|
| Autor |
Správa |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1281 Bydlisko: BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 598 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 22:58 Predmet: |
|
|
kolko si za to vsetko vycalovala?
daj presne vetvicky,teratium,chameleon...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 04 Nov 2006, 23:10 Predmet: |
|
|
hmmm.... som ta inspirovala???
no skusim to rozkalkulovat nejako - terarko tak 2000, chamik 1500, uv lampa 1500, piesok+konare+rastliny+lampa-2000. no a nejaka ta ziva cvrlikajuca strava
myslim, ze sa to celkom da.
strasne je chutny
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 598 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 10:35 Predmet: |
|
|
no rozmyslal som o tom ale zratal som si to a preslo ma to
|
|
| Návrat hore |
|
 |
atlox Light Star

Stav:  Založený: 15.08.2006 Príspevky: 214 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 2:26 Predmet: |
|
|
Chameleón je krásne zvieratko. Pred niekoľkými rokmi som mal takú morálnu dilemu ako ty. Kúpiť si ho? Nekúpiť si ho? Predsa 1500 SK nie je dvacka na žuvačky... Zdalo sa mi to zaujímavé sledovať jeho pohyby a môžem tvrdiť, že aj napriek tomu, že tu niekto hovoril o tom ako sa maskujú a sú pomalé, sú to čiperné zvieratká (samozrejme nie ako pes alebo mačka).
Ale z terária o poschodie nižšie na mňa žmurkol moj leguán zelený a nejako mi prirástol k srdcu... Mám ho už asi 5-6 rokov a poviem ti, že s týmto je aj zábava... a ináč leguány sú poriadne rýchle keď chcú...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 18 Nov 2006, 11:20 Predmet: |
|
|
No tak to je super
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
Celkovo je to taky relax pre oci len tak sa na chvilu zahladiet a pozorovat ho.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 19:40 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
No tak to je super
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
Celkovo je to taky relax pre oci len tak sa na chvilu zahladiet a pozorovat ho.  |
zavidim ti ja hladim kazdy den tiez... ale do monitoru
|
|
| Návrat hore |
|
 |
aris-beruska Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2006 Príspevky: 36 Bydlisko: malacky Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
zuzkazuzka arthur je fesaaaaaak ja by som tiez prijala, ale moje zvery mi uz zaberaju vsetok cas. dvoch bradacov, dvoch papagajov a jednu macku mam. kombinacia ako vysita ale znasaju sa celkom v pohode.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 20:50 Predmet: |
|
|
| zuzka a nehodila by si sem foto celého terária?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romulus2 Light Expert

Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 51
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
ja by som ziadneho chameleona nekupoval..ale kazdemu by som povedal...ze som si ho kupil.....a keby ho chcel..niekto vidiet tak mu donesiem prazdnu klietku a poviem ze chameleon sa ta boji tak sa momentalne maskuje...a nevidis..ho!!....  |
ty si typek riadny
ale počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári ale ak sa ti páči tak nech sa páči
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 23:10 Predmet: |
|
|
| romulus2 napísal: |
| počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári |
Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivy Je to fenomenalne zviera a vedie velmi atypicky zivot. Ale prave preto som sa rozhodla ho chovat
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 21 Nov 2006, 11:57 Predmet: |
|
|
Ja mal korytnačku a môžem povedať, že som si s nou užil kopec srandy. No jo, bol to vtipálek.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1736 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 23:53 Predmet: |
|
|
zuzkazuzka dost vela to stoji nemyslis? Je to zaujimave zviera, ale vzhladom na to, ze to neprejavuje vysoku aktivitu, by som chameleona asi nechcel. No mozno sa mylim a dokaze to aj aportovat
btw. kolko sa chameleon dozije?
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 0:13 Predmet: |
|
|
zuzkazuzka: ďakujem, bol som zvedavý ako máš to terárium zariadené a je pekné. A arthur je fešák
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|