Časopisy
Časopisy
Odoberate nejake časopisy ? Zaujima ma to hlavne preto, že mam trochu volneho času, cez ktory by som si chcel spraviť trochu väčší rozhľad. Najnovšie, čo som začal kupovať je MUSCLE AND FITNESS, lenže to mam prečitane za chvíľu, lebo cca 1/3 časopisu je reklama.
Aké časopisy kupujete vy a ako ste s nimi spokojní ?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Časopisy
Tu na SR kupujem jedine Maxim. Z rakúska mi nosí mama časopis Bizarre magazín. Som s nimi spokojný, síce Maxim už nieje to, čo volakedy, tie články v ňom uverejňované pre mňa majú stále menšiu a menšiu hodnotu. Bizarre magazín je podľa mňa najlepší plátok aký som ked v rukách držal. Je tam všetko fajn, od článkov, po fotky krásnych modeliek v štýle playboy, ale oveľa viac bizarre
odporúčam
Historické revue, časopis Prometheus a prezriem si aj PLUS7 Dní.
-
Bolldar
Medium Expert
Takže:
Dříve jsem odebíral časopis Pevnost (jestli máš rád fantasy a rád čteš povídky a tak je to celkem dobrá volba).
Nyní odebírám Dřevo a stavby pro bydlení (no, jestli se nechystáš stavět dům nebo nejsi profesí stavař nebo tesař, tak tě asi moc nezaujme--> plno věcí o akcích a realizacích dřevostaveb)
Ale jeden můj známý odebírá čs. Science a když ho přečte, tak mi ho půjčí. Nelze tam věřit všemu (i když je mnohem realističtější než Enigma, ale jestli tě zajímá věda a technika, očima laika je to velice zajímavé čtení.
PS: Jedná se o české časopisy, ale všechny jsou k dostání i na Slovensku
Kdyby se mi ještě nějaký vybavil tak ho sem dopíšu.
Dříve jsem odebíral časopis Pevnost (jestli máš rád fantasy a rád čteš povídky a tak je to celkem dobrá volba).
Nyní odebírám Dřevo a stavby pro bydlení (no, jestli se nechystáš stavět dům nebo nejsi profesí stavař nebo tesař, tak tě asi moc nezaujme--> plno věcí o akcích a realizacích dřevostaveb)
Ale jeden můj známý odebírá čs. Science a když ho přečte, tak mi ho půjčí. Nelze tam věřit všemu (i když je mnohem realističtější než Enigma, ale jestli tě zajímá věda a technika, očima laika je to velice zajímavé čtení.
PS: Jedná se o české časopisy, ale všechny jsou k dostání i na Slovensku
Kdyby se mi ještě nějaký vybavil tak ho sem dopíšu.
Ak by sa nahodou mal zaujem o strasie rocniky, daj mi vediet, mam to uplne neposkodene v 100% staveenergy00 napísal:Odoberate nejake časopisy ? Zaujima ma to hlavne preto, že mam trochu volneho času, cez ktory by som si chcel spraviť trochu väčší rozhľad. Najnovšie, čo som začal kupovať je MUSCLE AND FITNESS, lenže to mam prečitane za chvíľu, lebo cca 1/3 časopisu je reklama.
-
audiotrack
VIP
čítaním tématických časopisov si rozhlad nespravíš, skús skôr niečo ako national geographic alebo 100+1, prípadne quark ak ťa to ťahá skôr k technike ako prírodeenergy00 napísal:Odoberate nejake časopisy ? Zaujima ma to hlavne preto, že mam trochu volneho času, cez ktory by som si chcel spraviť trochu väčší rozhľad. Najnovšie, čo som začal kupovať je MUSCLE AND FITNESS, lenže to mam prečitane za chvíľu, lebo cca 1/3 časopisu je reklama.
-
Hotwire
Addict
stare dobre abc este vychadza?
vychádzať vychádza , ale už sa to neda nazvať "starým dobrým abc" 
-
Hotwire
Addict
preco? hadam nezrusili vystrihovacky! 
-
spojka13
Darca
odoberal som QUARK,ale už nie, vždy nejako zabudnem... a ešte si sem tam kupim BREJK
-
nestik
Medium Professional
Niekedy si pozriem PC REVUE, INFOWARE, QUARK...
-
lekoklatik
VIP
Už pár rokov čítam z času na čas len knihy. Občas sa spolubývajúcemu povaľuje po izbe Reflex nuž ale s bratom sme si kupovali také tie klasické veci ako LEVEL, PlayStation Magazine, Musle and Fitness, otec kupuje PC Revue.
-
Hotwire
Addict
vidis zabudol som, ja som kedysi kupoval Score dost casto, ale kedze sa to da vsetko zohnat na nete tak uz zbytocne......a kazdy rok si kupujem autokatalog, viacmenej z nostalgie...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
odkedy stopli Žurnál, tak printove media nejak pravidelne nesledujem
... obcas sa dostanem k 100+1 a 21. stoleti ... tam sa vzdy da najst zopar zaujimavych clankov
... celkovo mi ale net poskytne vsetko co ma zaujima bez cakania, lacnejsie, kedy chcem a este si mozem vybrat 
-
derriL
Expert
Ja odporucim uz vyssie uvedeny Maxim. Toto leto som si ho na nahodu kupil na dobolenku a odvtedy musim mat kazde nove cislo.
Z čias minulých mi zostali hŕby všemožných Pro Futbalov, Pro Hockeyov, LEVELov a hlavne GAMESTARov... 
za mna Trend, F1racing,Velo,sem tam Cykloturistika...
Ešte som zabudol na Muscle a Fitness, toho bolo tiež dosť, ale ten som dostával.
-
Robbie42
Light Professional
V poslednom case sa mi celkom pozdava Esquire.
Jediný časopis, aký som kedy odoberal bolo české ABCčko
Ešte teraz ich mám plnú skriňu, občas vytiahnem nejaké 12-ročné čísla a usmievam sa nad tým, čo bolo kedysi zázrakom vedy a dnes zastaralý mobil