ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecner4wMUnt34q napísal:Trpezlivost ruze prinasa, ale skus cakat, kym na teba osoba na fotke zmurkne.. To prislovie (trpezlivst ruze prinasa) neni vseobecne platne ako zakon akcia je priamo umerna reakcii a tak.. Ak sa s tebou 2.x rozisla, tak to uz vazne nema vyznam ! Nestracaj cas a najdi kamaratov a/alebo kamaratky, ktore pomozu na nu zabudnut.. Lepsie urobit ani nemozes.. Len horsie
= verit, ze RAZ ta bude lubit.. OTVOR OČI DOKORÁN
bývalá láska
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Rozumna debata o tom či by chcela opäť začať vzťah s tebou si myslim nemôže zaškodiť aspoň uvídíš načom sicombo napísal:ona sa so mnou rozisla raz....ja urcite nebudem cakat vecnelen zistim ako na tom som a potom sa uvidi:-) uz sa mi na nu aj ako tak podarilo zabudnut ale zase sa to vratilo ked som ju videl a rozpraval sa s nou......
-
r4wMUnt34q
Star
-
erytrocyt
VIP
Nevieš ako začať?combo napísal:to ano... ale neviem ako takuto debatu zacat
Na nič sa nehraj, to že ste boli spolu, malo svoj dôvod. Ak ťa ešte miluje, tak miluje len teba, nie tvoju pretvárku.
Keď príde, vystihni moment, kedy spomenie vašu minulosť, moment, kedy sa tak clivo zamyslí
Buď taký aký si bol vždy, keď vám bolo najkrajšie.
Nech ťa ani len nenapadne zámerne ju rozcitliviť a potom to využiť... To máš rovno stratené.
Inak, ty jej nedokazuj že ťa miluje, ona na to musí prísť sama. A znova opakujem
Edit: súhlas s Krupicom
-
Te-wei
Medium Professional
Čakať môžeš, ale už nedúfaj.combo napísal:diky za vsetky odpovede:-) rozisla sa ona so mnou... mi povedala ze ma ma velmi rada ale nelubi ma az tak ako by mala:-( tak ja teda este pockam a uvidim..... ved sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa:-) tak dufam ze to bude platit aj v tomto pripade... ale ja som do nej asi stale zalubeny...teda nie asi ale urcite.....
-
r4wMUnt34q
Star