Casom...blizsie neurcene...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Casom...blizsie neurcene...
Zdravim. Mam taky mensi...no problem, no dajme tomu taketo pomenovanie. Stalo sa mi to, co uz kazdemu z nas ze...zamiloval som sa. Mojou vybranou osobou je moja najlepsia kamaratka, s ktorou som sa uz o tom aj rozpraval a tu este nenastava ten problem, ktory som spominal v uvode
. Dospeli sme k zaveru, teda skor ona ale ja som sa tiez zapojil, kde hovorila, ze ano ma ma rada, chcela by mat so mnou vztah...lenze (tu zacina problem...) momentalne si ho nemoze vzhladom na svojich rodicov dovolit. Okrem toho to ma teraz v zivote tazke, umrtia v rodine a pod. Ja jej verim, teda aspon som si to myslel prvych par dni po nasom rozhovore. No postupom casu mi zacina v hlave vrtat...nebola to vyhovorka? Ono, ja som s nou velmi dobry kamarat vela rokov, viem ze by mi neklamala, ani ja som to nikdy nerobil a uplne si doverujeme a aj preto sam sebe hovorim, preco jej neveris? A aj preto sa vas chcem spytat...ono treba povedat, ze neocakacam ani ziadne, neviem, riesenie, mal som proste potrebu sa o to s dakym podelit
...myslite si, ze je to vyhovorka? Alebo stalo sa Vam daco podobne, ze Vam povedala, momentalne nie ale ano, mam ta rada..casom...? Dik za reakcie.
-
Vigor
King
kafiatko ved ona vie, ze som uzasny
, ale no ona dobre vie, ze budem vzdy stat pri nej, a tu nejde o tu lasku z mojej strany, tak to bolo vzdy...ako som pisal, neklamala by mi...na tom staviam svoje myslienky, ze to nebola vyhovorka a naozaj potrebuje iba cas...ale vies, vrta mi v hlave...proste ta neistota tam mensia je...a dik, tiez velmi dufam, ze mi to vyjde
Baciiik ja si hovorim, ze teraz ma dost svojich problemov a nejako jej to nechcem pripominat, vies hovorim si, ze ona o tom vie a nechcem byt dajako doterny alebo tak...
Baciiik ja si hovorim, ze teraz ma dost svojich problemov a nejako jej to nechcem pripominat, vies hovorim si, ze ona o tom vie a nechcem byt dajako doterny alebo tak...
-
zuzkazuzka
VIP
Nemyslim, ze je to vyhovorka. Ak ma chuda teraz take neprijemne obdobie, tak jej myslienky behaju pravdepodobne niekde uplne inde ako po laske..... Kazdopadne by som ti odporucala, kedze ste taki dobri kamarati, aby si ju v tychto chvilach podrzal a bol jej nablizku. Bude jej lepsie a postupne sa jej zivot vrati do normalnych kolaji.... Urcite na nu nevyvijaj natlak a radsej chvilu pockaj. Ak ta ma rada, tak ta len tak lahko z hlavy nepusti. Takze to chce len cas...
Drzim palce!
Drzim palce!
-
Carver11
Light Star
nepozeraj na to cierne. ja som raz tak zazmatkoval, ze som si nieco myslel, ale skutocnost bola ina. a prisiel som o najlepsiu babu zivota. hovor s nou, hovor s nou, hovor s nou. nemas predsa co stratit a ked je to pravda, aki ste kamarati, tak ta jednoducho nemohla oklamat. drzim palce. urcite to pojde
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Casom...blizsie neurcene...
