ja by som tych zvysnych 30% este pridelila cyklistomStenky napísal: moj dojem z amstru je: 35% sexshopy, 35% coffeeshopy, 30% ine
Caro Amsterdamu
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
-
m3thod-man
Star
-
m3thod-man
Star
-
Stenky
Professional
nedaleko od amstru je dobry hostel
hladaj "flying pig hostel" maju jeden aj na plazi pri nordzee
nebol som tam ale lepsie ako stany
dakomu aj hostel vyhovuje
inac ked das do googla "camp+amsterdam" najde ti par kempov aj priamo na plazi v amstri....
my sme nasli jeden priamo jednou elektrickou a chviku pesi
len si nezabudni vsetko vopred rezervovat lebo skoncite s dlhymi nosmi
hladaj "flying pig hostel" maju jeden aj na plazi pri nordzee
nebol som tam ale lepsie ako stany
dakomu aj hostel vyhovuje
inac ked das do googla "camp+amsterdam" najde ti par kempov aj priamo na plazi v amstri....
my sme nasli jeden priamo jednou elektrickou a chviku pesi
len si nezabudni vsetko vopred rezervovat lebo skoncite s dlhymi nosmi
-
Stoporko
VIP
zlate spomienky na Amsterdam... vymenny pobyt s Holandanmi... ked sme vecer nastupovali do autobusu, vsetci boli v "povznesenej" nalade a to nikto z nas priamo nenavstivil coffeeshopy - stacilo prechadzat popri nich...nuch nuch...
uzasne mesto na kratky vyletik, ale pre mna absolutne nevhodne na nieco dlhsie 
-
zuzkazuzka
VIP
hej hej, miestna aroma patri neodmyslitelne k tomu... tam je "high" aj ten, kto sa cigaretky ani nedotkol...Stoporko napísal:zlate spomienky na Amsterdam... vymenny pobyt s Holandanmi... ked sme vecer nastupovali do autobusu, vsetci boli v "povznesenej" nalade a to nikto z nas priamo nenavstivil coffeeshopy - stacilo prechadzat popri nich...nuch nuch...uzasne mesto na kratky vyletik, ale pre mna absolutne nevhodne na nieco dlhsie
-
zuzkazuzka
VIP
-
Robbie42
Light Professional
Re: Caro Amsterdamu
Rad by som ozivil tento stary thread, na Velku noc ideme do AMS... Nejake up-to-date tipy a triky? 
Bola som asi pred 4 rokmi a mňa najviac fascinovala bicyklová kultúra. Všade, kam oko dozrelo, biky. Systém : použiješ, odložíš, použije iný. Nemá to chybu. Cyklisti majú všade prednosť, sú ostatnými šoférmi veľmi vysoko rešpektovaní a za celý ten čas som nebola svedkom jedinej ich spoločnej kolízie. No a potom je úžasná nekonečná sieť kanálov a lodí na nich, párty, ktoré tu mladí poriadajú úplne verejne, s revom, hlasnou hudbou a peknými babamni 
Ďalej múzeum sexu - nemalo chybu, skvelý zážitok.
A coffe shopy a iné pamlsky ... na každom kroku a popri tom úplne normálne verejne zhulení jedinci.
Zarazila ma večerná ulička lásky - kastovaná podľa krásy kočeniek ponúkajúcich služby - v centre najkrajšie, na okrajoch škaredšie poprípade vyslúželkyne. E ešte niečo . že väčšina výkladov, kde ponúkali služby bola vykachličkovaná. Vzbudzovalo to vo mne nechuť a nevôľu, pripomínalo mi to bitúnky - použiješ, semeno spláchneš so šlaufom a .. ďalší prosím
Chlapi, ktorí použili majú u mňa neskonalý obdiv, že to v takýchto podmienkach zvládli .. ale ono zasa s lysohlávkami jde všechno snáž
A ešte posledný dojem : perfektne nastajlovaní " tranďáci " vo výkladoch ale normálne že tak, že som vôbec neveda rozoznam pohlavie o aké by mohlo ísť
Ach jo, tam sa ešte raz určite vrátim a nielen kvôli tulipánom ..
Ďalej múzeum sexu - nemalo chybu, skvelý zážitok.
A coffe shopy a iné pamlsky ... na každom kroku a popri tom úplne normálne verejne zhulení jedinci.
Zarazila ma večerná ulička lásky - kastovaná podľa krásy kočeniek ponúkajúcich služby - v centre najkrajšie, na okrajoch škaredšie poprípade vyslúželkyne. E ešte niečo . že väčšina výkladov, kde ponúkali služby bola vykachličkovaná. Vzbudzovalo to vo mne nechuť a nevôľu, pripomínalo mi to bitúnky - použiješ, semeno spláchneš so šlaufom a .. ďalší prosím
A ešte posledný dojem : perfektne nastajlovaní " tranďáci " vo výkladoch ale normálne že tak, že som vôbec neveda rozoznam pohlavie o aké by mohlo ísť
Ach jo, tam sa ešte raz určite vrátim a nielen kvôli tulipánom ..
-
zuzkazuzka
VIP
určite rijksmuseum rembrandt múzeum, ale tie už som spomínala a potom tiež aj múzeum marihuany. dobré na nákup originálnych suvenírov