Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cestná cyklistika
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Júl 2007, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Aby mohol predviest svoje majstovstvo v sprinte do ciela, kde dokaze dat az 75 km/h, kdezto stabucky Zabel a Hunter sa ledva dostali cez 65 km/h Razz
Ked sa chce predvadzat, nech ide na drahu a tam ho porazia aj ked budu slapat jednou nohou.

edit: Rassmusen, Contador a Leipheimer uz zase nakladaju zbytku pola. Asi sa rozhodne v casovke.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 2:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3: Uz moc trepes, vsetko ma svoje caro, tak ako ma svoje caro zelene tricko pre sprinterov, bodkovane pre vrcharov, zltne pre celkoveho vitaza. Ja si rad pozriem spritny, aj ked na Tour nic poriadne nebolo, azda Boonen+Hunter+Zabel.

K Vinokurovovi: Na nete sa objavili spravy, rovnaky krvny doping mal aj po vitaznej pondelkovej etape. Jeho argumenty nie su skoro ziadne, vsetko popiera a vyjadril sa k tomu tolko, ze jeho lekari si myslia, ze to moze byt sposobene krvnou zrazeninou na nohach, ktore sa stali pri pade. Uvidime... Kazdopadne ak uzil cudziu krv, tak by som to nepovazoval za nejaky extra zavazny doping ako sa napchavat EPOm, ktore je chemicky upravene na zvysenie mnozstva cervenych krviniek, v tomto pripade Vinokurov pouzil normalnu krv cloveka, teda ziadna chemicka uprava. Skoda, ze je to zakazane, radsej si mohol odlozit svoju krv a neskor ju prijat, to zatial odhalit nedokazu Very Happy Dnes na zaciatku Tour boli na Eurosporte tlacovky z dnesneho dna a zo vcera, tusim sef timu Cofidis sa vyjadril, ze Vinokurov je bastard a mal by ihned vypadnut. Poobede vysla sprava, ze prave jazdec Confidisu, talian Moreni mal pozitivny test na testosteron (rovnaky doping ako Landis). To, ze sa Rasmussen 4x nedostavil na dopingovu kontrolu asi nikomu nevadi, teda okrem danov, ti ho vylucili z reprezentacie a tak na olympiade nepojde. Za doping sa povazuje nedostavenie sa na 3 kontroly, u Rasmussena to boli 4 a nic...

Skor by ma zaujimalo kedy padne vyhlasenie ohladom Floyda Landisa ako vitaza minulorocnej Tour, uz sa to vlecie skoro rok a nikde sa to zatial nedostalo.

Zaujimalo by ma ako je to s B vzorkou pri dopingu, co to vlastne je, kedy sa robi, ako sa robi atd... vie niekto blizsie info???

Edit: Vygooglil som na kulturistika.sk: Po odbere moču si športovec náhodne vyberie dva zaplombované kontajnery A a B, z ktorých každý obsahuje skúmavku označenú číselným kódom. Do týchto skúmaviek sa rozdelí vzorka moču v pomere 50 ml do skúmavky A, 25 ml do skúmavky B. Komisár pomocou reagenčných papierikov preskúma, či moč spĺňa základné parametre (kyslosť pH 6,5 a nižšie, hustotu 1,01 g/ml a vyššiu). V prípade, že moč tieto parametre spĺňa, potvrdí športovec i jeho sprievod podpisom do protokolu správnosť uvedených údajov a regulárnosť celej kontroly. Protokol, respektíve jeho kópie sú uložené do kontajnerov A aj B, ktoré športovec uzavrie plombou označenou číselným kódom. Tým vlastná dopingová kontrola končí.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nech sa paci, Rasmussen bol vyluceny z Rabobanku aj s Tour. Dnes je skvely den Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
El Bastardo
Light Star
Light Star

Založený: 29.06.2007

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 13:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
PAU - Cyklistický tím Rabobank podal vysvetlenie k šokujúcemu stiahnutiu svojho lídra Michaela Rasmussena z TdF po 16. etape, v ktorej si Dán v náročných pyrenejských kopcoch víťazstvom upevnil pozíciu prvého muža pretekov.

Za už zverejneným prvotným stanoviskom, že Rasmussen klamal predstaviteľov tímu, sa skrýva výpoveď Taliana Davide Cassaniho. Bývalý cyklistický profesionál a teraz komentátor talianskej stanice RAI v stanovisku pre dánsku televíziu uviedol, že v dňoch 13. - 14. júna videl Rasmussena pripravovať sa v Dolomitoch, hoci cyklista predtým záväzne tvrdil, že v termíne 4. - 26. júna sa nachádzal na tréningovom pobyte v Mexiku.

„Keď bol Rasmussen neskôr pred tímovým šéfom Theom de Rooyom konfrontovaný s touto výpoveďou, priznal, že bol v Dolomitoch,“ uviedol hovorca Rabobanku Jacob Bergsma a vzápätí ešte dodal: „To bola hlavná príčina okamžitého vyradenia Rasmussena z tímu aj Tour de France.“

Ako je známe, Rasmussen za uplynulých 18 mesiacov zmeškal štyri mimosúťažné dopingové kontroly z dôvodu nenahlásenia miesta tréningových pobytov. Či chcel takýmto spôsobom kryť svoje dopingové praktiky, alebo to bol z jeho strany iba laxný prístup k povinnostiam, nie je podstatné. Porušil stanovené pravidlá hry a už po "nevysvetlenom“ vynechaní troch kontrol mal dostať dvojročný dištanc.

„Nemám slov na to, čo sa práve stalo. Je to pre mňa nočná mora,“ komentoval jeden z členov správnej rady Rabobanku Piet van Schijndel. Predstavitelia holandského tímu zároveň uviedli, že nemajú dôvod sťahovať svojich ďalších cyklistov z Tour, ako to predtým urobili po dopingových odhaleniach Vinokurova a Moreniho tímy Astana a Cofidis. „De Rooy vyzval jazdcov, aby sa sami rozhodli, či chcú ďalej pokračovať v pretekoch a nastúpiť na štart 17. etapy,“ uvádza sa v stanovisku Rabobanku.

Nútený odchod Rasmussena zároveň spôsobil, že žlté tričko si po prvý raz oblečie 24-ročný Španiel Alberto Contador Velasco z tímu Discovery Channel. Rasmussenov pyrenejský tieň a jeden z najväčších talentov svetovej cyklistiky by sa mal v pozícii lídra pelotónu postaviť na štart štvrtkovej etapy z Pau do Castelsalrassinu (188,5 km). „Nie sme z toho nadšení, čo sa stalo. Samé zlé správy pre cyklistiku,“ nechal sa počuť hovorca Discovery P. J. Rabice.

Vyradenie Rasmussena z pozície lídra pretekov je v 104-ročnej histórii Tour de France takmer precedensom. Doteraz iba raz, v roku 1978, sa stalo, že cyklista sa z priebežnej prvej priečky musel porúčať z Tour. Vtedy sa Belgičan Michel Pollentier po víťazstve na legendárnom kopci Alpe d´Huez snažil vyhnúť kontrole a napokon ho usvedčili so vzorkou moču, ktorá nepatrila jemu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 13:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

El Bastardo: Neviem odkial je ten clanok co si sem dal, asi daky Aktuality alebo Sme, no su v tom popisane hluposti. Rasmussen zmeskal 4 dopingove kontroly a ta este vacsia hlupost je, ze dnes nebude mat nikto zlte tricko, hoci hlanok uvadza Contadora. Zlte tricko sa bude obliekat az po dnesnom zavode.
Návrat hore
El Bastardo
Light Star
Light Star

