|
| Autor |
Správa |
cheopko Medium Expert

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Namestovo-Trnava Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 20:56 Predmet: Caj s cukrom+citronom na klavesnici |
|
|
Cafte chlapci mam seriozny problem, kamaratovy sa podarilo vyliat caj na klavesnicu na laptom znacky packard bell model"mit-drag-a a proste on ho vypolu snazil sa nejako to vysusit a tak. Na druhy den uz proste nefungovala numericka klavessnica a pismenka niektore. Hladam nejaky lahky postup ako vymenit klavesnicu aj ked viem ze moze byt chyba na doske no neviem sme sa to pokusali aj otvorit je tam na coveri asi 30 srobou jeden sa nam nejako rozdrbal tak nemozem ani kryt dat dole proste neda sa otvorit. Kdesi som cital ze klavesnica sa meni zhora no neviem nedari sa mi to. PPPProsim vas co mam robit zaruka uz nieje.
Piste prosim kamos je stoho hotovy, diikk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 2048 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
ja ked som oblial normal klavesnicu tak som vylupal tie tlacitka, umyl v umyvadle a bolo v poho ale notebook hm
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1667 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 21:13 Predmet: |
|
|
hmmm no neviem, pochybujem ze by to bolo vodeodolne, cize velka sanca ze to vtieklo aj dnu, ale ak ide, nemal by byt velky problem, skus vybrat klavesy, malo by to ist, ak ni no hold smola
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

Stav:  Založený: 29.11.2005 Príspevky: 902 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 21:19 Predmet: |
|
|
normalne notebooky maju na spodku oznacene skrutky ktore drzia klavesnicu ako K>
aj tak je potom este kazda klavesnica uchytena hore tromi zapadkami, ktore treba zatlacit tenkym skrutkovacom, kreditkou,, atd...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

|
Zaslal: 25 Okt 2006, 22:18 Predmet: |
|
|
| kua ale ja tam tie zapadky nemam ani skrutky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 944 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 22:25 Predmet: |
|
|
| cheopko napísal: |
| kua ale ja tam tie zapadky nemam ani skrutky |
SERVIS?
no ak ho to fakt stve tak nech to da opravit predsalen to nieje obycajna klavesnica za 120sk ale notbook za par tisicky korun nie..takze nech to da opravit a nebabre sa v tom este viac...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 518
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 5:30 Predmet: |
|
|
| kua ale ja tam tie zapadky nemam ani skrutky |
vies, dobre sa vesti,ked nenapises ani typ notebooku.. shitove acery maju skrutky hore,, alebo mozu byt schovane pod nalepkou s gumou
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 14:35 Predmet: |
|
|
| zapadky som nenasiel ani po detailnom hladani je to model packard bell easynote w3910 jak tak ho dam do servisu , dik zatial vsetkym
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
| zapadky som nenasiel ani po detailnom hladani je to model packard bell easynote w3910 jak tak ho dam do servisu , dik zatial vsetkym |
taku znacku som v zivote nevidel, tak naozaj sorry, ja by som ti ho rozobral, kebyze ho vidim, ale na dialku neviem poradit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 15:24 Predmet: |
|
|
| no ja som ho skusal rozobrat je tam strasne vela srobou dokonca sa mi jeden pretocil cize ani neotvorim ten notas ale idem ho dat do servisu a uvidim dikk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 15:44 Predmet: |
|
|
| no ja som ho skusal rozobrat je tam strasne vela srobou dokonca sa mi jeden pretocil cize ani neotvorim ten notas ale idem ho dat do servisu a uvidim dikk |
na slovensku maju vlastny servis?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 15:58 Predmet: |
|
|
| no ja som ho kupil v anglicku a teraz mi povedali ze hodina 95libier na hodinu a to len co pozru a libra je 55sk ale neviem kupim si externu klavesnicu a budem tak dajako robit. Len ked je tam korozia ci to nebude pokracovat no ci sa nebude zvacsovat to mi este napiste
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 16:11 Predmet: |
|
|
| no ja som ho kupil v anglicku a teraz mi povedali ze hodina 95libier na hodinu a to len co pozru a libra je 55sk ale neviem kupim si externu klavesnicu a budem tak dajako robit. Len ked je tam korozia ci to nebude pokracovat no ci sa nebude zvacsovat to mi este napiste |
odskrutkuj vsetko a tu jednu pretocenu skrutku vytrhni
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

|
Zaslal: 26 Okt 2006, 17:15 Predmet: |
|
|
| vilko napísal: |
odskrutkuj vsetko a tu jednu pretocenu skrutku vytrhni  |
haa, a co ju mam aj s plastom vytrhnut??? aj s doskou a ved jasne co budem , nie serem na to kupim si usb klavesnicu a hotovo a ked pridem na slovensko tam mi to kamarati spravia za flasku , no co ine mi ostava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|