Cambridge
Fikus Kukis - keby si si ten certifikat precital, tak by si pochopil, ze to je jazykovy certifikat, ktory ma naozaj vypovednu hodnotu o dosiahnutom jazykovom levely dotycneho. A ked ako potencionalny zamestnavatel si das do podmienky aktivna AJ a nepoznas Camb Cert.....
skoda reci....
Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu.
Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu.
-
Yxo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
2 Tomas:
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove
-
Yxo
Medium Star
jeden level = 3 mesiace
tvoja pobocka vo vranove sa moze trocha lisit...pozri si
tvoja pobocka vo vranove sa moze trocha lisit...pozri si
Kód: Vybrať všetko
http://www.aveducation.sk/pobocky.php?action=show_kurzy&id=261&pobocka=37-
osiris/cannabis
Medium Expert
ja som robil vstupne skusky na cambridge, niekedy minuly tyzden, spravil som do piateho levelu, takze som preskocil asi polku, a ludia fakt trapas ze nepoznate cambridge, ved je predsa jasne ze sa jedna o jazykovy kurz ktory je vo vela mestach na slovensku, taktiez aj v tom mojom : Lucenec, btw niekto sa pytal na vstupne test, bolo na nom 80 otazok, ked som videl ze mi tipek nesie styri A4-ky som si myslel ze tak odpadnem
ale nejako som zvladol takze drzte palce
ps: aj ja cem karmu
/edit: ja uz karmu mam ? 
ps: aj ja cem karmu
tak asi si to zvladol velmi dobre ked si sa hned dostal do 5. levelu, nie?osiris/cannabis napísal:ja som robil vstupne skusky na cambridge, niekedy minuly tyzden, spravil som do piateho levelu, takze som preskocil asi polku, a ludia fakt trapas ze nepoznate cambridge, ved je predsa jasne ze sa jedna o jazykovy kurz ktory je vo vela mestach na slovensku, taktiez aj v tom mojom : Lucenec, btw niekto sa pytal na vstupne test, bolo na nom 80 otazok, ked som videl ze mi tipek nesie styri A4-ky som si myslel ze tak odpadnemale nejako som zvladol takze drzte palce
ps: aj ja cem karmu/edit: ja uz karmu mam ?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz pokial viem tak British Council na slovensku konci, a co poznam jedneho ucitela, tak to je alkac jak vysity. minule mi sedel spity v krcme na takom velkom popolniku co tak stoji do vysky a potom zje*al na zem a kamaratke poskrabal prsia, teraz tam ma taku cmuhu, chrastu, toz to su anglani a oni nevedia kedy maju dost.este som si ho aj odfotil jak tam sedi a potom lezi ale nedam to sem bo to by nebolo dobre.sorry za OT ale nemozem inak.btw berlitz sa nazyva whirlpool bo to je jedna pracka penazi
a to si odkial vzal ze koncia? na http://www.britishcouncil.org/sk/slovakia.php nic take nepisu a normalne tam ponukaju zapis do kurzov na nadchadzajuci akademicky rok
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz potom to bude tak ze ten spity steve tam konci, sorac chlapci.Tomáš napísal:a to si odkial vzal ze koncia? na http://www.britishcouncil.org/sk/slovakia.php nic take nepisu a normalne tam ponukaju zapis do kurzov na nadchadzajuci akademicky rok