Call of Duty - World at WAR

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Kód: Vybrať všetko

Že se vyvíjí pátý díl oblíbené "popcornové" střílečky Call of Duty, to už víme. Dosud jsme však mohli jen spekulovat o pozadí, na kterém se bude odehrávat. Po telefonické konferenci, která proběhla v režii Activisionu především za účelem sdělení finanční bilance uplynulého čtvrtletí, už máme zase o něco jasněji. Jeden z šéfů Activisionu Mike Griffith řekl, že se hra bude odehrávat v novém prostředí a vyjde na celou řadu platforem. "Call of Duty 5 vydáme na Xbox 360, Playstation 3, PC a také Nintendo DS," řekl Griffith. "Kromě toho by se měly objevit zvláštní verze pro Playstation 2 a Nintendo Wii." A ještě dodává: "Intenzitu Call of Duty 4 přeneseme na nové válečné pozadí." Tím je de facto vyloučena druhá světová válka, tedy aspoň v takové podobě, v jaké jsme jí znali z předchozích dílů. V úvahu připadají další konflikty, například ten vietnamský či některý z afrických. Ještě dodejme, že vývoj hlavních verzí má na starosti studio Treyarch.
zdroj: bonusweb
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vdaka AXO, aspon viem ze to bude na PC, mna tiez napada aj korejsky konflikt, tiez by to bolo zaujimave
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

mohli by to vydat tak za 2-3 roky a nie za rok :( ,zase si budem musiet zvykat na nove cod,teraz som si kupil originalku cod 4 a za rok si budem muset zase cod 5,tak to sa mi moc nepaci :(
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Daggertail napísal:mohli by to vydat tak za 2-3 roky a nie za rok :( ,zase si budem musiet zvykat na nove cod,teraz som si kupil originalku cod 4 a za rok si budem muset zase cod 5,tak to sa mi moc nepaci :(
ale 1500 sk rocne nasetri kazdy nie ? napr. ja som mal dilemu ci kupit crysis alebo cod4... a nakoniec som kupil obe, akurat ze jednu o mesiac neskor...

prinajhorsom mozes cod4 predat niekomu...
-=wolf=- napísal:vdaka AXO, aspon viem ze to bude na PC, mna tiez napada aj korejsky konflikt, tiez by to bolo zaujimave
nj dufam ze to ak to bude korea, tak nech to neni ako medal of honor pacific assault, ze vacsina hry je stale to iste(ponehovanie po dzungli)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

AXO napísal:nj dufam ze to ak to bude korea, tak nech to neni ako medal of honor pacific assault, ze vacsina hry je stale to iste(ponehovanie po dzungli)
no ja som tiez rozmyslal nad crysis a cod 4 ale vybral som crysis a kym som nasetril zase 1000sk (mam polsku verziu cod 4 za 956sk ),tak to trvalo 6 mesiacov :(
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

http://kotaku.com/389162/call-of-duty-5 ... y-playable

bude mat engine zo 4 a mal by sa odhravat v tichomori z 2 sv. vraj ofic potvrdene
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

evee napísal:http://kotaku.com/389162/call-of-duty-5 ... y-playable

bude mat engine zo 4 a mal by sa odhravat v tichomori z 2 sv. vraj ofic potvrdene
Jeminem dalsia 2.sv akurat v krajsej grafike.... :x
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mne to nevadi.. urcite to bude perfektne.. ani jedno CoD ma nesklamalo.. :) a nevadilo by mi keby si vymysleli aj nejake fake misie
i ked v 4 asi aj boli
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:mne to nevadi.. urcite to bude perfektne.. ani jedno CoD ma nesklamalo.. :) a nevadilo by mi keby si vymysleli aj nejake fake misie
i ked v 4 asi aj boli
mna dost sklamala 3-jka.... Jednotka bola uplne paradna.. Proste nieco ine ako MoH... dvojka je tiez dobra + multiplayer ju doplna uzasne, k 3 som sa uz vyjadril a 4.ku si musim zahrat este raz pretoze som ju hral na detailoch, ktore mu grafiku neukazali tak aby som si ju uzil.... 2.sv mi uz ide hore krkom...
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

lekoklatik napísal:mna dost sklamala 3-jka.... Jednotka bola uplne paradna.. Proste nieco ine ako MoH... dvojka je tiez dobra + multiplayer ju doplna uzasne, k 3 som sa uz vyjadril a 4.ku si musim zahrat este raz pretoze som ju hral na detailoch, ktore mu grafiku neukazali tak aby som si ju uzil.... 2.sv mi uz ide hore krkom...
musim stebou suhlasit ale len s casti pretoze som 3 nehral nemozem sa k nej komentovat ale co sa tyka 2 sv.tiez jej mam uz dost.radsej by som bol keby to bolo ako teraz 4 v sucastnosti ako v 2sv. Ak uz robia teda 2sv v pacifiku tak nech to niecim obohatia alebo nech urobia dobru atmosferu s nejakym dobrym pribehom.
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

urcite spravia oboje:P
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

COD5 aj na PC

Activision vo svojej finančnej správe zverejnili aj detaily okolo Call of Duty 5, ktorá sa objaví na 6 platformách a to PS3, Xbox 360, PC, Wii, NDS a PS2 a bude sa odohrávať na novom bojisku. Tam sa už minule šepkalo, že to bude Pacifické bojisko druhej svetovej vojny.

Mimochodom Bizzare pracuje na novom Bondovi a ten bude napodiv na Call of Duty 4 engine a nie ich vlastnom engine, ktorý použili vo svojich predošlých hrách. Okrem toho Activision o dva týždne ohlási niečo veľké okolo Guitar Hero.

Informácie sú zo Sectora... :wink:
Ja osobne sa teším.. :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

mamutv napísal:COD5 aj na PC
pozde http://www.hojko.com/post875138.html#875138
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Super bude to aj pre X360 aj pre PS2 :wink:
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

jaaj tak nic potom...sry
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

EGM tvrdí, že Call of Duty 5 bude odložené z jesene na začiatok budúceho roka, konkrétne február 2009. Vyzerá, že Treyarch potrebuje čas, aby sa dostali na kvalitu, ktorú nastolilo Infinity Ward. Tu sa šepká aj to, že sa hra nebude odohrávať v druhej svetovej, ale v budúcnosti.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Call of Duty 5 World at War - preview (games.tiscali.cz)
No vyzerá to tak, že to bude ako Vietcong.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Šu-Do napísal:no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
Myslím si, že na päťke sa začalo pracovať možno ešte keď štvorka nebola vydaná, keďže sa o päťku stará iná firma. Aj keď päťka má mať engine zo štvorky, ale je tiež možné že Treyarch pracovali tiež s týmto enginom zarovno ako sa vyrábala štvorka. No uvidíme.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

torjku som hral na ps2 aj na x360 - bol tam velky rozdiel ale pre mna to bolo super - stary dobry cod... a treyarch je ze zarucena kvalita
Napísať odpoveď