|
| Autor |
Správa |
Spawn Medium Expert

Stav:  Založený: 24.11.2004 Príspevky: 91
Zaslal: 05 Sep 2006, 23:10 Predmet: Cena ŽSR BA-Brno |
|
|
Tak mám jednu hrozne moc trapnú otázku (-:
V sobotu cestujem do Brna (hl.n) a pozerám na www.zsr.sk a neviem tam nájsť cenu lístka z BA (hl.stanica) poprípade cenu aj spiatočneho, či cenu keby som kupoval lístok v Brne do BA v ČK,-
Thx |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6631 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 8:52 Predmet: |
|
|
| Ja chodim do Brna kazdy tyzden. Ale chodim relacia Nove Zamky - Brno. Z NZ do BA mam zlavu, lebo mam Junior kartu. S miestenkou mna aj s Junior kartou vyjde spiatocny listok nejakych 392 SK. Myslim si, ze sa ti viac oplati kupovat spiatocny na Slovensku, kt. je platny cely mesiac. BA - Brno by malo byt zhruba 200 SK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|