Mal si proste potrebu, aby sme ta utvrdili v tom, ze nadarmo pochybujesVigor napísal:Zdravim. Mam taky mensi...no problem, no dajme tomu taketo pomenovanie. Stalo sa mi to, co uz kazdemu z nas ze...zamiloval som sa. Mojou vybranou osobou je moja najlepsia kamaratka, s ktorou som sa uz o tom aj rozpraval a tu este nenastava ten problem, ktory som spominal v uvode. Dospeli sme k zaveru, teda skor ona ale ja som sa tiez zapojil, kde hovorila, ze ano ma ma rada, chcela by mat so mnou vztah...lenze (tu zacina problem...) momentalne si ho nemoze vzhladom na svojich rodicov dovolit. Okrem toho to ma teraz v zivote tazke, umrtia v rodine a pod. Ja jej verim, teda aspon som si to myslel prvych par dni po nasom rozhovore. No postupom casu mi zacina v hlave vrtat...nebola to vyhovorka? Ono, ja som s nou velmi dobry kamarat vela rokov, viem ze by mi neklamala, ani ja som to nikdy nerobil a uplne si doverujeme a aj preto sam sebe hovorim, preco jej neveris? A aj preto sa vas chcem spytat...ono treba povedat, ze neocakacam ani ziadne, neviem, riesenie, mal som proste potrebu sa o to s dakym podelit
...myslite si, ze je to vyhovorka? Alebo stalo sa Vam daco podobne, ze Vam povedala, momentalne nie ale ano, mam ta rada..casom...? Dik za reakcie.
-
Vigor
King
zuzkazuzka Budem pri nej, to je samozrejmost...asi by som to naozaj mal pre teraz nechat tak...ale ono je to tak, ze ja sa toho casu bojim...co ak po case sa to u nej zmeni...
r4wMUnt34q Ano aj to som chcel pocut, ze sa nemam coho bat , konecne to dakto pochopil
.
Dik moc vsetkym za rady a podporu...ja si len hovorim, ved ak mam o niekoho zaujem neodkladam to predsa na neskor...alebo som asi momentalne prilis sebecky...mal by som zrejme viac mysliet teraz na nu nez na mna.
r4wMUnt34q Ano aj to som chcel pocut, ze sa nemam coho bat , konecne to dakto pochopil
Dik moc vsetkym za rady a podporu...ja si len hovorim, ved ak mam o niekoho zaujem neodkladam to predsa na neskor...alebo som asi momentalne prilis sebecky...mal by som zrejme viac mysliet teraz na nu nez na mna.
-
Smiling...
Light Expert
hmm , moj priatel ma ten isty problem, az na to ze ja poznam verziu aj baby aj jeho, a proste oni dvaja sa nevedia nijako porozpravat. Teda ta baba nevie ci je zalubena, ale ja to vidim, ona je az po usi. A ten chalan, skryva to maximalne presvedcivo, ale ..... nechce stratit velmi dobru kamaratku...
k teme: urcite na nu pockaj:), a nevzdavaj sa. Ta baba ta urcite lubi, aspon sa mi zda, a vyhovorka? nemyslim.
"Na niektore veci sa oplati cakat aj vecne!"/b]
k teme: urcite na nu pockaj:), a nevzdavaj sa. Ta baba ta urcite lubi, aspon sa mi zda, a vyhovorka? nemyslim.
"Na niektore veci sa oplati cakat aj vecne!"/b]
ja ti teda neviem, precital som si to asi 5x, ale mne to pripada trochu zvlastne. "Mam ta rada, ale..." To "ale" mi tam nesedi. Pokial mam niekoho rad a chcem s nim byt, tak nepoznam ziadne "ale". Mozno len nechce prist o dobreho kamarata, nechce ta drsnym sposobom odhodit, tak ti povedala takuto hlupu vetu, aby si jej dal na nejaky cas pokoj. Za ten cas mozno dufa, ze to pochopis, ze chce byt s tebou len kamaratka a nic viac.
Nechcem ti kazit tvoje iluzie, mozno ti povedala pravdu, tu babu nepoznam a ani teba, takze nemozem robit ziadne zavery, ale mne keby toto baba povedala, tak by som sa radsej zbalil a siel o dom dalej.
