Prave chalana, co to vybavoval som sa presne pytal na auto s SK znackou a on povedal, ze do zony nas nepustia. Nuz, neviem, ci ma vsetky info, ale toto povedal. Kazdopadne,
ak tak, mozme vas zobrat autobusom z Kijeva. Jednoducho v Kijeve nasadaju vsetci, co idu na exkurziu a po ceste je uz nejaky vyklad, film alebo podobne (okrem utuzovania kolektivu flaskou

). Ak bude autobus plny, uz sa do neho v Cernobyle nezmestite.... Ak mate nejake specialne priania, co chcete vidiet alebo kde zastavit, myslim, ze s tym ujo sofer nebude mat problem. Apropo, cenu mi da Ukrajinec vratane autobusu (lebo sa to rozpocita na osoby - urcite vam nebude odratavat to, ze by ste sa 100 km doviezli a odviezli sami).
Je pravda, ze turisti su tam dost okradany, ale berem ludi, co hovoria po rusky, takze ak im ide hlavne o tych anglicky hovoriacich, tak sme v poho

Najlepsie, co mozes urobit je, ze auto nechas nikde u znamej v Kijeve. Myslim, ze v krajnom pripade sa s parkovacim miestom ani nas konzulat neobrati chrbtom...
Takze mam ratat 5 ludi od Jozina?