Call of Duty 2 po nete
http://gamepark.cz v phoodicke server alebo HLSW SOFT 
BTW v minulosti som mal klan uz ma to prestalo bavit stale vybavovat FW omrzelo
BTW v minulosti som mal klan uz ma to prestalo bavit stale vybavovat FW omrzelo
denis-ZEUS
hi call je najlepsia hra aku kedy spravili som v clane (chod) pod nickom ^^33=<!{CH.O.D}!>=^^11 Zeus a stranku mame http://childrensofdeath.clanweb.cz/inde ... ite=server keby ste mali zaujem sa pridad do clanu tak sa mi ozvite na ICQ 207435624. otestujeme a uvidime
keby nieco hravam 62.75.216.154:28970. ja cakam :d cafte a ak by ste mai dobre serveri tak mi pleas napiste

Re: Call of Duty 2 po nete
Cawko pls ked si dam hru ponete pripojit na server tak pise ze zly key dam dalsi napise ze sa pouziva ako to mam sparvit aby to nepisalo pls
musis mat kupenu hru aby si mal originalny key ktory nikto iny nepouzivadzuri napísal:Cawko pls ked si dam hru ponete pripojit na server tak pise ze zly key dam dalsi napise ze sa pouziva ako to mam sparvit aby to nepisalo pls
a to pri vsetky cod??? ci len 2 toto ziada
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa na nete najst urcite nejaky cd key generator ale s tym budes moct hrat len na serveroch ,ktore sa nenapajaju na master server (pre overenie cd kluca), samozrejme cheaterov je tam asi o dost viac,ale tak ak ti to vyhovuje
... Najlepsie kupit origo , ktore sa da zohnat napr. z g2play za 9€ 
Bude to ziadat tak cd key aj pri cod modern warfare 2 ???
-
MichalkoOo
Zablokovaný
MW2 sa dá hrať aj ked cd kľúča len stiahni MP rip a riad sa inštrukciami http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 .
Chlapy mám taký problem kcem to opeť si zahrať MP a nejde mi to vihodí mi "program prestal pracovať" hmm:/...compatibilitu som prestavil aj tak nič..Neviete v čom je problém?takysto aj
Half life 2 MP:/ A počul som že to na win 7 idú tetok hry tak včom je problem poradte niekdo prosím...díík
Half life 2 MP:/ A počul som že to na win 7 idú tetok hry tak včom je problem poradte niekdo prosím...díík
-
skorec1
Expert
213.108.120.6:28961 slovensky server a nepyta ani org kluc. podte si tu zahrat!
na tom serveri hram kedy dame nejake stretko 
-
skorec1
Expert
tak povolaj aj nejakych ludi! .-) ja idem rozbehat aj TS3 pre zazivnejsie hranie...
46.150.221.221:28962 je SD
46.150.221.221:28962 je SD
Chlapy mám taký problem kcem to opeť si zahrať MP a nejde mi to vihodí mi "program prestal pracovať" hmm:/...compatibilitu som prestavil aj tak nič..Neviete v čom je problém?

-
skorec1
Expert
ked spustas hru na win 7 tak daj vlastnosti na cod2.exe spustaci a vyber kompatibilitu spustit pre win XP