Nechcem ti kazit tvoje iluzie, mozno ti povedala pravdu, tu babu nepoznam a ani teba, takze nemozem robit ziadne zavery, ale mne keby toto baba povedala, tak by som sa radsej zbalil a siel o dom dalej.
-
last_knight
Light Professional
-
Vigor
King
Dik za podporu. Ako niekto spominal, rozpravame sa spolu a rozpravame a rozpravame...a je to fajn. Netlacim na nu teraz, pomaham jej ako mozem s jej problemamy. Nastastie, uz jej zacina byt lepsie. A ja som stastny, lebo sa zase usmieva
.
pinco neberes mi iluzie, pohoda. Mne je jasne, ze aj toto je jedna z moznosti, aj ked nie prilis pravdepodobna vzhladom na nas vztah, ktory mame. Ale teda vylucit to nemozem. Ale ja jej verim, ze mi povedala co v skutocnosti citi. Viem, ze ma sama v sebe teraz zmatok a niekedy sa v sebe nevyzna, ved aj ta jej odpoved bola taka zmatena...ved uvidime, casom sa vsetko vysvetli.
pinco neberes mi iluzie, pohoda. Mne je jasne, ze aj toto je jedna z moznosti, aj ked nie prilis pravdepodobna vzhladom na nas vztah, ktory mame. Ale teda vylucit to nemozem. Ale ja jej verim, ze mi povedala co v skutocnosti citi. Viem, ze ma sama v sebe teraz zmatok a niekedy sa v sebe nevyzna, ved aj ta jej odpoved bola taka zmatena...ved uvidime, casom sa vsetko vysvetli.
-
Vigor
King
No a mame tu pokracovanie...
. Ci dobre ci zle...ja neviem. Ale aby som to teda objasnil. Mali sme dalsiu debatu. Z nej je asi hlavna tato mnou parafrazovana myslienka "Ja neviem co mame robit, bolo by z toho viacej problemov ako stastia." Proste, kebyze to mam rozobrat. Mam kamarata, pozname sa od skolky, 13 rokov, moj uplne najlepsi kamarat. Sme jedna partia s dajakymi dalsimi este ale to teraz tak podstatne neni. Proste on bol do nej tiez kedysi zalubeny. Ale davnejsie hovoril, ze ho to preslo. No nedavno, ked som si s nou zacal byt blizsi, zase sa to v nom prejavilo. A tu je to, viacej problemov ako stastia. Ak by sme aj spolu daco mali, ublizili by sme mu, pretoze on ju lubi a je to moj kamarat, plus mame este jednu kamaratku, ktora lubi mna...tej by sme tiez ublizili. Dalej, ona ma prisnych rodicov, to by boli dalsie problemy. Ona sa od minula trochu zmenila, ten jej zaujem...neviem ustupil...ale ked sme sa bavili, som jej povedal, ze ked to nechce nech mi povie normalne suche nie...na to regovala, ze to mi povedat nevie. Ja uz v tom mam dost zmatok. Ja ju chapem, tiez sa bojim tych problemov...asi tak ako ona...a uz naozaj neviem co mam robit...
P.S. Poznam tlacitko Uprav ale chcel som tuto temu dostat hore, dakujem
.
