Enjoy!!!!
Chameleon
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
-
atlox
Light Star
Chameleón je krásne zvieratko. Pred niekoľkými rokmi som mal takú morálnu dilemu ako ty. Kúpiť si ho? Nekúpiť si ho? Predsa 1500 SK nie je dvacka na žuvačky... Zdalo sa mi to zaujímavé sledovať jeho pohyby a môžem tvrdiť, že aj napriek tomu, že tu niekto hovoril o tom ako sa maskujú a sú pomalé, sú to čiperné zvieratká (samozrejme nie ako pes alebo mačka).
Ale z terária o poschodie nižšie
na mňa žmurkol moj leguán zelený a nejako mi prirástol k srdcu...
Mám ho už asi 5-6 rokov a poviem ti, že s týmto je aj zábava... a ináč leguány sú poriadne rýchle keď chcú... 
Ale z terária o poschodie nižšie
-
zuzkazuzka
VIP
No tak to je super
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
Celkovo je to taky relax pre oci len tak sa na chvilu zahladiet a pozorovat ho.
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
-
bocian
Light Professional
zavidim tizuzkazuzka napísal:No tak to je super![]()
-
aris-beruska
Light Expert
qwerty-xyz napísal:ja by som ziadneho chameleona nekupoval..ale kazdemu by som povedal...ze som si ho kupil.....a keby ho chcel..niekto vidiet tak mu donesiem prazdnu klietku a poviem ze chameleon sa ta boji tak sa momentalne maskuje...a nevidis..ho!!....
ale počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári ale ak sa ti páči tak nech sa páči
-
zuzkazuzka
VIP
Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivyromulus2 napísal: počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári
-
zuzkazuzka
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.zuzkazuzka napísal:..prvotnu investiciu odhadujem okolo 8 000 SK.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenec
a kupa napr. nehnutelnosti je podla teba co? Takisto investicia ako aj kupa chameleona, teraria atd. To len tak na okrajpinacolada napísal:investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenecbrutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko
od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko
-
zuzkazuzka
VIP