bývalá láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

r4wMUnt34q napísal:Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurkne ;).. To prislovie (trpezlivst ruze prinasa) neni vseobecne platne ako zakon akcia je priamo umerna reakcii a tak.. Ak sa s tebou 2.x rozisla, tak to uz vazne nema vyznam ! Nestracaj cas a najdi kamaratov a/alebo kamaratky, ktore pomozu na nu zabudnut.. Lepsie urobit ani nemozes.. Len horsie :) = verit, ze RAZ ta bude lubit.. OTVOR OČI DOKORÁN :!:
ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecne :!: len zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

combo napísal:ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecne :!: len zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

P3Bo napísal:Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
Súhasím.. Ja som sa nedorozumel a myslel som si, ze sa s nim uz 2x rozisla :oops:
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

P3Bo napísal:Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom si :wink:
to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

combo napísal:to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat :?
Podľa mna treba vybrať príjemné miesto ktoré je aspoň trochu romantické (v prípade že by chcela začať vzťah ) začnete sa spolu rozprávať a na konci toho večera sa jej na to spýtaš :!:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

combo napísal:to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat :?
Nevieš ako začať?
Na nič sa nehraj, to že ste boli spolu, malo svoj dôvod. Ak ťa ešte miluje, tak miluje len teba, nie tvoju pretvárku.
Keď príde, vystihni moment, kedy spomenie vašu minulosť, moment, kedy sa tak clivo zamyslí :arrow: A je tvoja...
Buď taký aký si bol vždy, keď vám bolo najkrajšie.
Nech ťa ani len nenapadne zámerne ju rozcitliviť a potom to využiť... To máš rovno stratené.
Inak, ty jej nedokazuj že ťa miluje, ona na to musí prísť sama. A znova opakujem :arrow: Trpezlivosť, trpezlivosť.....

Edit: súhlas s Krupicom
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

combo napísal:diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
Čakať môžeš, ale už nedúfaj.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Te-wei napísal:Čakať môžeš, ale už nedúfaj.
Nie, neber mu nádej, nádej je dobrá vec a ten ju ešte má...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

no pokiaľ si bude robiť nádeje a bude špekulovať nad tým, že sa možno dajú do kopi, tak sa chalanisko môže popáliť a sklamať. nech bere čo je a nič viac nečaka.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Inac mam taky pocit, ze je to tu skoro o tom istom.. Niekto nevie povedat, co citi, nevie ako ma povedat, ze "Nesla by si so mnou von ?" a podobne.. Uz aby z toho vyrastli..
Napísať odpoveď