Caja v skole
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Caja v skole
CO myslite je to dobre mat caju v tej istej skole kde chodite aj vy?
mate s tym osobne skusenosti alebo mali ste ale este aj pretrvavaju? 
-
braino.swk
Light Professional
-
p4ra
Redeemer
Mal som 3 za cias gymnazia. Jedna bola o rok nizsie, ako ja. Na poschodi podomnou a pod., takze nebol ziadny problem. Chodili sme spolu nieco vyse roka. Na nu stale neviem zabudnut, aj ked uz je to asi peknych 5 rokov.. A som ju videl minuly weekend s inym..
Potom jedna chodila do triedy vedla mna. Poznal som ju odkedy som na Slovensku, cize klapalo to, ale asi po 6 mesiacoch sama nevedela co robi..proste..to je jedno. Uz nie sme ani zdaleka taki kamarati, ako sme boli..
Tretia bolo zase o poschodie nizsie. Dali sme sa spolu dokopy v poslednom rocniku. Boli sme spolu taktiez nieco vyse roka a fungovalo to dobre, ale spravila blbost a skoncilo to.
Myslim si osobne, ze sa to zvladnut da, len treba chciet a vsetko zalezi od osoby.
Potom jedna chodila do triedy vedla mna. Poznal som ju odkedy som na Slovensku, cize klapalo to, ale asi po 6 mesiacoch sama nevedela co robi..proste..to je jedno. Uz nie sme ani zdaleka taki kamarati, ako sme boli..
Tretia bolo zase o poschodie nizsie. Dali sme sa spolu dokopy v poslednom rocniku. Boli sme spolu taktiez nieco vyse roka a fungovalo to dobre, ale spravila blbost a skoncilo to.
Myslim si osobne, ze sa to zvladnut da, len treba chciet a vsetko zalezi od osoby.
-
braino.swk
Light Professional
-
mauec
Light Star
mnoo ja s mojou som uz coskoro mesiac...niej e to vel ani maaalo a vidime sa kazdy den na prestavke lebo ma triedu niekolko dveri vedla mojich...zatial sa to daa f opohodel en po skole beha vela roznych tipkov...ale tych mam f piii
aa nechce zbytocne robit novu temu tak s to spytam tak mimo reci tuna...co jej mam kupit na meniny?
aa nechce zbytocne robit novu temu tak s to spytam tak mimo reci tuna...co jej mam kupit na meniny?
Re: Caja v skole
Skola nevadi najhorsie je ked mas caju v jednej triede to je humusmauec napísal:CO myslite je to dobre mat caju v tej istej skole kde chodite aj vy?mate s tym osobne skusenosti alebo mali ste ale este aj pretrvavaju?
-
xxxmen21
Light Expert
mauec napísal:mnoo ja s mojou som uz coskoro mesiac...niej e to vel ani maaalo a vidime sa kazdy den na prestavke lebo ma triedu niekolko dveri vedla mojich...zatial sa to daa f opohodel en po skole beha vela roznych tipkov...ale tych mam f piii![]()
no taak nejaky prsten alebo vonavku lebo podla mna su uz plisaky dost otrepane.....
ale keby si jej kupoval tu vonavku tak sa s nou radsej porad...... ved vies kazdemu sa paci nieco ine
a ked nie tak aj taka ruzicka poteší
-
mauec
Light Star
mnooo hej aj mna to napadlo ...xxxmen21 napísal:no taak nejaky prsten alebo vonavku lebo podla mna su uz plisaky dost otrepane.....![]()
ale keby si jej kupoval tu vonavku tak sa s nou radsej porad...... ved vies kazdemu sa paci nieco ine
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Caja v skole
No rozhodne zavisi od vas, ci sa citite v pohode aj pred ostatnymi, ci si dokazete vyjadrit lasku aj pred ostatnymi a tak. Ide o to ako silno sa lubite (+ako vam to klape medzi vami dvomi) a o to ako sa vysporiadate s okolim...Podla mnamauec napísal:CO myslite je to dobre mat caju v tej istej skole kde chodite aj vy?mate s tym osobne skusenosti alebo mali ste ale este aj pretrvavaju?
mauec napísal:...co jej mam kupit na meniny?
