|
| Autor |
Správa |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3980 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 1:27 Predmet: Caste bolesti hlavy? |
|
|
Ludia nestretol sa s tym uz niekto?
Posledny tyzden mam take divne bolesti hlavy ked sledujem nejaky detail alebo som na kompe, nejako divne sa mi pozera na monitor a neviem sa nijak nastavit, monitor som posunul dalej/blizsie, zmenil rozlisenia, jas aj kontrast a stale mi to nesedi, to na LCD monitore tak rovnako aj na monitore CRT, takze asi po 5-10 minutach prace s kompom ma zacne boliet hlava a oci
//resp. boli ma stale ale ked som kompe tak je to odost horsie, potom sa moje bolesti odvinu od toho ci mam okuliare alebo nie...tak neviem skuste niekto poradit ak sa vam uz daco take stalo, mozno mam len spatne okuliare ale na vymenu a vysetrenia moc casu nemam a veci ako ibalgin, paralen nepomohli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 689 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 2:01 Predmet: |
|
|
| skus to vysetrenie, je to tvoj zrak predsa, zalezitost jednej hodiny ti rozhodne o zbytku zivota...ak to nebude okuliarmi tak neviem |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 2:05 Predmet: |
|
|
Mal som podobný problém a bolo to tým, že keď som sedel za compom, mal som monitor nižšie ako úroveň očí a tým pádom som sa naňho furt pozeral so sklonenou hlavou, čo namáhalo krčnú chrbticu a spôsobovalo bolesť hlavy. Podložil som monitor a už v poho....
GL |
|
| Návrat hore |
|
 |
yoplin Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 556 Bydlisko: izba Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 10:15 Predmet: |
|
|
| nemyslis, ze moc sedis za kompom? urcite by bolo lepsie po kazdej hodine si dat aspon 10 min pauzu, nech sa trochu oci spamataju, prevetrat sa... ked nie, urcite navsteva lekara, ten by ti mal pomoct. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6231
Zaslal: 07 Nov 2007, 10:25 Predmet: |
|
|
| Na očné si skús nájsť čas.. môže to byť aj zhoršením zraku, tiež napr. zvýšením očného tlaku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3980 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 13:06 Predmet: |
|
|
no tak som cez skolu odbehol k ocnemu a napisal mi nove brile tak sa snad daco poriesi, daki vam za pomoc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 16:13 Predmet: |
|
|
taktiez je vedecky dokazane ze clovek za kompom niekolkonasobne menej zmurka a vysusuju sa mu oci co moze sposobovat tvoje problemy
ten problem co mas ty som mal aj ja mozno 3 roky dozadu dal som si daky tyzden uuuuplny pokoj od tv a pc a pomohlo to a ked ta hlava boli aj mimo toho chod darovat alebo iba si nechaj zobrat krv doslovne pustit zilou vlani v septembri som mal nechutnu migrenu tyzden v kuse zobrali mi krv ci nemam nahodou zapal mozgovych blan heh uplne zbytocne lebo v momente jak mi zobrali krvicku mi bolo tak fasa ako davno nie doslovne som potreboval stredovekepustenie zilou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1776 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 16:26 Predmet: |
|
|
Keď dlho pracuješ na kompe, tak si rob prestávky a striedaj pozeranie do blízka a do diaľky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: nitra,martin,zl.moravce:D Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 17:56 Predmet: |
|
|
| yoplin napísal: |
| nemyslis, ze moc sedis za kompom? urcite by bolo lepsie po kazdej hodine si dat aspon 10 min pauzu, nech sa trochu oci spamataju, prevetrat sa... ked nie, urcite navsteva lekara, ten by ti mal pomoct. |
jj,suhlasim...ja ked sedim vela za compom,vzdy ma boli hlava a casto potom nemozem ani zaspat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Romanko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 1915 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 18:42 Predmet: |
|
|
noo ja mam tak isto bolesti hlavy ale bude to tym ze som kazdy den 14hod za kompom..no co uz praca je praca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7815 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
inak zevraj bolest hlavy je sposobena aj nejakym jedlom... to sme dnes citali na anglictine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 08 Nov 2007, 20:47 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
inak zevraj bolest hlavy je sposobena aj nejakym jedlom... to sme dnes citali na anglictine  |
pravdaze, ked zjem daco ozaj pikantne tak ma boli hlava taktiez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aughostino Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.04.2007 Príspevky: 75
Zaslal: 10 Máj 2008, 10:00 Predmet: |
|
|
mna v poslednom case tiez dost casto bolieva hlava, riesim to tak ze si dam Ibalgin 400mg a idem si lahnut spim asi 2-3 hodinky ale hlava stale boli. Vyskusal som aj masaze hlavy, neurologa, ocneho, rozne lieky ale doktori mi nic nezistili a lieky uz nezaberaju.
Mate vy daky osvedceny recept na tisenie bolesti hlavy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 736 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 11:01 Predmet: |
|
|
| pokial vas boli celo, castokrat to mozu byt aj dutiny...to je tiez fasa liecenie potom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 11:09 Predmet: |
|
|
| aughostino napísal: |
mna v poslednom case tiez dost casto bolieva hlava, riesim to tak ze si dam Ibalgin 400mg a idem si lahnut spim asi 2-3 hodinky ale hlava stale boli. Vyskusal som aj masaze hlavy, neurologa, ocneho, rozne lieky ale doktori mi nic nezistili a lieky uz nezaberaju.
Mate vy daky osvedceny recept na tisenie bolesti hlavy? |
tak to si pre zistenie toho co ti je urobil pochodil asi malo vysetreni, bolest hlavy mozes sposobovat uplne hocico, btw, zly zivotny styl alebo praca? jak dlho to uz trva? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|