveď