Caste bolesti hlavy?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sheep
Addict
Addict

Caste bolesti hlavy?

Príspevok od používateľa Sheep »

Ludia nestretol sa s tym uz niekto?

Posledny tyzden mam take divne bolesti hlavy ked sledujem nejaky detail alebo som na kompe, nejako divne sa mi pozera na monitor a neviem sa nijak nastavit, monitor som posunul dalej/blizsie, zmenil rozlisenia, jas aj kontrast a stale mi to nesedi, to na LCD monitore tak rovnako aj na monitore CRT, takze asi po 5-10 minutach prace s kompom ma zacne boliet hlava a oci
//resp. boli ma stale ale ked som kompe tak je to odost horsie, potom sa moje bolesti odvinu od toho ci mam okuliare alebo nie...tak neviem skuste niekto poradit ak sa vam uz daco take stalo, mozno mam len spatne okuliare ale na vymenu a vysetrenia moc casu nemam a veci ako ibalgin, paralen nepomohli :?
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

skus to vysetrenie, je to tvoj zrak predsa, zalezitost jednej hodiny ti rozhodne o zbytku zivota...ak to nebude okuliarmi tak neviem
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mal som podobný problém a bolo to tým, že keď som sedel za compom, mal som monitor nižšie ako úroveň očí a tým pádom som sa naňho furt pozeral so sklonenou hlavou, čo namáhalo krčnú chrbticu a spôsobovalo bolesť hlavy. Podložil som monitor a už v poho....
GL
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

nemyslis, ze moc sedis za kompom? urcite by bolo lepsie po kazdej hodine si dat aspon 10 min pauzu, nech sa trochu oci spamataju, prevetrat sa... ked nie, urcite navsteva lekara, ten by ti mal pomoct.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Na očné si skús nájsť čas.. môže to byť aj zhoršením zraku, tiež napr. zvýšením očného tlaku.
Sheep
Addict
Addict

no tak som cez skolu odbehol k ocnemu a napisal mi nove brile tak sa snad daco poriesi, daki vam za pomoc :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

taktiez je vedecky dokazane ze clovek za kompom niekolkonasobne menej zmurka a vysusuju sa mu oci co moze sposobovat tvoje problemy :-)
ten problem co mas ty som mal aj ja mozno 3 roky dozadu dal som si daky tyzden uuuuplny pokoj od tv a pc a pomohlo to a ked ta hlava boli aj mimo toho chod darovat alebo iba si nechaj zobrat krv doslovne pustit zilou :-D vlani v septembri som mal nechutnu migrenu tyzden v kuse zobrali mi krv ci nemam nahodou zapal mozgovych blan heh uplne zbytocne lebo v momente jak mi zobrali krvicku mi bolo tak fasa ako davno nie :-) doslovne som potreboval stredovekepustenie zilou :-)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď dlho pracuješ na kompe, tak si rob prestávky a striedaj pozeranie do blízka a do diaľky :)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

yoplin napísal:nemyslis, ze moc sedis za kompom? urcite by bolo lepsie po kazdej hodine si dat aspon 10 min pauzu, nech sa trochu oci spamataju, prevetrat sa... ked nie, urcite navsteva lekara, ten by ti mal pomoct.
jj,suhlasim...ja ked sedim vela za compom,vzdy ma boli hlava a casto potom nemozem ani zaspat
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

noo ja mam tak isto bolesti hlavy ale bude to tym ze som kazdy den 14hod za kompom..no co uz praca je praca :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak zevraj bolest hlavy je sposobena aj nejakym jedlom... to sme dnes citali na anglictine :)
Sheep
Addict
Addict

Šu-Do napísal:inak zevraj bolest hlavy je sposobena aj nejakym jedlom... to sme dnes citali na anglictine :)
pravdaze, ked zjem daco ozaj pikantne tak ma boli hlava taktiez :wink:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mna v poslednom case tiez dost casto bolieva hlava, riesim to tak ze si dam Ibalgin 400mg a idem si lahnut spim asi 2-3 hodinky ale hlava stale boli. Vyskusal som aj masaze hlavy, neurologa, ocneho, rozne lieky ale doktori mi nic nezistili a lieky uz nezaberaju.

Mate vy daky osvedceny recept na tisenie bolesti hlavy?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pokial vas boli celo, castokrat to mozu byt aj dutiny...to je tiez fasa liecenie potom
Sheep
Addict
Addict

aughostino napísal:mna v poslednom case tiez dost casto bolieva hlava, riesim to tak ze si dam Ibalgin 400mg a idem si lahnut spim asi 2-3 hodinky ale hlava stale boli. Vyskusal som aj masaze hlavy, neurologa, ocneho, rozne lieky ale doktori mi nic nezistili a lieky uz nezaberaju.

Mate vy daky osvedceny recept na tisenie bolesti hlavy?
tak to si pre zistenie toho co ti je urobil pochodil asi malo vysetreni, bolest hlavy mozes sposobovat uplne hocico, btw, zly zivotny styl alebo praca? jak dlho to uz trva?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

takze hlava ma zacne boliet z nicoho nic zacina to bolestou zatylka a po case bolest ide do cela.
Trva to uz par rokov mam to asi zdedene po mame kedze ona mava dost casto migreny.
Osobne si myslim ze zivotnym stylom to nebude kedze ho mam rovnaky skoro cely zivot a hlava bolieva v podstate bez vonkajsieho podnetu
Ake vysetrenia by sa este dali urobit na blizsie zistenie? absolvoval som asi 4 roky dozadu EEG, potom este daku liecbu ktorej nazov neviem iba viem ze mi kazdy den brali krv z prstov a stravil som tyzden v nemocnici.
Sheep
Addict
Addict

fuu, no obisiel som toho hodne(kardiologia, neurologoia, gastrologia, ortopedia, ocne odd, ORL odd, obvodna amb, kontroly, RTG asi 10 krat a mozno este daco len si uz asi nespomeniem)a az pak zistili co mi je :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

a aj ti nasadili dake lieky? bo by som potreboval nieco aspon do letnych prazdnin aby som mohol behat po doktoroch cez leto a nie teraz cez skolu :) bo paralen a ibalgin uz nezaberaju
Sheep
Addict
Addict

Na neurologii mi napisali take tabletky som to ich uzival asi tyzden a potom ma to preslo.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Neurologicka ma poslala na CT vysetrenie hlavy, kvoli castym bolestiam v oblasti cela a zatylku. Na ziadanke bolo napisane vysetrenie na vylucenie loziskovej lezie.

Neviete niekto co to znamena?
Napísať odpoveď