Preboha, len sa snou o tom neradxxxmen21 napísal:ale keby si jej kupoval tu vonavku tak sa s nou radsej porad...... ved vies kazdemu sa paci nieco ine
-K teme: Teraz chodim so spoluziackou a je uplne super
-
mauec
Light Star
heh nakoniec dostane plysacikaFrikso napísal:Preboha, len sa snou o tom neradVsak to ma byt prekvapenie, to jej uz rovno mozes povedat, ze daj ucet a ja ti ho preplatim
Vsak predsa poznas cca aku vonu pouziva /sviezu, sladku../ zabehni do parfumerie a tetus ti uz poradi
![]()
-K teme: Teraz chodim so spoluziackou a je uplne supera dokonca som jej nedavno na narodky kupoval tu vonavku, o ktorej tu je rec
lol nahoda.
aa nahdoa to je ..to je fakt
-
Frostik
Spammer
jaaaaaaaaaaaj majko bratranec moj .....dobre blba tema ved ti to itak z misou ide dobre tak co sa potrebujes pytatinych.....linak pre inych na info tha jeh ocaja je druhacka a in prvak ...a jeho caja byva o devet bran dalej nez ja poznam sa s nou desat rokou b osme spolu chodili na zakladku do triedy a sedeli sme na niektorich hodinach spolu a kukajte co sa nestane vlasna krv mi zacne chodit z cajou ktoru tak dlho poznam supa co

ja som mal zo skoly 4 cajky... prva bola moja spoluziacka a nevydrzalo to skoro ani mesiac... chyba bola z jej strany. potom som si nasiel kocku z vedlajsej triedy. na lyziarskom sme sa dali trosku dokopy
a potom to slo.. len zase to bolo nieco okolo 1 mesiaca... jej priatelovi sa totiz nepacilo ze som mu ju prebral a bolo po vztahu
po dlhej dobe o rok mladsia kocka(segrina spoluziacka)... s nou som prisiel aj o panictvo... len skdoa ze som nebol jej prvy... zase nieco len okolo mesiaca... opustil som ju tento krat ja lebo som sa znova buchol do mojej prvej co som mal na skole-mojej spoluziacky... vydrzalo nam to 3 mesiace ale prisli prazdniny a ona bola vyse mesiaca off... po mesiaci prazdnin mi napisala ze uz to nema zmysel.. bla bla bla... ale cez prazdniny som si nasiel moju terajsiu kocku
a zo zaciatku som ani nevedel ze je z mojej skoly
a sme spolu dodnes... za chvilu uz 2 mesiace...
ale pravda je ze so spoluziackou sa neoplati chodit...
ale pravda je ze so spoluziackou sa neoplati chodit...
-
Carver11
Light Star
ja som chvilu (2 mesiace) chodil so spoluziackou jednou, ale tak nepekne ma odpratala z cesty kvoli nejakemu jej staremu frajerovi...to bolo v septime na 8rocnom gympli a nasledne pocas celeho maturitneho rocnika sme sa ani spolu vobec nebavili...nie je to prave nejlepsie...
teraz trosku OT, ale potom som chodil s jednou babou, to bola zaroven moja tenacna partnerka (tencovali sme v jendom klube)...ale sme sa rozisli a uz potom sme velmi spolu nevychadzali...
preto rada - nedavajte sa velmi z babou dokopy, ktora vas denne stretava, lebo ak sa nahodou potom rozidete, tak stretavat sa navzajom potom kazdy den neni velmi prijemne - vlastna skusenost
teraz trosku OT, ale potom som chodil s jednou babou, to bola zaroven moja tenacna partnerka (tencovali sme v jendom klube)...ale sme sa rozisli a uz potom sme velmi spolu nevychadzali...
preto rada - nedavajte sa velmi z babou dokopy, ktora vas denne stretava, lebo ak sa nahodou potom rozidete, tak stretavat sa navzajom potom kazdy den neni velmi prijemne - vlastna skusenost