Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cena
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
junior3
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 20:28    Predmet: Cena Odpovedať s citátom  

Nazdárek!
Chcel by som sa spýtať. Naposledy som robil objednávku cez internet z jednej firmy zo Žiliny. Všetko prebehlo normálne, tovar som si vybral, objednávku odoslal. Ale, cena jedného tovaru PRED objednávkou bola niečo okolo 10,- Sk, po odoslaní objednávky sa cena toho jedného tovaru ZDVIHLA na 300,- Sk! Objednávka bola odoslaná 21.12.2006 a žiaľ ešte nebola vybavená. Preto Vás prosím o pomoc, keď tá objednávka príde a cena toho produktu by bola 300,- Sk, objednávku by som určite neprevzal! Môžem takéto niečo urobiť? Alebo, ako by ste mi pomohli Vy? Díky...

Confused Confused Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ppt
Professional
Professional

Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ty si si objednal tovar za 10sk. Takze oni by mali mat niekde zaevidovanu tvoju objednavku s cenou 10sk. Ak ti to pride za 300, tak im to odosles naspat s tym, ze ty si si to objednaval za 10sk. Ich problem!!!
Návrat hore
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 20:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ppt napísal:
Ty si si objednal tovar za 10sk. Takze oni by mali mat niekde zaevidovanu tvoju objednavku s cenou 10sk. Ak ti to pride za 300, tak im to odosles naspat s tym, ze ty si si to objednaval za 10sk. Ich problem!!!

No ved! Ja to mam v umysle... a na nete v mojich objednavkach mam ako dokaz rozpis objednavky s cenou 10,-Sk! A mozem im to keby daco poslat naspat?
Návrat hore
2Pacaveli
Addict
Addict

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
No ved! Ja to mam v umysle... a na nete v mojich objednavkach mam ako dokaz rozpis objednavky s cenou 10,-Sk! A mozem im to keby daco poslat naspat?

Nam sa stalo podobne s Quelle ci ako sa to pise, proste mali sme nieco objednane za 500 aj nieco sk a mali sme mat ja nejaku zlavu, alebo take nieco to uz neviem a prislo nieco o 200 sk drahsie tak sme tam zavolali povedali co je a v pohode povedali ze nemame prevzat objednavku a ze poslu na novo s povodnou cenou. Proste to neprevezmi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 21:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

sirmisoturbo napísal:
Nam sa stalo podobne s Quelle ci ako sa to pise, proste mali sme nieco objednane za 500 aj nieco sk a mali sme mat ja nejaku zlavu, alebo take nieco to uz neviem a prislo nieco o 200 sk drahsie tak sme tam zavolali povedali co je a v pohode povedali ze nemame prevzat objednavku a ze poslu na novo s povodnou cenou. Proste to neprevezmi.

Jasné, takže ak cena nebude taká aká má byť, nepôjdem na poštu to prevziať... heh, majú smolu... nemajú ľudí klamať...

Razz Razz Razz
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 23:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
Jasné, takže ak cena nebude taká aká má byť, nepôjdem na poštu to prevziať... heh, majú smolu... nemajú ľudí klamať...

Razz Razz Razz

Na postu nemusis ist prevzat nic,nemozu ti nic.Nemalo by sa to zneuzivat a ja som taka svina ze som si objedna GK za 5k a ked den pred tym ako mi dosla tak som si kupil z agemu lepsiu lebo dosla na sklad,tak som to proste neprevzal,nemalo by sa to robit ale nieje to protizakonne alebo nic podobne predavajuci musi podstupit riziko ze to neprevezmes Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 23:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

pishta napísal:
Na postu nemusis ist prevzat nic,nemozu ti nic.Nemalo by sa to zneuzivat a ja som taka svina ze som si objedna GK za 5k a ked den pred tym ako mi dosla tak som si kupil z agemu lepsiu lebo dosla na sklad,tak som to proste neprevzal,nemalo by sa to robit ale nieje to protizakonne alebo nic podobne predavajuci musi podstupit riziko ze to neprevezmes Wink

Ano, jednoznacne s tebou suhlasim... uvidim aka bude cena a podla toho sa zariadim...

Wink Wink Wink
Návrat hore
vladino001
Light Professional
Light Professional

Založený: 30.12.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 23:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaj všk keď objednávaš niečo cez net tak ako spotrebitel to môžeš do 7 pracovných dní vrátiť na vlastné náklady bez udania dôvodu! keď to neprevezmeš tak sa im to vráti
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 06 Jan 2007, 9:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

vladino001 napísal:
jaj všk keď objednávaš niečo cez net tak ako spotrebitel to môžeš do 7 pracovných dní vrátiť na vlastné náklady bez udania dôvodu! keď to neprevezmeš tak sa im to vráti

Ano, toto som niekde videl aj na nete... sa mi zda ze na www.pravaspotrebitela.sk ... Cool
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: