cervenam sa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bell
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bell »

wewka - premohla by si to tak, ze by si vedela ovladat automomny nervovy system , co je prakticky tazko dosiahnutelne

jednoducho sa s tym nauc zit, vid rady tychto ludi :)

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2008, 20:59 )
DejmiJohn napísal:Riesit sa to da, i ked chirurgickym zakrokom, ... Ked sa cervenas, tak sa ti do lic dostava vyse krvi cez zilu, ktora sa da, nazvime to ,,zastavit,,
GL :lol:
napisal si riadnu blbost, krv sa dostava cez tepny do tvare :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

len prosim ta pre to neries solarko....

/asponze tak.... :wink:
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

solarko by ma ani nenapadlo,som sa o tom uz dost zleho napocuvala.

A7X:som bola tiez cele leto doma,ja musim byt pri vode aby som sa opalila :)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ak je to niečo ako Keratosis pilaris, Rosacea alebo Erytem, tak treba pomoc kožného lekára
Prílohy
Napr.
Napr.
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa karosar »

pocul som ze sa da laserom odstranit urcita cast ciev takze malo by sa stratit aj zacervenanie
wewka
Expert
Expert

uff..to je az strasidelne :(
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

karosar napísal:pocul som ze sa da laserom odstranit urcita cast ciev takze malo by sa stratit aj zacervenanie
No dá sa to ale je to pekne drahé...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Wewka, kašli na to. Ber to ako súčasť samej seba. Ja by som neskúšala žiadne zákroky, ani tony makeupu. Mne sa to stáva tiež, ale ignorujem to. veľa ľudí má podobný "problém" a vraj to podľa niektorých pôsobí roztomilo. :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

bolek napísal:Wewka, kašli na to. Ber to ako súčasť samej seba. Ja by som neskúšala žiadne zákroky, ani tony makeupu. Mne sa to stáva tiež, ale ignorujem to. veľa ľudí má podobný "problém" a vraj to podľa niektorých pôsobí roztomilo. :)
presne tak :) je to zlate
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tomasko napísal:tak ries to,
aby si si nevsimala debilov,
ktory keby mali rozpravat pred ludmi,
by ani usta neotvorili
Plny suhlas. Hned po tomto poste by mal byt problem vyrieseny. Vsetko je to iba o tom. Neboj, daky princ to urcite oceni a je to celkom zlate. A ked ti to tu uz povedalo par "kancov" :D , tak na tom nieco bude. Skor by som povedal, ze mas nieco do plusu, co ine nemaju. :)
wewka
Expert
Expert

tak vam vsetkym dakujem :) budem to brat v pohode a mozno teda aj ako plus :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bell napísal:wewka - premohla by si to tak, ze by si vedela ovladat automomny nervovy system , co je prakticky tazko dosiahnutelne
ale su ludia, ktori to dokazu od narodenia, len sa nevie preco. taki si vedia na urcitu dobru zastavit pulz, potom ho vyhnat na 200 a tak. musi to byt zaujimave (a existuje aj komisia, ktora to posudi a dostanes od nich oficialny certifikat, ze si unikat)
karosar napísal:pocul som ze sa da laserom odstranit urcita cast ciev takze malo by sa stratit aj zacervenanie
zily si nemozes dat odstranit "len tak" kvoli zacervenaniu. musel by si mat fest riadny problem, to nie je len o kozmetike. ano, robi sa to na klinikach plastickej chirurgie, dermatokozmetiky a tak, ale nie takym stylom, ze "zdravim, cervenam sa, prosim si 20 deka laseru a k tomu 4 rozky". treba mat na to vazny dovod, ktory sa tyka nedokrvenosti koze a z toho vyplyvajuceho rozsirenia cievok. najprv musis odstranit problem, ktory suvisi s nedokrvenostou, a az potom pijanske lica
wewka: nic si z toho nerob, je to celkom pekne, ak mas peknu tvar a okrem toho to vyzera, ze sa ti ten s kym sa bavis paci :wink: a je to vzdy lepsie, ako mat ich cervene od chlastu :D
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

ahoj wewka, ja mam taky isty problem :( nedaš mi prosim na teba kontakt?? pokec, icq? hm? súúrne
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Neries to , vela ludi ma podobny problem , aj ja , a neriesim to ... nevsimam si to.

btw uz spominane opalenie pomaha , stlmi cervenanie :-P
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

ades napísal:zily si nemozes dat odstranit "len tak" kvoli zacervenaniu. musel by si mat fest riadny problem, to nie je len o kozmetike. ano, robi sa to na klinikach plastickej chirurgie, dermatokozmetiky a tak, ale nie takym stylom, ze "zdravim, cervenam sa, prosim si 20 deka laseru a k tomu 4 rozky". treba mat na to vazny dovod, ktory sa tyka nedokrvenosti koze a z toho vyplyvajuceho rozsirenia cievok. najprv musis odstranit problem, ktory suvisi s nedokrvenostou, a az potom pijanske lica
wewka: nic si z toho nerob, je to celkom pekne, ak mas peknu tvar a okrem toho to vyzera, ze sa ti ten s kym sa bavis paci :wink: a je to vzdy lepsie, ako mat ich cervene od chlastu :D
suhlasim s adesom, ved to nemoze byt pre teba taky velky problem ...
ale su ludia, ktori to dokazu od narodenia, len sa nevie preco. taki si vedia na urcitu dobru zastavit pulz, potom ho vyhnat na 200 a tak. musi to byt zaujimave (a existuje aj komisia, ktora to posudi a dostanes od nich oficialny certifikat, ze si unikat)
hej, v medicine je vsetko mozne, ale tych ludi musi byt velmi malo
male pivo
Medium Star
Medium Star

Re: cervenam sa

Príspevok od používateľa male pivo »

Sice je to stara tema ale nechce sa mi vytvarat novu temu. BOHUZIAL ja som mal to iste a nic som s tym nerobil a tak sa to casom OVELA zhorsilo predym som to vedel ako tak v sebe udrzat ale teraz sa to uz neda. Teraz sa colen niekdo namna pozre a uz citim ze mi horia lica a som cerveny a pritom sa ani nehanbim ani nebojim ale to proste ide samo ci chcem alebo nie. Myslite ze mam skocit za doktorom?
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Doktor by ti pomohol jedine pri operacnom zakroku, jedine co mozes spravit je opalit sa , vtedy to bude menej vidiet.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Aj keby som sa opalil pochybujem zeby mi to nejak pomohlo. Ale uz kaslem nato som sa bol objednat u normalneho doktora a som zvedavy ci sa da stym nieco spravit
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ja osm pocul jedine o niakom operacnom zakroku, ktory uplne odstrani to cervenanie.Ale snad ti poradi, potom povedz co ti povedal som zvedavy.
male pivo
Medium Star
Medium Star

No vela mi nepomohol :D len ma skor zdrzuje o cas. Keby som vedel tak tam ani nejdem
Napísať odpoveď