|
| Chodite/Chodili ste na Cambridge? |
| Áno |
|
3% |
[ 1 ] |
| Nie |
|
96% |
[ 26 ] |
|
| Celkom hlasov : 27 |
|
| Autor |
Správa |
Yxo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2005 Príspevky: 47
Zaslal: 31 Aug 2006, 10:25 Predmet: |
|
|
| Tomáš sa zle vyjadril...kurzy akademie vzdelavania sa ludovo medzi studentmi volaju cambridge. Na taky "cambridge" chodim napr. aj ja |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 438
Zaslal: 31 Aug 2006, 10:35 Predmet: |
|
|
Fikus Kukis - keby si si ten certifikat precital, tak by si pochopil, ze to je jazykovy certifikat, ktory ma naozaj vypovednu hodnotu o dosiahnutom jazykovom levely dotycneho. A ked ako potencionalny zamestnavatel si das do podmienky aktivna AJ a nepoznas Camb Cert..... skoda reci....
Tomas - ja mam CAEcko, ale to uz je 8-9 rokov dozadu, mal som stastie, ze na strednej som mal lektora, ktory popri praci na SS ucil aj na B.Council. Takze vlastne celu strednu som mal pripravu na certifikaciu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 130
Zaslal: 31 Aug 2006, 12:08 Predmet: |
|
|
| Yxo napísal: |
| Tomáš sa zle vyjadril...kurzy akademie vzdelavania sa ludovo medzi studentmi volaju cambridge. Na taky "cambridge" chodim napr. aj ja |
kolko je tam levelov? ako dlho trva kym si urobis certifikat? A ako vyzera vstupny test? dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yxo Light Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 12:55 Predmet: |
|
|
2 Tomas:
Je 8 levelov, ja idem teraz v septembri do 7. Vstupne testy su formou viet kde je nieco vynechane a mas 4 moznosti na doplnenie spravneho tvaru...obtiaznost tychto tvarov sa vzdy stupnuje a podla toho ako dopadnes ta zaradia do levelu. Vzdy v polke a na konci levelu su testy kde ta kompletne preskusaju z doterajsieho uciva. Na certifikat ides na British council po ukonceni 8. levelu a je dost tazky. Takto to chodi aspon u nas v Trebisove |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 13:01 Predmet: |
|
|
| to znamena, ze ked urobim velmi dobre vstupne testy mozu ma rovno zaradit dajme tomu, do 3. levelu? a da sa to podla teba v pohode zvladnut, ci sa musis nejak extra dlho ucit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yxo Light Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 13:04 Predmet: |
|
|
| podla mna su vstupne testy celkom v pohode...ja som spravil hned do 4. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 17:33 Predmet: |
|
|
a tie vstupne testy su len pisomne? lebo na stranke b.council som sa docital ze vstupne testy su pisomnou aj ustnou formou.
a ty si vsetky levely urobil v pohode alebo si musel nejaky opakovat?
a este, ze za jeden level sa kolko plati? 4000-5000SK? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yxo Light Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 19:42 Predmet: |
|
|
| ten uplne vstupny test bol len pisomny, ale testy medzi levelmi maju viac sekcii, aj reading a speaking...vsetky levely som presiel na prvy raz, nie je to az take tazke...cena rovnych 4 000 Sk za intenzivny kurz (kazdy den 2 vyucovacie hodiny) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 19:48 Predmet: |
|
|
| a este posledna otazka: kolko mesiacov sa robi jeden level? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yxo Light Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 19:54 Predmet: |
|
|
jeden level = 3 mesiace
tvoja pobocka vo vranove sa moze trocha lisit...pozri si
| Kód: |
| http://www.aveducation.sk/pobocky.php?action=show_kurzy&id=261&pobocka=37 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
| ok. dakujem ti za vsetky informacie, ktore si mi poskytol |
|
| Návrat hore |
|
 |
osiris/cannabis Medium Expert

Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 121
Zaslal: 01 Sep 2006, 17:49 Predmet: |
|
|
ja som robil vstupne skusky na cambridge, niekedy minuly tyzden, spravil som do piateho levelu, takze som preskocil asi polku, a ludia fakt trapas ze nepoznate cambridge, ved je predsa jasne ze sa jedna o jazykovy kurz ktory je vo vela mestach na slovensku, taktiez aj v tom mojom : Lucenec, btw niekto sa pytal na vstupne test, bolo na nom 80 otazok, ked som videl ze mi tipek nesie styri A4-ky som si myslel ze tak odpadnem ale nejako som zvladol takze drzte palce
ps: aj ja cem karmu /edit: ja uz karmu mam ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 01 Sep 2006, 17:57 Predmet: |
|
|
| osiris/cannabis napísal: |
ja som robil vstupne skusky na cambridge, niekedy minuly tyzden, spravil som do piateho levelu, takze som preskocil asi polku, a ludia fakt trapas ze nepoznate cambridge, ved je predsa jasne ze sa jedna o jazykovy kurz ktory je vo vela mestach na slovensku, taktiez aj v tom mojom : Lucenec, btw niekto sa pytal na vstupne test, bolo na nom 80 otazok, ked som videl ze mi tipek nesie styri A4-ky som si myslel ze tak odpadnem ale nejako som zvladol takze drzte palce
ps: aj ja cem karmu /edit: ja uz karmu mam ?  |
tak asi si to zvladol velmi dobre ked si sa hned dostal do 5. levelu, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2527
Zaslal: 02 Sep 2006, 1:08 Predmet: |
|
|
| nuz pokial viem tak British Council na slovensku konci, a co poznam jedneho ucitela, tak to je alkac jak vysity. minule mi sedel spity v krcme na takom velkom popolniku co tak stoji do vysky a potom zjebal na zem a kamaratke poskrabal prsia, teraz tam ma taku cmuhu, chrastu, toz to su anglani a oni nevedia kedy maju dost.este som si ho aj odfotil jak tam sedi a potom lezi ale nedam to sem bo to by nebolo dobre.sorry za OT ale nemozem inak.btw berlitz sa nazyva whirlpool bo to je jedna pracka penazi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

|
| Návrat hore |
|
 |
|
|