P.S. Poznam tlacitko Uprav ale chcel som tuto temu dostat hore, dakujem
-
r4wMUnt34q
Star
Na to, aby si temu dostal hore, mozes vymazat svoj prispevok a obohatit ho o to nove a zase ho poslat=bude brany ako novy post a tema bude horeVigor napísal:No a mame tu pokracovanie.... Ci dobre ci zle...ja neviem. Ale aby som to teda objasnil. Mali sme dalsiu debatu. Z nej je asi hlavna tato mnou parafrazovana myslienka "Ja neviem co mame robit, bolo by z toho viacej problemov ako stastia." Proste, kebyze to mam rozobrat. Mam kamarata, pozname sa od skolky, 13 rokov, moj uplne najlepsi kamarat. Sme jedna partia s dajakymi dalsimi este ale to teraz tak podstatne neni. Proste on bol do nej tiez kedysi zalubeny. Ale davnejsie hovoril, ze ho to preslo. No nedavno, ked som si s nou zacal byt blizsi, zase sa to v nom prejavilo. A tu je to, viacej problemov ako stastia. Ak by sme aj spolu daco mali, ublizili by sme mu, pretoze on ju lubi a je to moj kamarat, plus mame este jednu kamaratku, ktora lubi mna...tej by sme tiez ublizili. Dalej, ona ma prisnych rodicov, to by boli dalsie problemy. Ona sa od minula trochu zmenila, ten jej zaujem...neviem ustupil...ale ked sme sa bavili, som jej povedal, ze ked to nechce nech mi povie normalne suche nie...na to regovala, ze to mi povedat nevie. Ja uz v tom mam dost zmatok. Ja ju chapem, tiez sa bojim tych problemov...asi tak ako ona...a uz naozaj neviem co mam robit...
P.S. Poznam tlacitko Uprav ale chcel som tuto temu dostat hore, dakujem.
K tomu tvojmu problemu
-
Vigor
King
Sak to poznas...v mojom stave som presvedceny,ze by som to lutoval
. Ja tak romanticky dufam, ze problemy po case zmiznu a to stastie zostane...Ale kazdopadne, nechcem si o nejaky cas hovorit, co ak by som bol daco spravil inak. Ono vyrovnat sa s nestastim je lahsie, ak si clovek moze povedta, ze spravil vsekto co mohol pre stastie. Aj ja v tom mam trosku neporiadok, aj mam strach...ale holt bude to treba prekonat. A bude to chciet jeden dlhy a konkretny rozhovor...
-
r4wMUnt34q
Star
Takze vies co a ako. Na druhej strane neviem, aku velku lasku/naklonnost k nej citis a ona k tebe a tak, ale dufam,ze urobite vsetci co najspravnejsie rozhodnutie. Nic netreba silit a aj ked sa nejako dohodnete, tak to neznamena, ze sa to este v buducnosti nemoze zmenit, pretoze pridete na nove skutocnosti a tak. Drzim palceVigor napísal:Sak to poznas...v mojom stave som presvedceny,ze by som to lutoval. Ja tak romanticky dufam, ze problemy po case zmiznu a to stastie zostane...Ale kazdopadne, nechcem si o nejaky cas hovorit, co ak by som bol daco spravil inak. Ono vyrovnat sa s nestastim je lahsie, ak si clovek moze povedta, ze spravil vsekto co mohol pre stastie. Aj ja v tom mam trosku neporiadok, aj mam strach...ale holt bude to treba prekonat. A bude to chciet jeden dlhy a konkretny rozhovor...
-
erytrocyt
VIP
Vigor: Máš skvelého kamaráta. To je super. Ale stala sa chyba. Máte ju obaja rovnako radi. A je to väčšia láska ako kamarátska.
Dobre som to pochopil?
Ale ona chce byť s tebou. No ťažká situácia. A ešte je tu jedna kamarátka. Fu. Takže, postav sa k tomu ako chlap, povedz si, ak je to naozaj kamarát, určite bude chcieť aby si bol šťastný. Ja osobne by som to dobrému kamarátovi určite doprial. Takže zober ho na pivo, spomeň ju a povedz mu, že nie každý ma to šťastie mať takého dobrého kamaráta ako máš ty a pod. Ale máš problém. Chceš dievča, ktoré ťa má rado. A chceš, aby to pochopil, nebral v zlom a že určite si ho určite nájde láska. Chce to len čas, a budete šťastný obaja.
Keď je to kamarát ako hovoríš, toto musí pochopiť. Ak to nepochopí, nemáš čo riešiť.
