Jasan ani Soci nebol čistý. Ale aké máš možnosti teraz? Ževraj demokracia. Skús na mestkej zasadačke sa otvorene postaviť proti bordelu čo sa tam robí. Najprv ťa vyhodia s práce a potom to bude horšie.deblasco napísal: njn, tie stranky poznam a vieme o vsetkych ktori tam su... ale ako vytvorit tlak na politicke spicky, ktore ruka v ruke s privatizermi hrali jednu hru a vsetci su tam kde su lebo ticho suhlasia???
povies vzburme sa!? hm, no ked sa vam nelubi, tresk hodinova vypoved... a o5 si to odnesu obycajni ludia lebo ti ktorych by to malo zasiahnut, su vyhojeni...
hm, ocista slovenskeho naroda bude trvat mojim odhadom zhruba 2-3 generacie, zial, len dufam ze sa mi podari aspon malo prispiet k tomu ze sa to podari... a hlavne ze sa nezabudne na tych ktori naozaj skodili...
len ma ide "vyhodit zo sedla" ked vidim ze megademagog fico ma 34% preferencie... ludia su krepi... ale straaaaaaasne moc... grrr...
Neviem či si ešte pamätáte ako ANO mala na predevolebných letákov napísané že budú za bezplatné zdravotníctvo. Je dávno po voľbách a náš zajko veselo spoplatňuje zdravotníctvo. Takže toto nieje demokracia toto je iba hra na demokraciu. Vlastne nikde na svete neexistuje absolútna demokracia.