Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
SIX
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 23:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

a teraz ti napisem veciu srandu no ono je to vazne ale nad tymto co napisem sa len pekne usmejte.
moj kamarat zacal chodit s jednou babou asi 3 mesiace, rozisli sa
potom o 3 mesiace som snou zacal chodit ja {bolo to dost blbe ked smer sa snim stretli} po 7 mesiacoch sme sa rozisli , a ceresnicka na zaver moj naj kamarat dalsi si snou zacal a chodia spolu doteraz uz 2 roky. a najvecia sranda je ked sa vsetci traja stretneme a ona je snim Very Happy

je to skoro ako tvoj problem len prevrateny na hlavu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
lienka111
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 24 Aug 2006, 22:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

nechodis s nou, ale mas ju rad... a rozisli ste sa kvoli nej alebo tebe? ty ako byvaly asi nemas velke pravo na nu ziarlit... iba ak doma medzi 4 stenami... alebo jej zacni pisat aj ty... ved rozhodnut sa musi ona
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 0:46    Predmet: BOH mA POTEs Odpovedať s citátom  

Lol....kua moja sa rozysla s chalanom,,,teraz je somnou,,,no jo,ale ja mam taky blby pocit ze este stale ma "rada" byvaleho,,aj ked sa rozysli......
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: 28 Dec 2006, 2:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
ako nevidim dovod ziarlit ked spolu nechodite
ale ked ti na nej zalezi az natolko ze na nu ziarlis preco s nou nechodis?
Toto by ma zaujímalo. Existuje aj kamarátske žiarlenie? Lebo som už počul že sú aj iné formy žiarlenia, napríklad že dcéra žiarli na matku ktorá si nájde nového chlapa, alebo brat na sestru a tak. A toto že niekomu vadí aj to že jeho najlepšia kamoška má chalana... Takže sú aj iné formy žiarlenia.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 30.09.2006

PríspevokZaslal: 07 Jan 2007, 3:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

vies ja mam kamosa ktory je do mna zamilovany ale on je aj sialene ziarlivy, ani som nou nechodi a dala som mu pocitit ze je len Kamos a on si robi stale nadeje, ziarli nato ked s niekym tancuje pise mi ako mu to vadi, ked idem s niekym von ide ho trafit od tej nervozity.. on je proste s prepacenim na tom psychicky zle..dokonca aj jeho kamos povedal ze to uz nieje s nim dobre... on si mysli ze ma vlastni ale ja som len kamoska.. takze ak ziarlis a brutalne je to dost zle... lebo je to predsa kamoska a ty jej nesmies davat pocitit ze ta sere ze je s niekym inym alebo ze jej niekto vypisuje... to je najhorsia vec a pri nej ju mozes stratit... Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: