Caro Amsterdamu
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Caro Amsterdamu
Rad by som ozivil tento stary thread, na Velku noc ideme do AMS... Nejake up-to-date tipy a triky? 
Bola som asi pred 4 rokmi a mňa najviac fascinovala bicyklová kultúra. Všade, kam oko dozrelo, biky. Systém : použiješ, odložíš, použije iný. Nemá to chybu. Cyklisti majú všade prednosť, sú ostatnými šoférmi veľmi vysoko rešpektovaní a za celý ten čas som nebola svedkom jedinej ich spoločnej kolízie. No a potom je úžasná nekonečná sieť kanálov a lodí na nich, párty, ktoré tu mladí poriadajú úplne verejne, s revom, hlasnou hudbou a peknými babamni 
Ďalej múzeum sexu - nemalo chybu, skvelý zážitok.
A coffe shopy a iné pamlsky ... na každom kroku a popri tom úplne normálne verejne zhulení jedinci.
Zarazila ma večerná ulička lásky - kastovaná podľa krásy kočeniek ponúkajúcich služby - v centre najkrajšie, na okrajoch škaredšie poprípade vyslúželkyne. E ešte niečo . že väčšina výkladov, kde ponúkali služby bola vykachličkovaná. Vzbudzovalo to vo mne nechuť a nevôľu, pripomínalo mi to bitúnky - použiješ, semeno spláchneš so šlaufom a .. ďalší prosím
Chlapi, ktorí použili majú u mňa neskonalý obdiv, že to v takýchto podmienkach zvládli .. ale ono zasa s lysohlávkami jde všechno snáž
A ešte posledný dojem : perfektne nastajlovaní " tranďáci " vo výkladoch ale normálne že tak, že som vôbec neveda rozoznam pohlavie o aké by mohlo ísť
Ach jo, tam sa ešte raz určite vrátim a nielen kvôli tulipánom ..
Ďalej múzeum sexu - nemalo chybu, skvelý zážitok.
A coffe shopy a iné pamlsky ... na každom kroku a popri tom úplne normálne verejne zhulení jedinci.
Zarazila ma večerná ulička lásky - kastovaná podľa krásy kočeniek ponúkajúcich služby - v centre najkrajšie, na okrajoch škaredšie poprípade vyslúželkyne. E ešte niečo . že väčšina výkladov, kde ponúkali služby bola vykachličkovaná. Vzbudzovalo to vo mne nechuť a nevôľu, pripomínalo mi to bitúnky - použiješ, semeno spláchneš so šlaufom a .. ďalší prosím
A ešte posledný dojem : perfektne nastajlovaní " tranďáci " vo výkladoch ale normálne že tak, že som vôbec neveda rozoznam pohlavie o aké by mohlo ísť
Ach jo, tam sa ešte raz určite vrátim a nielen kvôli tulipánom ..
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
určite rijksmuseum rembrandt múzeum, ale tie už som spomínala a potom tiež aj múzeum marihuany. dobré na nákup originálnych suvenírov