|
|
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2007, 1:38 Predmet: |
|
|
| Sagittarius: Hej, hej, aj ja som sa tym pobavil. Neviem kde k tomu menu prisli, ale aspon bola sranda. Zajtra casovka, uvidime...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 752 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
| Dnes ma prekvapili traja jazdci: Vinokurov, Rasmussen a Valverde. Vinokurov, tym ako isiel po tom zraneni, Rasmussen ako zlepsil v casovke a Valverde, ze mu to dnes vobec neslo.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2007, 1:56 Predmet: |
|
|
| Rassmusen ich spravi ako nic! Napokon dnes opat heroicky vykon v horach!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
radolf1 Amateur

Stav:  Založený: 06.07.2007 Príspevky: 12
Zaslal: 23 Júl 2007, 12:10 Predmet: podla mna ... |
|
|
| podla mna to tie dopingy su najvacsie svinstva to sa mozem nadopovat aj ja a ist tam naco im to je ked neni ferovy nech tam nejde
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 752 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2007, 14:20 Predmet: Re: podla mna ... |
|
|
| radolf1 napísal: |
| podla mna to tie dopingy su najvacsie svinstva to sa mozem nadopovat aj ja a ist tam naco im to je ked neni ferovy nech tam nejde |
Nemozes... nemysli si, ze je to take jednoduche... A este k tomu cyklistika urcite nie je sport v ktorom sa najviac dopuje. To su napr. vzpieranie, atd.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 23 Júl 2007, 17:48 Predmet: |
|
|
Ako hovoril komentator Eurosportu pocas Giro d'Italia pri rozoberani temy dopingu, tak cyklistika je az na 26. mieste zo vsetkych sportov kde sa najviac dopuje.
Dnesna etapa zaujimava, pred poslednym kopcom som zaspal a ked som sa o pol hodinu zobudil, tak Vinokurov spravi 5 a pol minuty na Rasmussena. Inak velmi pekny suboj medzi Contadorom a Rasmussenom.
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Júl 2007, 20:55 Predmet: |
|
|
No necakal som, ze Vinokurova chytia (ze bude dopovat), ale zase myslim, ze to nie 100-percentne potvrdene.
A to, ci Astana spravila dobre, ked odstupila neviem posudit. A mozno vedia preco...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2002 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2007, 21:54 Predmet: |
|
|
| Sagittarius napísal: |
No necakal som, ze Vinokurova chytia (ze bude dopovat), ale zase myslim, ze to nie 100-percentne potvrdene.
A to, ci Astana spravila dobre, ked odstupila neviem posudit. A mozno vedia preco... |
Tak to je konec, ked uz aj Vinokourov dopuje, tak uz neviem kto by mohol este. Chudak Kloden, by som sa mu teda podakoval Zachvilu dojde aj na Rassmusena
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2728 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2007, 22:17 Predmet: |
|
|
| oni seci dopuju ..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 25 Júl 2007, 1:01 Predmet: |
|
|
Velke sklamanie, toto som veru necakal. Podla toho co som cital na nete, tak slo o krvny doping. Ide vlastne o to, ze sa pred zavodom pichne urcite mnozstvo krvy, ci uz vlastnej alebo niekoho ineho. Tato krv je viacej okyslicena a ma viac cervenych krviniek, takze telo dokaze vydat viacej enegrie. Podla toho co pisu na nete, tak Vinokurov prijal krv od inej osoby, cim nesedeli cervene krvinky, ktore je pocas antidopingovych testov mozne detekovat od roku 2004. Keby pouzil svoju vlastnu krv, tak mu na to zrejme nepridu.
Potesujuca sprava dnesneho dna je, ze Pettachi bol talianskym cykl. zvazom zbaveny obvinenia z dopingu, takze moze zavodit. Skoda, ze sa to nestalo uz pre TdF.
V prilohe je foto Vinokurova, ktory cakal po casovke na test.
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
26.85 kB |
| Prezretá: |
15 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2007, 2:33 Predmet: |
|
|
| Uz len Petacchi tam ozaj chyba. Naco? Aby vyhral prvych 5 etap, v ktorych sa odvezie v pelotone zasprintuje poslednych 200m, a pri prejazde cez retarder nevladal a zliezol?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 25 Júl 2007, 2:55 Predmet: |
|
|
Aby mohol predviest svoje majstovstvo v sprinte do ciela, kde dokaze dat az 75 km/h, kdezto stabucky Zabel a Hunter sa ledva dostali cez 65 km/h
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2728 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2007, 13:01 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Velke sklamanie, toto som veru necakal. Podla toho co som cital na nete, tak slo o krvny doping. Ide vlastne o to, ze sa pred zavodom pichne urcite mnozstvo krvy, ci uz vlastnej alebo niekoho ineho. Tato krv je viacej okyslicena a ma viac cervenych krviniek, takze telo dokaze vydat viacej enegrie. Podla toho co pisu na nete, tak Vinokurov prijal krv od inej osoby, cim nesedeli cervene krvinky, ktore je pocas antidopingovych testov mozne detekovat od roku 2004. Keby pouzil svoju vlastnu krv, tak mu na to zrejme nepridu. |
hej to sa robilo uz v antickom grecku .. debil ze si dal cudziu krv...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|