|
|
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13076 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2007, 2:36 Predmet: |
|
|
Konecne je to ohladom Landisa ukoncene. Komisia odobrala Landisovi titul, dala mu dva roky zakaz a vitazom Tour 2006 sa tak stava Pereiro. Viac info: http://www.sportovninoviny.cz/cyklistika/index_view.php?id=272443
Vuelta sa blizi ku konci, dnes nas caka jedna z najvyzivnejsich etap a zrejme sa v nej bude rozhodovat, aj ked kartami moze zamiesat este sobotna casovka. Vidim to tak, ze Menchov s prehladom udrzi a dotiahne to do vitazneho zaveru v nedelu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 24 Sep 2007, 0:04 Predmet: |
|
|
| Vueltu napokon vyhral jeden z favoritov - Denis Menchov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 330
Zaslal: 27 Sep 2007, 16:48 Predmet: |
|
|
| Majstrom sveta sa pred malou chvilkou stalo Fabien Cancellara. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 752 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 18:35 Predmet: |
|
|
| heker napísal: |
| Majstrom sveta sa pred malou chvilkou stalo Fabien Cancellara. |
Myslíš, v časovke, však. Keď som na intráku, tak ani neviem, čo vo svete deje. Takže Fabien obhájil. Nevie niekto ako vyzerala časovka? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 29 Sep 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
| Nudne, pozeral som chvilu a nic zaujimave sa nedialo, pomerne malo divakov okolo tratie, na niektorych miestach skoro nikde ani nohy, takze vyzeralo ako zavod v Dolnej hornej. Dnes bol poobede na Eurosporte opat zavod, MS, ale tentoraz tusim do 23 rokov. Ako to skoncilo neviem, kym som si vzal jest, tak uz islo WRC. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2004 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 30 Sep 2007, 12:14 Predmet: |
|
|
| Tak Slovensko ma majstra sveta do 23 rokov ! Hehe o Petrovi Velitsovi pocujem prvy raz, ale zda sa ze je to talent, ked sa presadil v takej konkurencii, kongratulejsn Peter |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 752 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 30 Sep 2007, 13:35 Predmet: |
|
|
Ja som o ňom počul už predtým. Len aby to nebolo len náhodné víťazstvo, ktoré k ničomu nebude viesť. Dúfam, že nie. Ja som sa to ráno dočítal na teletexte.
hojko: Škoda, že si nevidel záver, mohol si nám to oznámiť ako prvý.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 30 Sep 2007, 13:50 Predmet: |
|
|
| Sagittarius: Nic neukazovalo na to, ze bude zaver. Bakalar si v klude rozpraval, na ceste sa nic nedialo. Isiel som si vziat jest, prisiel som o 4 minuty a zrazu tam boli auta (WRC). Kedy sa to stihlo ukoncit, vyhlasenie vitazov a podobne..., tak to skutocne netusim. Ale je mozne, ze to neodvysielali az do konca, pretoze WRC bolo vysielane taktiez v priamom prenose a mozno prenos z cyklistiky skratili. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 30 Sep 2007, 16:39 Predmet: |
|
|
| hojko: Podľa toho, čo hovoril Bakalář, sa mi zdá, že dávali MS - WRC - MS. Oni na Eurosporte to tak zvyknú robiť. Lebo Bakalář povedať, že pri komentovaní pretekov skoro stratil hlas, takže musel komentovať aj cieľovú rovinku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 01 Okt 2007, 0:43 Predmet: |
|
|
| Hmm, je to mozne, pretoze to bolo mozno okolo stvrtej a klasicky sa zvykne koncit medzi piatou a siestou, takze na nejaku hodinku zrejme hodili WRC a potom spat na cyklistiku. Skoda, ze som o tom nevedel, rad by som si to pozrel. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 02 Okt 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
Dnes som videl poobede na STV2 Športové ozveny s Jurčom. Bol, že vraj medzi dvanástimi vo výbere na Tour de France. A keď je na pretekoch Pettacchi alebo Zabel, tak celý tím ide na nich, a že keď nejdú oni dvaja tak majú v tíme väčšiu voľnosť. Takže robí vlastne domestika.
Inač, som zvedavý, či sa Velits dostane do nejakého ProTour tímu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 02 Okt 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
"Nosicov vody" robia aj daleko lepsi jazdci, to je proste ich udel. Velits by sa do takeho timu urcite dostat mal Konecne osviezenie v cyklistike na Slovensku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 03 Okt 2007, 0:40 Predmet: |
|
|
| Najblizsie osviezenie bude az hojko, ked mu koncom tyzdna pride Trek 1200. Chudak Contador, zase z neho bude len nosic vody, teraz vsak bude pracovat pre mna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2007, 0:44 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Najblizsie osviezenie bude az hojko, ked mu koncom tyzdna pride Trek 1200. Chudak Contador, zase z neho bude len nosic vody, teraz vsak bude pracovat pre mna. |
Myslis, ze ten bike bude slapat za teba ci co? Dobre si ma obzri spredu, lebo na biku vidis len zadnu cast  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 15 Okt 2007, 0:49 Predmet: |
|
|
Dnes som zachytil na Eurosporte zavod Paris-Tours, 101. rocnik sa konal prave dnes. Pozrel som poslednych 26km a nebolo to nic extra, aj ked sa na to divat dalo. Do ciela po hromadnom spurte ako prvy dorazil Pettacchi, ktory im to pekne natrel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|