cervenam sa
Re: cervenam sa
Sice je to stara tema ale nechce sa mi vytvarat novu temu. BOHUZIAL ja som mal to iste a nic som s tym nerobil a tak sa to casom OVELA zhorsilo predym som to vedel ako tak v sebe udrzat ale teraz sa to uz neda. Teraz sa colen niekdo namna pozre a uz citim ze mi horia lica a som cerveny a pritom sa ani nehanbim ani nebojim ale to proste ide samo ci chcem alebo nie. Myslite ze mam skocit za doktorom?
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Doktor by ti pomohol jedine pri operacnom zakroku, jedine co mozes spravit je opalit sa , vtedy to bude menej vidiet.
Aj keby som sa opalil pochybujem zeby mi to nejak pomohlo. Ale uz kaslem nato som sa bol objednat u normalneho doktora a som zvedavy ci sa da stym nieco spravit
-
peterxxx
Star
Ja osm pocul jedine o niakom operacnom zakroku, ktory uplne odstrani to cervenanie.Ale snad ti poradi, potom povedz co ti povedal som zvedavy.
No vela mi nepomohol
len ma skor zdrzuje o cas. Keby som vedel tak tam ani nejdem
-
peterxxx
Star
Co pvoedal ???
že rieši pi***** namiesto toho, aby sa učil. Vy už naozaj niektorí nie ste normálny. Buď rád, že nevyzeráš ako smrtka 
peterxxx napísal:Co pvoedal ???
Ta ze mam zvyseny krvny tlak a ze mam ist zajtra na odber krvi a prist za 2 tyzdne. Ale na krv nejdem lebo ajtak mam skolu a mam uz dost vymeskane hodiny ani nepridem za 2 tyzdne. Len mi povedal ze mam chodit 30 minut denne aby som ten tlak znizil ci co. Ale ajtak to bol trapas lebo som tam prisiel a povedal co mi je a pozrel sa namna a povedal mi ze niesom cerveny
To ty bi si sa mal radsej ucit a prestat tu spamovatže rieši pi***** namiesto toho, aby sa učil. Vy už naozaj niektorí nie ste normálny. Buď rád, že nevyzeráš ako smrtka
a čo si čakal, že ti povie? Niektorí to už naozaj preháňate s tým chodením k doktorovi s kadejakou hovadinou. Od čias základnej školy som nebol u doktora ani raz. Na strednej som chodil k doktorovi len s podobnými nezmyslami ako ty, len aby som sa ulial (tým nechcem povedať, že sa snažíš uliať sa). Buď rád, že si zdravý a že máš "farbu".
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 17:26)
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 17:26)
od teba to znie, tak presvedčivoanonym1234 napísal:To ty bi si sa mal radsej ucit a prestat tu spamovat
No kazdy zrobi chybu
a kiezby som suhlasil stebou ale v skole je to neprijemne ked hovoris pred celou triedou a niekdo vykrikne "necervenaj sa" alebo nieco ine
tak si niečo vymysli a odbi ho podobnou hláškou.
Hej? A ucitelovi co poviem? 
Aj ja mám taký problém a najlepšie riešenie je to neriešiť 
Najlepsie je to riesit kym sa to nezhorsi
a čo, postupne sa to začne meniť na modrú?
ja sa tiez strasne cervenam..a ani sa nehanbim no ide to samao..a mne sa nezda byt , ze je to rmalne....tym ktorym sa to nestava nepochpia, ako to trapi nas
-
Old Dirty Bastard
Guru
učiteľovi povieš, že je to bežny fyziologicky proces, ktory "postihuje" (v uvodzovkach je to zamerne, pretože si taktiež ako väčšina ľudi tuna nemyslim, že by to bolo niečo zavažnemale pivo napísal:Hej? A ucitelovi co poviem?