Časopisy
Re: Časopisy
Z čias minulých mi zostali hŕby všemožných Pro Futbalov, Pro Hockeyov, LEVELov a hlavne GAMESTARov... 
za mna Trend, F1racing,Velo,sem tam Cykloturistika...
Ešte som zabudol na Muscle a Fitness, toho bolo tiež dosť, ale ten som dostával.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V poslednom case sa mi celkom pozdava Esquire.
Jediný časopis, aký som kedy odoberal bolo české ABCčko
Ešte teraz ich mám plnú skriňu, občas vytiahnem nejaké 12-ročné čísla a usmievam sa nad tým, čo bolo kedysi zázrakom vedy a dnes zastaralý mobil 
-
redliner
King
Cyklomag
-
t0m4s3
Admin
Predplatne maxima - cena polovicna, plus kazdu chvilu nejake darceky pre predplatitelov - spokojnost
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2010, 21:50)
t0m4s3 napísal:predplatne Maxima - cena polovicna, plus kazdu chvilu nejake darceky pre predplatitelov - spokojnost
A nemas s tym predplatnim problemy ? Pretoze ja si kupujem kazde cislo a tiez som uz rozmyslal ze si kupim radsej predplatne, ale nejak sa bojim ako to bude "so spolahlivostou posty" ...t0m4s3 napísal:Predplatne maxima - cena polovicna, plus kazdu chvilu nejake darceky pre predplatitelov - spokojnost
-
t0m4s3
Admin
U mna nastastie posta funguje spolahlivo, takze ziadne problemy nemam
Odoberal alebo kupoval som ProHockey cca po dobu 3 rokov. A ešte dakedy zaniknutý magazín o športe tuším Victoria sa to volalo.
Tematické časáky sú IMO dosť pozadu oproti info na internete a neoplatia sa.
Niečo čo ti spraví rozhľad ako GEO alebo Quark, 100+1 a tak podobne sa čítajú dobre a ak ťa nejaká téma zaujme môžeš si viac nájsť na nete.
Z rôznych plátkov sa mi dobre číta Plus7dní.
Tematické časáky sú IMO dosť pozadu oproti info na internete a neoplatia sa.
Niečo čo ti spraví rozhľad ako GEO alebo Quark, 100+1 a tak podobne sa čítajú dobre a ak ťa nejaká téma zaujme môžeš si viac nájsť na nete.
Z rôznych plátkov sa mi dobre číta Plus7dní.
-
mirak2
Hardcore addict
kupodivu vcelku citatelny casopis je Zdravie...idealny zachodovy casak 
Co je ten Quark a 21. stoleti zac? A kolko stoja?
Za poslednu dobu som neak na casopisy nemal cas, ale predsa som si nasiel jeden, ktory je vcelku citatelny. Ide o casopis "Moja psychologia". Zaujimave clanky, zaujimavi prispievatelia a hlavne, bez kktin z bulvaru a celebrit.

Tento časopis som videl niekde v čakárni u doktora. Aká je tam cena ?kinjeril napísal:Za poslednu dobu som neak na casopisy nemal cas, ale predsa som si nasiel jeden, ktory je vcelku citatelny. Ide o casopis "Moja psychologia". Zaujimave clanky, zaujimavi prispievatelia a hlavne, bez kktin z bulvaru a celebrit.
VIDEO, Plus 7dni, GEO, M@F,Profit, Trend,Quark
-
Dahome
Medium Star
a také že Google nič?energy00 napísal:Tento časopis som videl niekde v čakárni u doktora. Aká je tam cena ?
A kde je kacer donald? Na toho ste zabudli? A vzdy tam pribalili nejaku somarinu kvoli ktorej som si to kupoval
ale k vec. Casaky citam tak viac menej ked sedim na zachode. PC REVUE a je tam jeden QUARK asi z pred 5 rokov. Chcelo by to nejaku aktualizaciu WC magazinov. Volakedy som fical aj na PC casopisoch s nazvom FIFO alebo 8BIT alebo len BIT. Teraz uz neviem prestne. Mozno starsia generacia pamata.
kedy si som kupoval Kybermys,Gamestar,Pocitac pro kazdeho...teraz som zacal kupovat Spark
teraz citam ABC a historicku revue to su dobre casopisy. a este kupujem plus7dni.