|
|
|
| Autor |
Správa |
hakom Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.04.2006 Príspevky: 86
Zaslal: 18 Dec 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
| hakom napísal: |
no som si objednal fon pod strom,tak som zvedavy  |
no tak uz ho mam aj doma,som celkom spokojny az na to ze mi UPS-kar volal o den skor nez som mal dohodnuty termin a o 5min12 som zhanal penaze po kamosoch brutus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hakom Medium Expert

Zaslal: 21 Dec 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| inac ako je to pri pripadnej reklamacii?zarucny list bol pribaleny ale nevyplneny,to im ho mam jako posielat naspat aby mi ho potrvrdili?! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 597 Bydlisko: RJ45 Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2006, 0:17 Predmet: |
|
|
| inac ako je to pri pripadnej reklamacii?zarucny list bol pribaleny ale nevyplneny,to im ho mam jako posielat naspat aby mi ho potrvrdili?! |
Ja som ho mal vyplneny. No mal by si ho zaslať nech ti ho vyplnia. Najprv ale zatelefonuj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14151 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2006, 0:39 Predmet: |
|
|
| V stredu som nieco objednaval z hej.sk, zatial nic nedoslo, na postu nikto nereaguje, ak to nepride doobeda, tak tam budem musiet zavolat a zistit si co. Kazdopadne tento pristup povazujem za maximalne lezerny, pretoze je hanba, ak niekto nevie odpisat na mail. Nabuduce uz kupujem inde. Ked si to porovnam s Alzasoftom, kde som si mohol pekne v klude cez net pozriet ako vyzera objednavka, ci sa vybavuje... no je to sto a jedno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dallas96 Medium Star

Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 389
Zaslal: 22 Dec 2006, 0:57 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| V stredu som nieco objednaval z hej.sk, zatial nic nedoslo, na postu nikto nereaguje, ak to nepride doobeda, tak tam budem musiet zavolat a zistit si co. Kazdopadne tento pristup povazujem za maximalne lezerny, pretoze je hanba, ak niekto nevie odpisat na mail. Nabuduce uz kupujem inde. Ked si to porovnam s Alzasoftom, kde som si mohol pekne v klude cez net pozriet ako vyzera objednavka, ci sa vybavuje... no je to sto a jedno. |
To iste sa stalo aj mne, objednal som si odtial a potvrdzujuci mail alebo telefonat nechodil (ako pisali na stranke), tak som tam po 2 dnoch volal a povedali mi ze ten produkt uz nebude. Tak som si to objednal z alza.sk gde som si pekne sledoval stav zasielky. Balik z alzy dosiel v poriadku a nacas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

|
Zaslal: 22 Dec 2006, 11:29 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Ako som už písal ja. Objednal som produkt v piatok a prisiel mi az na dalsi piatok a to v pondelok uz bol odovzdany vraj zamestnancovi UPS. Neviem kde ho od pondelka do piatka cely cas mala no uz by som si z hej.sk nikdy neobjednal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hakom Medium Expert

Zaslal: 22 Dec 2006, 11:34 Predmet: |
|
|
| Dedomil napísal: |
| Ja som ho mal vyplneny. No mal by si ho zaslať nech ti ho vyplnia. Najprv ale zatelefonuj. |
a to si mal z hej.sk? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

|
Zaslal: 22 Dec 2006, 11:36 Predmet: |
|
|
| a to si mal z hej.sk? |
Áno. Mal som z hej.sk Záručák mám pekne vyplnený a opečiatkovaný. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14151 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2006, 11:52 Predmet: |
|
|
Stacilo tam zavolat a cez telefon hned povedali co a ako. Tie kur*y si ale mohli dat na tom zalezat, pretoze to co som potreboval asi tazko do Vianoc zozeniem. Keby som bol vedel, tak to vezmem z Nay.sk, sice by to stalo trochu viac, ale na opacnu stranu by som neplatil postovne. Keby som bol vedel, ze to takto dopadne, tak to berem z Nayka. Aspon som tu objednavku stornova, skusim sa popozerat v normalnych shopoch.
Btw po storne mi napisali:
Vážený pán/ Vážená pani *****,
Vaša objednávka číslo ***** zo dňa 19.12.2006 bola práve
stornovaná.
Dúfame, že aj napriek tomu si pre svoj budúci nákup zvolíte naše obchodné centrum.
V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí, otázok či pripomienok kontaktujte
našu zákaznicku linku na čísle 02 / 16261
alebo e-mailom na adrese expedice@hej.sk .
Dakujeme za Váš nákup v obchodnom centre HEJ.sk
Tolka naivita, hadam si nemyslia, ze po tom, ako nic neposlu, nedaju ziadne echo a na maily nereaguju si u nich nieco budem kupovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hakom Medium Expert

Zaslal: 23 Dec 2006, 2:53 Predmet: |
|
|
| Dedomil napísal: |
| Áno. Mal som z hej.sk Záručák mám pekne vyplnený a opečiatkovaný. |
no tak to su pekne ku**y a mne ho poslaly cisty co su prije*****y? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|