|
|
|
| Autor |
Správa |
junior3 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.05.2006 Príspevky: 471 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:28 Predmet: Cena |
|
|
Nazdárek!
Chcel by som sa spýtať. Naposledy som robil objednávku cez internet z jednej firmy zo Žiliny. Všetko prebehlo normálne, tovar som si vybral, objednávku odoslal. Ale, cena jedného tovaru PRED objednávkou bola niečo okolo 10,- Sk, po odoslaní objednávky sa cena toho jedného tovaru ZDVIHLA na 300,- Sk! Objednávka bola odoslaná 21.12.2006 a žiaľ ešte nebola vybavená. Preto Vás prosím o pomoc, keď tá objednávka príde a cena toho produktu by bola 300,- Sk, objednávku by som určite neprevzal! Môžem takéto niečo urobiť? Alebo, ako by ste mi pomohli Vy? Díky...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1552
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:40 Predmet: |
|
|
| Ty si si objednal tovar za 10sk. Takze oni by mali mat niekde zaevidovanu tvoju objednavku s cenou 10sk. Ak ti to pride za 300, tak im to odosles naspat s tym, ze ty si si to objednaval za 10sk. Ich problem!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
| ppt napísal: |
| Ty si si objednal tovar za 10sk. Takze oni by mali mat niekde zaevidovanu tvoju objednavku s cenou 10sk. Ak ti to pride za 300, tak im to odosles naspat s tym, ze ty si si to objednaval za 10sk. Ich problem!!! |
No ved! Ja to mam v umysle... a na nete v mojich objednavkach mam ako dokaz rozpis objednavky s cenou 10,-Sk! A mozem im to keby daco poslat naspat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3356 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 20:56 Predmet: |
|
|
| junior3 napísal: |
| No ved! Ja to mam v umysle... a na nete v mojich objednavkach mam ako dokaz rozpis objednavky s cenou 10,-Sk! A mozem im to keby daco poslat naspat? |
Nam sa stalo podobne s Quelle ci ako sa to pise, proste mali sme nieco objednane za 500 aj nieco sk a mali sme mat ja nejaku zlavu, alebo take nieco to uz neviem a prislo nieco o 200 sk drahsie tak sme tam zavolali povedali co je a v pohode povedali ze nemame prevzat objednavku a ze poslu na novo s povodnou cenou. Proste to neprevezmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 05 Jan 2007, 21:42 Predmet: |
|
|
| sirmisoturbo napísal: |
| Nam sa stalo podobne s Quelle ci ako sa to pise, proste mali sme nieco objednane za 500 aj nieco sk a mali sme mat ja nejaku zlavu, alebo take nieco to uz neviem a prislo nieco o 200 sk drahsie tak sme tam zavolali povedali co je a v pohode povedali ze nemame prevzat objednavku a ze poslu na novo s povodnou cenou. Proste to neprevezmi. |
Jasné, takže ak cena nebude taká aká má byť, nepôjdem na poštu to prevziať... heh, majú smolu... nemajú ľudí klamať...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 828 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 23:06 Predmet: |
|
|
| junior3 napísal: |
Jasné, takže ak cena nebude taká aká má byť, nepôjdem na poštu to prevziať... heh, majú smolu... nemajú ľudí klamať...
 |
Na postu nemusis ist prevzat nic,nemozu ti nic.Nemalo by sa to zneuzivat a ja som taka svina ze som si objedna GK za 5k a ked den pred tym ako mi dosla tak som si kupil z agemu lepsiu lebo dosla na sklad,tak som to proste neprevzal,nemalo by sa to robit ale nieje to protizakonne alebo nic podobne predavajuci musi podstupit riziko ze to neprevezmes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 05 Jan 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
| pishta napísal: |
Na postu nemusis ist prevzat nic,nemozu ti nic.Nemalo by sa to zneuzivat a ja som taka svina ze som si objedna GK za 5k a ked den pred tym ako mi dosla tak som si kupil z agemu lepsiu lebo dosla na sklad,tak som to proste neprevzal,nemalo by sa to robit ale nieje to protizakonne alebo nic podobne predavajuci musi podstupit riziko ze to neprevezmes  |
Ano, jednoznacne s tebou suhlasim... uvidim aka bude cena a podla toho sa zariadim...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladino001 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2006 Príspevky: 832 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 23:48 Predmet: |
|
|
| jaj všk keď objednávaš niečo cez net tak ako spotrebitel to môžeš do 7 pracovných dní vrátiť na vlastné náklady bez udania dôvodu! keď to neprevezmeš tak sa im to vráti |
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 06 Jan 2007, 9:20 Predmet: |
|
|
| vladino001 napísal: |
| jaj všk keď objednávaš niečo cez net tak ako spotrebitel to môžeš do 7 pracovných dní vrátiť na vlastné náklady bez udania dôvodu! keď to neprevezmeš tak sa im to vráti |
Ano, toto som niekde videl aj na nete... sa mi zda ze na www.pravaspotrebitela.sk ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|