Casom...blizsie neurcene...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Vigor napísal:No a mame tu pokracovanie... :) . Ci dobre ci zle...ja neviem. Ale aby som to teda objasnil. Mali sme dalsiu debatu. Z nej je asi hlavna tato mnou parafrazovana myslienka "Ja neviem co mame robit, bolo by z toho viacej problemov ako stastia." Proste, kebyze to mam rozobrat. Mam kamarata, pozname sa od skolky, 13 rokov, moj uplne najlepsi kamarat. Sme jedna partia s dajakymi dalsimi este ale to teraz tak podstatne neni. Proste on bol do nej tiez kedysi zalubeny. Ale davnejsie hovoril, ze ho to preslo. No nedavno, ked som si s nou zacal byt blizsi, zase sa to v nom prejavilo. A tu je to, viacej problemov ako stastia. Ak by sme aj spolu daco mali, ublizili by sme mu, pretoze on ju lubi a je to moj kamarat, plus mame este jednu kamaratku, ktora lubi mna...tej by sme tiez ublizili. Dalej, ona ma prisnych rodicov, to by boli dalsie problemy. Ona sa od minula trochu zmenila, ten jej zaujem...neviem ustupil...ale ked sme sa bavili, som jej povedal, ze ked to nechce nech mi povie normalne suche nie...na to regovala, ze to mi povedat nevie. Ja uz v tom mam dost zmatok. Ja ju chapem, tiez sa bojim tych problemov...asi tak ako ona...a uz naozaj neviem co mam robit...

P.S. Poznam tlacitko Uprav ale chcel som tuto temu dostat hore, dakujem :) .
Na to, aby si temu dostal hore, mozes vymazat svoj prispevok a obohatit ho o to nove a zase ho poslat=bude brany ako novy post a tema bude hore ;), ale myslim, ze toto ti este prejde.

K tomu tvojmu problemu :hmm:. Porozmyslaj, ci by si neskor nelutoval, ze si to nechal tak. Ked nie, tak to nechaj tak. Ked hej a myslis, ze uz podobnu super babu len tazko stretnes, tak by som to nejako riesil, ale ak ti je dôlezitejsie to, ze kamarat bude nejaku dobu sklamany=myslim, ze rozumne by sa to dalo nejako vydiskutovat a... Ale myslim, ze skor to nechas tak :).. Ja len tak.. Je to na tebe, sak to vies :)
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Sak to poznas...v mojom stave som presvedceny,ze by som to lutoval :) . Ja tak romanticky dufam, ze problemy po case zmiznu a to stastie zostane...Ale kazdopadne, nechcem si o nejaky cas hovorit, co ak by som bol daco spravil inak. Ono vyrovnat sa s nestastim je lahsie, ak si clovek moze povedta, ze spravil vsekto co mohol pre stastie. Aj ja v tom mam trosku neporiadok, aj mam strach...ale holt bude to treba prekonat. A bude to chciet jeden dlhy a konkretny rozhovor...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Vigor napísal:Sak to poznas...v mojom stave som presvedceny,ze by som to lutoval :) . Ja tak romanticky dufam, ze problemy po case zmiznu a to stastie zostane...Ale kazdopadne, nechcem si o nejaky cas hovorit, co ak by som bol daco spravil inak. Ono vyrovnat sa s nestastim je lahsie, ak si clovek moze povedta, ze spravil vsekto co mohol pre stastie. Aj ja v tom mam trosku neporiadok, aj mam strach...ale holt bude to treba prekonat. A bude to chciet jeden dlhy a konkretny rozhovor...
Takze vies co a ako. Na druhej strane neviem, aku velku lasku/naklonnost k nej citis a ona k tebe a tak, ale dufam,ze urobite vsetci co najspravnejsie rozhodnutie. Nic netreba silit a aj ked sa nejako dohodnete, tak to neznamena, ze sa to este v buducnosti nemoze zmenit, pretoze pridete na nove skutocnosti a tak. Drzim palce ;).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vigor: Máš skvelého kamaráta. To je super. Ale stala sa chyba. Máte ju obaja rovnako radi. A je to väčšia láska ako kamarátska.
Dobre som to pochopil?