Založený: 29.06.2007

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok.....ospravedlnujem sa.......nevedel som ze to nieje pravda myslel som ze citam fakty
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 26 Júl 2007, 17:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rassmusen nezmeskal ani jednu dopingovu kontrolu. Rassmusen nenahlasil miesto svojej pripravy pred tour. Ak toto porusi trikrat, dostava 2rocny distanc od cyklistickej federacie. Inak komunizmus proti tomuto ciste hovno. Proste sa nam nepacis, prec s tebou Smile Le Tour je uz dva roky v ruinach. Co ma fascinuje najviac je, ze o tom vedeli uz pekne dlho, ale vylucili ho az teraz. Tlieskam! Dakujem, stacilo, so sledovanim Tour som nadobro skoncil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 27 Júl 2007, 0:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3: Ak si pozorne cital co sa udialo, tak ho vylucil Rabobank. Rabobank ako sponzor zatlacil na to, ze nechcu mat s dopingom nic spolocne a kedze sa Rasmussen 4x vyhol dopingemu testu/nenahlaseniu (2x UCI a 2x danom), tak sa ho rozhodli vylucit.
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 27 Júl 2007, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ach tolko sklamani kolko mi priniesla tato TdF uz snad nebude. Po vsetkych vyluceniach bude ale nakoniec mozno zaujimavy zaver, kedze Contador ma naskok pred Evansom 1:50.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 28 Júl 2007, 1:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3: Ty si neskutocna hanba podla toho co pises v tejto teme. Rozpravas tu ako keby to bolo prvy krat, teda druhy, co sa objavil doping na tour a ze koncis s pozeranim. Okrem toho co si videl jednu etapu tohto rocnika si to aj tak okrem internetu a mozno kratkych nocnych zostrihov CT2 nesledoval, tak zase nepis nezmysli. To, ze sa dopuje v cyklistike je normalne, pretoze sa rovnako dopuje v atletike, tenise, dopuje sa v hokeji, futbale... a stale sa na to pozeras??? A co taka Vuelta alebo Giro??? To, ze odhalili Vinokurova z pouzivania cheatov, to ze Basso & Ullrich sa priznali k dopingu a ze Landis dopoval je dovod k prestaniu sledovania najprestiznejsich cyklistickych pretekov??? Dopovoli, dostali ban, nic sa nedeje, v hre su dalsi velmi dobri cyklisti a hadam si Tour nesledoval len kvoli jednemu ci dvom jazdcov alebo ano???
Návrat hore
roadrunner
Amateur
Amateur

Založený: 26.07.2007

PríspevokZaslal: 28 Júl 2007, 2:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Presne tak, t0m4s3, prestan pozerat sport, lebo v sporte sa DOPUJE. Je to tak, vzdy to tak bolo je a bude. A nielen v Tour, ale aj v hokeji, vo futbale... Ved, ak ta to takto nebavi, tak si najdi inu zabavu na pozeranie v TV, ak si vobec cyklistiku pozeral. Napr, sipky, poker...
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 28 Júl 2007, 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Precitajte si este raz co som napisal. Ja koncim s pozeranim tour, kvoli praktikam vedenia, ktore z toho robi bordel nad bordel. Tak sa preberte vy dvaja.

PS. Tour som sledoval iba kvoli Armstrongovi, tento rok kvoli Rassmusenovi. Hojko viem, ze ti ide zilka puknut z toho, ze Vincko dopoval Smile
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Júl 2007, 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teraz citam na www.sport.sk spekulacie, ze dopoval aj najlepsi vrchar TdF, Soler.

Btw. t0m4s3 aj mne puka Smile
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 29 Júl 2007, 3:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre vsetkych fansmejkrov ceskej verzie Eurosportu je tu clanok o vybornom komentatorovi Bakalarovi:
http://www.cykl.cz/index.php?action=news&detail=338
http://sport.idnes.cz/bakalar-tour-a-samy-doping-to-je-prehnane-fff-/sporty.asp?c=A070727_165232_sporty_bur

BTW Contador s prehladom Smile

http://www.sportovninoviny.cz/cyklistika/index_view.php?id=264102 - Celkom zaujimavy clanok o Vinokurovovi, myslim, ze ma aj pravdu. Podla toho aky doraz sa kladie na doping, tak by len blazon spravil to, ze by pouzil cudziu okyslicenu krv, ktoru odhalia. Radsej mohol pouzit svoju vlastnu a nebol by ziadny problem.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 29 Júl 2007, 7:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

V tom pripade si asi Vincko odporuje, ked tvrdi, ze nie je blazon Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Strana 4 z 9

Prejdi na: