Na to, aby si temu dostal hore, mozes vymazat svoj prispevok a obohatit ho o to nove a zase ho poslat=bude brany ako novy post a tema bude horeVigor napísal:No a mame tu pokracovanie.... Ci dobre ci zle...ja neviem. Ale aby som to teda objasnil. Mali sme dalsiu debatu. Z nej je asi hlavna tato mnou parafrazovana myslienka "Ja neviem co mame robit, bolo by z toho viacej problemov ako stastia." Proste, kebyze to mam rozobrat. Mam kamarata, pozname sa od skolky, 13 rokov, moj uplne najlepsi kamarat. Sme jedna partia s dajakymi dalsimi este ale to teraz tak podstatne neni. Proste on bol do nej tiez kedysi zalubeny. Ale davnejsie hovoril, ze ho to preslo. No nedavno, ked som si s nou zacal byt blizsi, zase sa to v nom prejavilo. A tu je to, viacej problemov ako stastia. Ak by sme aj spolu daco mali, ublizili by sme mu, pretoze on ju lubi a je to moj kamarat, plus mame este jednu kamaratku, ktora lubi mna...tej by sme tiez ublizili. Dalej, ona ma prisnych rodicov, to by boli dalsie problemy. Ona sa od minula trochu zmenila, ten jej zaujem...neviem ustupil...ale ked sme sa bavili, som jej povedal, ze ked to nechce nech mi povie normalne suche nie...na to regovala, ze to mi povedat nevie. Ja uz v tom mam dost zmatok. Ja ju chapem, tiez sa bojim tych problemov...asi tak ako ona...a uz naozaj neviem co mam robit...
P.S. Poznam tlacitko Uprav ale chcel som tuto temu dostat hore, dakujem.
K tomu tvojmu problemu