|
| Autor |
Správa |
Josh19 Light Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 60
Zaslal: 17 Aug 2006, 22:52 Predmet: Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Co si myslite o tom,ked nechodite s babou ale zalezi vam na nej a napise jej byvaly ? neviem ako vas ale mna ide slak-trafit,mozno to je ziarlivost ale nikdy som to necitil tak ako to citim teraz,aby som bol konkretnejsi:
"Môžem ťa pobozkať ?" |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 23:30 Predmet: Re: Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Josh19 napísal: |
Co si myslite o tom,ked nechodite s babou ale zalezi vam na nej a napise jej byvaly ? neviem ako vas ale mna ide slak-trafit,mozno to je ziarlivost ale nikdy som to necitil tak ako to citim teraz,aby som bol konkretnejsi:
"Môžem ťa pobozkať ?" |
Nechaj to tak, skús pochopiť trošku toho chlapca. Zrejme mu tvoje dievča ešte chýba. Aj mne sa to stávalo, skoro ma dal dobiť, ale nakoniec sme boli dobrý kamaráti. Jeho to prejde. Ak nebude prestávať, inteligentne/nie ako debil alebo zviera/ mu vysvetli že sa ti to nepáči a nepraješ si to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 23:31 Predmet: |
|
|
Počuj, teraz nechápem...Ty s tou dievčinou nechodíš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Romanko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 1949 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
ako nevidim dovod ziarlit ked spolu nechodite
ale ked ti na nej zalezi az natolko ze na nu ziarlis preco s nou nechodis? |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 655
Zaslal: 17 Aug 2006, 23:56 Predmet: |
|
|
| predstav si ze ty si na strane toho chalana... co by si spravil ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2184 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2006, 4:11 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
Počuj, teraz nechápem...Ty s tou dievčinou nechodíš  |
Nie, nechodia spolu, ale má ju natoľko rád (taká patetická láska), že nechce aby skočila znova do tej istej kaluže.
Aj keď žiariť nemá právo.
Možno priateľský pokec s dievčinou pomoho (objasniť jej, že Ti je na nej mimoriadne záleží). |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2725 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2006, 7:35 Predmet: |
|
|
preco by jej nemohol pisat jej byvaly? ak som to spravne pochopil aj ona je tvoja byvala a zalezi ti na nej,tak preco sa cudujes ze aj "jemu" na nej zalezi?
btw: tu v Strednej Europe sa k babe nesprava ako k "majetku" - nech sa rozhodne sama... a nie ako som inde na tomto fore cital: "...mam ju pustit?" to co je za kktina? ved sa uvedomte ze ak sa zenska rozhodne mozete aj po mihlaniciach chodit
ja osobne by som nerobil nic ak by mojej byvalej pisal jej dalsi byvaly, a totez ak by s nou chcel ist von... zalezi na nej,a podla toho by som sa zariadil ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 18 Aug 2006, 16:46 Predmet: Re: Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
"Môžem ťa pobozkať ?" |
a?je to jeho vec nie..zalezi predsa na babe co povie a ako sa zachova...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josh19 Light Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 60
Zaslal: 18 Aug 2006, 16:56 Predmet: |
|
|
| Samozrejme,ze to zalezi na babe len ako to toho druheho sere aj ked nemusi....hovorim z vlastnej (čerstvej) skusenosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 18 Aug 2006, 17:09 Predmet: |
|
|
| Samozrejme,ze to zalezi na babe len ako to toho druheho sere aj ked nemusi....hovorim z vlastnej (čerstvej) skusenosti. |
nemusi ta to srat.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2006, 18:31 Predmet: |
|
|
no tak to by som pockal ako by na to riagovala moja zenska urcitu dobu by som ju sledoval a potom by som riagoval ale ja som ziarlivy a niekto vravi ze je to choroba a ja vravim hovno choroba je to proste preto ze vam na tom cloveku zalezi !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ShepDog Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 289 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 4:42 Predmet: |
|
|
| hmm ziarlit nemusis nemas preco akurat moja isla prec na 2 tyzdne a ked som jej brnkol prvy den tak sa ma opytala ze ci som ju uz stihol podviest .. a dnes napisala ze je na diskoteke a uz su tam len starsii .... preco niektore baby musia podpichovat ? jaaaj.... nech uz je tu lebo to bez nej nevydrziiim :/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 450 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 6:47 Predmet: |
|
|
| ShepDog napísal: |
| preco niektore baby musia podpichovat ? |
Lebo im asi robi dobre, ze nas to vo vnutri trha! Moja mi to robi tiez... Mozno chcu, aby sme sa o ne bali a nemysleli na to, ako ich pocas ich nepritomnosti podviest... mozno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2809 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 11:53 Predmet: |
|
|
| ShepDog napísal: |
| hmm ziarlit nemusis nemas preco akurat moja isla prec na 2 tyzdne a ked som jej brnkol prvy den tak sa ma opytala ze ci som ju uz stihol podviest .. a dnes napisala ze je na diskoteke a uz su tam len starsii .... preco niektore baby musia podpichovat ? jaaaj.... nech uz je tu lebo to bez nej nevydrziiim :/ |
Musis tak, ze aj ty si bol na diske, ale podviest si ju este nestihol, ale ked ona takto, tak potom.. Uvidis, ze hned s tym prestane. Samozrejme neprezen to Iba jej to "vrat" a potom jej povedz ako ju mas rad a tak. Iba to vas vztah utuzi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 970
Zaslal: 23 Aug 2006, 23:06 Predmet: |
|
|
| tak to je haluz a co nech vypisuje pokial jej nepise ze ju che a take blbosti tak to je ok ved si zober napokon aj ty si pises s bar skym aj nanete a take to mas daco podobne keby to tak beres ziarlivostne ... a ked ta ma rada aj ty ju tak urcite nepozeram na take blbosti a keby mi to neda sa jej spytam vysvetli ti to a ok tak jej verim otom je vztah hlavne o dovere bez toho daleko nezajdes ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|