Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes to bolo zaujimave, najma posledny kopec sa mi pacil. Komentator hovoril i Vinokurovovi a pri pohlade na neho veru nekecal - obviazane obe kolena a laket, 21 stehov na pravom kolene a aj napriek tejto prekaze neskutocny vykon.
Tu je clanok o Zabelovom dopingu, podla mna ide o velku hanbu organizatorov, ze sa k niecomu takemuto rozhodli: http://www.sportovninoviny.cz/cyklistik ... ?id=262035
Tu je clanok o Zabelovom dopingu, podla mna ide o velku hanbu organizatorov, ze sa k niecomu takemuto rozhodli: http://www.sportovninoviny.cz/cyklistik ... ?id=262035
-
hojko
Site Admin
Urcite nie, boli potrebne taketo priznania, pretoze cyklistika je dost o dopingu a par priznaniami, ktore boli v tomto roku sa co o tom pohovorilo, pritvrdilo sa na dopingu a to vsetko sportu len prospieva. Vzdal to Oscar Freire pre bolesti chrbtu, ktore ho trapili uz od sameho zaciatku Tour (mimochodom v piatok druhy v etape).
Ja ti neviem, cim viac priznani, tym viac to ociernuje cyklistiku. Uz ich je strasne vela, ocakavam iba spravu, ze aj Lance dopoval.hojko napísal:Urcite nie, boli potrebne taketo priznania, pretoze cyklistika je dost o dopingu a par priznaniami, ktore boli v tomto roku sa co o tom pohovorilo, pritvrdilo sa na dopingu a to vsetko sportu len prospieva. Vzdal to Oscar Freire pre bolesti chrbtu, ktore ho trapili uz od sameho zaciatku Tour (mimochodom v piatok druhy v etape).
-
hojko
Site Admin
Ano, maju sa hanbit. IMHO spravil spravny krok tym, ze sa priznal a pomohol tak v boji o doping. To, ze mu vezmu titul, ktory mu moze byt viacmenej ukradnuty, pretoze ich ma este par a tych par tisic co im vrati ho nezabije. Napriklad Basso povedal, ze uvazoval o dopingu a hla, bez ziadnych dokazov dostal stopku na 2 roky, nehovoriac o tom, ze v Taliansku mu hrozia az 3 roky vazenia, pretoze tam je pouzivanie nepovolenych prostriedkov trestnym cinom. To je tiez podla teba normalne???
Edit: Zaujimava etapa, aj ked som videl len zaver, urcite sa bolo na co pozerat. Vinokurov ma dost sklamal, cakal som od neho viacej, ale zrejme ma velke tazkosti s obviazanymi kolenami. Dufam, ze do utorka bude na tom lepsie a zaujimavy "kopcek" hravo zvladne.
Edit: Zaujimava etapa, aj ked som videl len zaver, urcite sa bolo na co pozerat. Vinokurov ma dost sklamal, cakal som od neho viacej, ale zrejme ma velke tazkosti s obviazanymi kolenami. Dufam, ze do utorka bude na tom lepsie a zaujimavy "kopcek" hravo zvladne.
-
hojko
Site Admin
Vcera sa mi pacila prasa Astany, sli spolu a na konci sa snazil Vinokurov zabojovat, ale nic z toho. Dnes som pozeral len poslednych 20km a za ten cast dokazali stiahnut skoro dvojminutovu stratu, v pelotone si to viacmenej rozdal Boonen, Zabel a Hunter. Skoda, ze Zabel odfusoval a skoncil az na druhom.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Vinokurov siel dnes famozne, pozeral som cely cas a uplne som spokojny, dnes to vyhral pravom. Ked ukazali ako pomaly prechadza zatackami, tak som myslel rovnako ako aj komentator, ze ma problemy alebo co, no on vsadil na bezpecnost a vyplatilo sa. Par jazdcov prave v tych miestach popadalo a do ciela sli ako odrete hrusky. Zajtra asi najtazsia etapa, veru bude sa na co pozerat.
-
hojko
Site Admin
Dnes neskutocne sklamanie, Vinokurov je uz mimo hry (strata 34 minut) a tak ostava fandit inym, len nie Rasmussenovi. Taky Kloden alebo Contador, pripadne Evans alebo Sartre...
http://www.letour.com/2007/TDF/LIVE/fr/ ... index.html
http://www.letour.com/2007/TDF/LIVE/fr/ ... index.html