A kamarátka, ktorá ťa chce ale ty ju nie. Povedz jej, že vieš že ťa má rada viac ako kamaráta, ale ty v tejto dobe jej viac ako kamarátstvo ponúknuť nemôžeš. Povedz jej, že ju máš veľmi rád a nechceš aby sa vaše kamarátstvo skončilo. Veď ty si to nejako sformuluj.
A skús jej podsunúť tel.číslo tvojho kamaráta. Možno sa podaria dva krásne páriky a budete všetci šťastný ako blchy
Dobre som to pochopil?
Ale ona chce byť s tebou. No ťažká situácia. A ešte je tu jedna kamarátka. Fu. Takže, postav sa k tomu ako chlap, povedz si, ak je to naozaj kamarát, určite bude chcieť aby si bol šťastný. Ja osobne by som to dobrému kamarátovi určite doprial. Takže zober ho na pivo, spomeň ju a povedz mu, že nie každý ma to šťastie mať takého dobrého kamaráta ako máš ty a pod. Ale máš problém. Chceš dievča, ktoré ťa má rado. A chceš, aby to pochopil, nebral v zlom a že určite si ho určite nájde láska. Chce to len čas, a budete šťastný obaja.
Keď je to kamarát ako hovoríš, toto musí pochopiť. Ak to nepochopí, nemáš čo riešiť.
A kamarátka, ktorá ťa chce ale ty ju nie. Povedz jej, že vieš že ťa má rada viac ako kamaráta, ale ty v tejto dobe jej viac ako kamarátstvo ponúknuť nemôžeš. Povedz jej, že ju máš veľmi rád a nechceš aby sa vaše kamarátstvo skončilo. Veď ty si to nejako sformuluj.
A skús jej podsunúť tel.číslo tvojho kamaráta. Možno sa podaria dva krásne páriky a budete všetci šťastný ako blchy
-
Vigor
King
eritrocit ty si optimista
No...ked uz som to tu nacal tak by sa asi patrilo tu aj oznamit vysledok. Po dlhsom rozhovore, napriek mojim presviedcaniam vznikol jeden zaver. A sice, ze ona proste nemoze, ze to nejde. Nie, ze nechce, to tam ani raz nepadlo, ale proste ze nemoze, za co mozem "vdacit" hlavne jej rodicom. Chcem Vam podakovat vsetkym za nazory, rady a pripadnu podporu. Zial, ja niesom jeden z tych pripadov, ked to proste vyjde. O to je to pre mna horsie, ze to nie je odmietnutie, nie nechcem Ta, ale takehoto druhu. Teda ak sa to da nazvat odmietnutim v pravom slova zmysle. Tak uz sa chystam na to uvodne, najtazsie obdobie po neuspechu v laske...
. Ale zistil som, ze ked vam je na nic, pomaha mat nejake hocijake prislovie, ktore Vam proste bude sediet do situacie...a tak som si nasiel svoje, volne parafrazovane "Neboj sa lasku pustit, ak to bola prava laska ona sa Ti vrati...". Ak to ma prist, ono to pride, a verim, ze to bude prave s tymto dievcatom, ktore tak velmi lubim. Ale pre teraz, idem dajako prezivat...
No...ked uz som to tu nacal tak by sa asi patrilo tu aj oznamit vysledok. Po dlhsom rozhovore, napriek mojim presviedcaniam vznikol jeden zaver. A sice, ze ona proste nemoze, ze to nejde. Nie, ze nechce, to tam ani raz nepadlo, ale proste ze nemoze, za co mozem "vdacit" hlavne jej rodicom. Chcem Vam podakovat vsetkym za nazory, rady a pripadnu podporu. Zial, ja niesom jeden z tych pripadov, ked to proste vyjde. O to je to pre mna horsie, ze to nie je odmietnutie, nie nechcem Ta, ale takehoto druhu. Teda ak sa to da nazvat odmietnutim v pravom slova zmysle. Tak uz sa chystam na to uvodne, najtazsie obdobie po neuspechu v laske...