Call of Duty - World at WAR
Pekne, pekne.Sice pisem nejako neskoro, ale hru som presiel uz davnejsie.Grafika bola skvela, ale zas na druhej strane kratky sp, ked som dobre pocital tak len 16 misii.V hre bolo asi vsetko od jazdenia na tanku cez strielanie z lietadla a skvele misie v Indocine a vsetko sa to zavrsilo skvelym vyvrcholenim v Berline.Mne sa ta hra jednoducho pacila... 
ako to rozbeham na win 7? na xp som to hral ale tu ked vymazem zlozky hracov a spravim svoju zlozku nejde to..presne ako je v postupe na xp som to robil a nic..mam tam svoju zlzoku vola s apeter v zlozke je txt subor vola sa active a vnutry je peter napisane..podla navodu a furt to nejde..uz som si aj cestinu do toho importoval a stale nemozem SP pustit..plis co mam stym este urobit?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Skus patch, alebo si vycisti registre.Bilingo napísal:Zdravim neviete preco mi to nechce ulozit key a tym padom nemozem hrat MP napisem ho a ked hru znova pustim uz je zmazany hru som uz preinstaloval asi 3x a predtym to slo aj s tym istym crackomDiky za kazdu pomoc hra nieje original
-
Kok
Light Professional
mam taky mensi problem, mam cod 5 1.6 patch, hru spustam tak, ze najprv zapnem ten private server patch, spustim hru, pred pripojenim dam f3, pripaja ma a zrazu mi hra padne do winu, ostane iba taky cierny stvorec cca 6x6 cm a komp frci na plno
neviem co je s tym, hru som davnejsie hraval ked bol cca 1.2 patch a teraz to proste nejde
Este pridam ze som updatol drivre, directx aj PB.
Este pridam ze som updatol drivre, directx aj PB.
Zdravim ludia. Mam maly problem s hranim po nete a dufam ze vy mi pomozete. Mam nainstalovany patch 1.6 mam aj ten FIX kde musim stlacit F3 a akonahle sa pripojim tak ma kickne koli menu. Ten kick znamena to ze mam zly nick? Kde ho treba zmenit? Daval som v konzole name Sapo a stale to iste. Dakujem za odpovede tu je ss.
http://img410.imageshack.us/i/codwawmp2 ... 48191.jpg/
btw pb mam aktualizovany
http://img410.imageshack.us/i/codwawmp2 ... 48191.jpg/
btw pb mam aktualizovany