Ale ona chce byť s tebou. No ťažká situácia. A ešte je tu jedna kamarátka. Fu. Takže, postav sa k tomu ako chlap, povedz si, ak je to naozaj kamarát, určite bude chcieť aby si bol šťastný. Ja osobne by som to dobrému kamarátovi určite doprial. Takže zober ho na pivo, spomeň ju a povedz mu, že nie každý ma to šťastie mať takého dobrého kamaráta ako máš ty a pod. Ale máš problém. Chceš dievča, ktoré ťa má rado. A chceš, aby to pochopil, nebral v zlom a že určite si ho určite nájde láska. Chce to len čas, a budete šťastný obaja.

Keď je to kamarát ako hovoríš, toto musí pochopiť. Ak to nepochopí, nemáš čo riešiť.

A kamarátka, ktorá ťa chce ale ty ju nie. Povedz jej, že vieš že ťa má rada viac ako kamaráta, ale ty v tejto dobe jej viac ako kamarátstvo ponúknuť nemôžeš. Povedz jej, že ju máš veľmi rád a nechceš aby sa vaše kamarátstvo skončilo. Veď ty si to nejako sformuluj.
A skús jej podsunúť tel.číslo tvojho kamaráta. Možno sa podaria dva krásne páriky a budete všetci šťastný ako blchy :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

eritrocit ty si optimista :)

No...ked uz som to tu nacal tak by sa asi patrilo tu aj oznamit vysledok. Po dlhsom rozhovore, napriek mojim presviedcaniam vznikol jeden zaver. A sice, ze ona proste nemoze, ze to nejde. Nie, ze nechce, to tam ani raz nepadlo, ale proste ze nemoze, za co mozem "vdacit" hlavne jej rodicom. Chcem Vam podakovat vsetkym za nazory, rady a pripadnu podporu. Zial, ja niesom jeden z tych pripadov, ked to proste vyjde. O to je to pre mna horsie, ze to nie je odmietnutie, nie nechcem Ta, ale takehoto druhu. Teda ak sa to da nazvat odmietnutim v pravom slova zmysle. Tak uz sa chystam na to uvodne, najtazsie obdobie po neuspechu v laske... :( . Ale zistil som, ze ked vam je na nic, pomaha mat nejake hocijake prislovie, ktore Vam proste bude sediet do situacie...a tak som si nasiel svoje, volne parafrazovane "Neboj sa lasku pustit, ak to bola prava laska ona sa Ti vrati...". Ak to ma prist, ono to pride, a verim, ze to bude prave s tymto dievcatom, ktore tak velmi lubim. Ale pre teraz, idem dajako prezivat...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vigor napísal:"Neboj sa lasku pustit, ak to bola prava laska ona sa Ti vrati..."...
Niečo podobné som tu napísal, nemáš to odo mňa? :)
Ale je to ..." Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti." :)

Inak máš veľkú pravdu. Ja som si po ťažkom rozchode s priateľkou dookola opakoval...neskoro poznala, ako ho mala rada... Možno to je hlúpe, ale došlo na to. Ona to veľmi oľutovala, ale to je o inom a na dlhé rozprávanie. Možno raz tu napíšem jeden dlhočizný príbeh s nešťastným koncom :)
Pozri, nič si z toho nerob. Prišla, bola krásna...odišla. Ale veď príde iná... :wink:A na tú ktorá odišla budeš mať pekné spomienky, ktoré ťa budú hnať ďalej, keď ti bude ťažko. Neboj, bude to v pohodičke, hneď ťa to prejde. O pár dní sa na teba v obchoďáku usmeje krásavica, oči zažiaria a budeš OK :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Este sa Ti ani nepodakoval za podporu tak to spravim aspon teraz :) . Po dalsej dlhsej debate sme to uzavreli tak, ze sme skveli priatelia a vzdy nimi ostaneme. Cele toto som v podstate hodil za hlavu a teism sa zo zivota. Ironia, ze asi najviac mi k tomu pomohla prave ona. Ved ak mame byt dakedy spolu tak budeme. Teda toto si omielam v hlave a ide to, sice si to musim dost casto pripominat, ze clovece, tes sa, pozri kolko mas skvelych ludi okolo seba a aj ona ta ma rada, tes sa...A po takejto mojej miniterapii som zase v pohode. Je pre mna az neuveritelne, co dokaze clovek ked chce :) .
Napísať odpoveď