cheopko napísal:haa, a co ju mam aj s plastom vytrhnut??? aj s doskou a ved jasne co budem , nie serem na to kupim si usb klavesnicu a hotovo a ked pridem na slovensko tam mi to kamarati spravia za flasku , no co ine mi ostava
srevis nie co ine by ti ostavalo:-)
alebo ta klavesnica to je tiez dobre(docasne)riesenie
cheopko napísal:Cafte chlapci mam seriozny problem, kamaratovy sa podarilo vyliat caj na klavesnicu na laptom znacky packard bell model"mit-drag-a a proste on ho vypolu snazil sa nejako to vysusit a tak. Na druhy den uz proste nefungovala numericka klavessnica a pismenka niektore. Hladam nejaky lahky postup ako vymenit klavesnicu aj ked viem ze moze byt chyba na doske no neviem sme sa to pokusali aj otvorit je tam na coveri asi 30 srobou jeden sa nam nejako rozdrbal tak nemozem ani kryt dat dole proste neda sa otvorit. Kdesi som cital ze klavesnica sa meni zhora no neviem nedari sa mi to. PPPProsim vas co mam robit zaruka uz nieje.
Piste prosim kamos je stoho hotovy, diikk
ludia nemali by notebooky mat ochranu proti tomuto????......prave rpoti tomu..aby do nich nenatieklo.....?? nemyslim ze su vodotesne..ale aby mu rozliatie po klavesnici neuskodilo....
qwerty-xyz napísal:ludia nemali by notebooky mat ochranu proti tomuto????......prave rpoti tomu..aby do nich nenatieklo.....?? nemyslim ze su vodotesne..ale aby mu rozliatie po klavesnici neuskodilo....
maju ochranu, a to mudrych userov nehnevaj sa, ale klavesnicova vodotesnost by notebook dobre predrazela a zhrubla