|
| Chodite/Chodili ste na Cambridge? |
| Áno |
|
3% |
[ 1 ] |
| Nie |
|
96% |
[ 26 ] |
|
| Celkom hlasov : 27 |
|
| Autor |
Správa |
Tomáš Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 130
Zaslal: 30 Aug 2006, 21:43 Predmet: Cambridge |
|
|
tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste
tych ktory uz cambridge uspesne absolvavali alebo prave absolvuju sa chcem opytat, ze aky ja vas nazor na cambridge?To ze je to dobra skola, o tom nepochybujem, kedze ich certifikaty su uznavane na celom svete. Ale ako to vy vnimete? Je to tazke? Ako je to so skuskami, levelmi a pod.?
diky za vase pripadne nazory |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2762 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
| pockaj pockaj "tu u nás v meste" to ako vo vranove ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 30 Aug 2006, 22:09 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
| pockaj pockaj "tu u nás v meste" to ako vo vranove ? |
ano |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2762 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 22:14 Predmet: |
|
|
hmm dosť jedinečný názov pre školu vo vranove...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 30 Aug 2006, 22:17 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
hmm dosť jedinečný názov pre školu vo vranove...  |
co sa ti zda cudne? ked nevies co je cambridge tak sem radsej nepis |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2002 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 22:31 Predmet: |
|
|
Vážne, čo je to "Cambridge"?
Čo ma tam naučia, čo nikde inde? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 30 Aug 2006, 22:38 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Vážne, čo je to "Cambridge"?
Čo ma tam naučia, čo nikde inde? |
omg,
1. cambridge je mesto v anglicku
2. (moj pripad) v tom meste je taka jedna velka a znama univerzita, ktora ma, da sa povedat, "pobocky po celom svete"
http://www.britishcouncil.org/sk/slovakia-english-exams-general.htm
citacia z tejto stranky:
"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."
chapete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4624
Zaslal: 30 Aug 2006, 22:45 Predmet: |
|
|
| Tak to napis hned tak, aby to ludia pochopili. Jak mi mame vediet ze niekde vo Vranove je Cambridge? ... Nebud nervozny ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 30 Aug 2006, 22:49 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Tak to napis hned tak, aby to ludia pochopili. Jak mi mame vediet ze niekde vo Vranove je Cambridge? ... Nebud nervozny ... |
ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...
no nevadi
a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4833 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 0:00 Predmet: |
|
|
| Tomáš napísal: |
ale ved to je vo vela mestach nie ze len vo vranove. je to znama univerzita po celom svete. som si myslel ze to bude dost ludi poznat...
no nevadi
a ked niekto este nieco nebude vediet, tak pouzite uja googla  |
Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa vyjadrovat, ked hned napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomáš Medium Expert

Zaslal: 31 Aug 2006, 0:04 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Nikto nebude musiet googlit a uz vobec sa sem vyjadrovat, ked napises, ze mas na mysli Cambridge vo Vranove a nie v UK. |
ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebe |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4833 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 0:09 Predmet: |
|
|
| ale ved to som napisal hned v prvom prispevku:"tak od 25. septembra nastupujem na cambridge tu u nas v meste". a ako bydlisko mam napisane Vranov, tak neviem ako si to myslel.....nic proti tebe |
Si naozaj presvedceny, ze sa to nedalo napisat jednoduchsie a predist tak zbytocnym otazkam? Nechajme to radsej tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2002 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 2:23 Predmet: |
|
|
"Cambridgeské certifikáty z anglického jazyka majú vedúce postavenie na celom svete. Každý rok ich absolvuje 1,5 milióna ľudí z 135 krajín sveta a sú široko uznávané na študijné, či pracovné účely. Sú prepojené na Spoločný európsky rámec (CEF) určujúci úroveň jazyka, ktorý vydala Rada Európy."
chapete  |
Takže keď prídeš do mojej firmy ako uchádzač o zamestnanie a otčíš mi diplom z Cambridgu, ja Ťa automaticky zoberiem, pretože Cambridge je svetovo uznávaná univerzita a Ty máš z nej certifikát ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

|
Zaslal: 31 Aug 2006, 9:50 Predmet: |
|
|
omg veď preto som sa pýtal že či vo vranove lebo viem že v UK je tá univerzita, len som nevedel že je aj vo Vranove...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 10:20 Predmet: |
|
|
Napríklad Cambridge je jedna krčma priamo pred našou školou. KE Komenského.  |
|