Chalan ako baba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mne pred chvilkou povedala jedna kamoska, ze sa v dost veciach podobam na gayov :oops: a nehanbim sa za to :D.. Btw.. Som mozno bisexual, ale gay sto pro nie ;)
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

Sovietovic napísal:hmm ja chodím na školu kde sú v triede samí chalani čiže moc s babami kecať nemôžem :D Ale keď nejakú kamošku stretnem tak s ňou zas nevydržím dlhšie kecať ako 10 min bo nieje o čom :D
co je to za skola ze same baby sami chalani??ved je to chore ved to moze sposobit poruchu osobnosti cloveka ne?:lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

dawo napísal:co je to za skola ze same baby sami chalani??ved je to chore ved to moze sposobit poruchu osobnosti cloveka ne?:lol:

No hutnícka škola :D (+elektikári) a tam podľa teba by mali chodiť nejaké baby?? :D
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

respekt sme spolu kedysi davno pisali cez icq neviem ci sa pametas ale to ma len tak napadlo... no ja som prvak na gympli tiez tucnejsi, uz som parkrat skusal zmenit svoj zivot, shcudnut ale zatial mi to nejak nevyslo, ani moje kamosky nie su pre mna dostatocny dovod, lebo uz som hrozne dlho take "luzerca" a ani mi to pomali nevadi. momentalne som hrozne smutny lebo dve moje dobre kamosky sa pohadali a nie je s nimi nejaka kvetnata rec a cele prazky ich ani neuvidim ale sak cas ukaze...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

rivatnt2 : jaj to poznám :) z toho si nič nerob, mám dni keď mi chutí jesť, niekedy nie, nemám problém pribrať 5 KG a o týždeň / 2 ich dať dole. a to žiadne diety, nejak mi mojích 82 KG nevadí :oops: ja mám také veci v p*či, žijem tak, aby som sa mal dobre.
Tvoj asi najväčši problém že to veľmi prežívaš, ja viem nová škola, nový ľudia, pekné holky a podobné sračky, ale život je o tom, aby si sa cítil fajn, užil si ho, raz scípneme všetci, a je jedno či máš pár kíl hore dole, červy to vyriešia za teba, telo sa rozloží, neskôr ostanú iba kosti, a rakva za 15 000 sk, no aj keď ja uvažujem o spopolnení 8) no ale k veci, hľadaj si ľudi (priateľov) podľa toho či ťa budú brať kôli osobnosti, lebo si funny, haluzák, alebo sa pozrú, že máš kilá navyše tak k ním nepatríš, také osoby sú nerozvinuté, koko*ské akné na zadku tohto sveta, život je o užívaní, ak sa ti chce jesť - jedz, ak chceš prešustať celý život choď za gigola, ak chceš byť vždy number 1 choď za športovca.
"Život je krátky nato, aby si sa zaoberal kokocinami" 8)

K tým kamoškám, spýtaj sa jednej aký má problem s tou druhou a naopak, zavolaj "XY" možeš prísť potrebujem niečo, zavoláš "YX" také isté halušky, zamkni ich do izby a nechaj ich pár hodín tak 8) zlaté dobré časy,.
"Ty ich problémy nevyriešiš za ne, musia samé, ale dokopať ich k tomu môžeš, samozrejme obrazne"
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

respekt, citas moje myslienky. aj ked toto nie je ku teme ale musim povedat vec na ktoru som prisiel. moji kamosi ma beru tak ako som, funny, haluzak, jemne pridrbkany :) a zistil som aj ze treba obcas rozmyslat srdcom. kolkokrat hlava hovori nieco ale posluchol som svoje srdce a vyplatilo sa mi to. 8) uz aj viem co poviem tym mojim "rozhadanim princeznam" 8)
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Ja akože zasa taká niesom ako ty.Som normal baba ale radček som s chalanmi.Ale len preto lebo s našimi chalanmi je vždy sranda.A nie ako s babami.Tie furt len niekoho ohovárajú a to ja moc nemusím! :oops:
Napísať odpoveď