Chameleon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zuzkazuzka napísal:..prvotnu investiciu odhadujem okolo 8 000 SK.
investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit :?
btw arthur je vyhulenec :lol: brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko :roll: od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pinacolada napísal:investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit :?
btw arthur je vyhulenec :lol: brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko :roll: od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko
a kupa napr. nehnutelnosti je podla teba co? Takisto investicia ako aj kupa chameleona, teraria atd. To len tak na okraj :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

trochu OT, ale co koho do toho, kolko investujem do domaceho zvieratka???:x ved len hociaky pes s papiermi stoji niekolkonasobne viac a nikto sa nad tym nepozastavuje...
a okrem toho je to urcite lepsie, ako minat napr. na alkohol a cigarety...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jo zuzka, nedaj sa :wink:
Scarabeus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scarabeus »

No nahodou ja mam chameleona a je dost zivi stale chodi hore dole :D najviac sa mi paci ked lovi :D kobilky odporucam ;)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Scarabeus napísal:No nahodou ja mam chameleona a je dost zivi stale chodi hore dole :D najviac sa mi paci ked lovi :D kobilky odporucam ;)
k+ aspon niekto na mojej strane :)
moj chamik sa ma velmi dobre, je dost aktivny, dokonca si na mna uz aj pekne zvykol, vyhladava moju pritomnost a je aj celkom spolocensky :) je to prijemne obohatenie zivota a urcite nelutujem, ze som si ho zaobstarala.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zuzkazuzka napísal:Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivy :) Je to fenomenalne zviera a vedie velmi atypicky zivot. Ale prave preto som sa rozhodla ho chovat :)
Zuzka, ako môže byť chameleón vtipný ? :icecream: :)
kubodinho
Professional
Professional

Re: Chameleon

Príspevok od používateľa kubodinho »

zuzkazuzka napísal:Zvazujem kupu chameleona jemenskeho a tak sa snazim najst co najviac dostupnych informacii. Ma tu niekto skusenosti s chovom chameleonov? Uvitala by som akekolvek prakticke rady/osobne skusenosti, co by mi mohli pomoct pri kupe i chove. (spravanie, krmenie, denny rezim,...)
Dakujeeeeem! :)
moj kamarat ma doma chameleona mozem sa poinformovat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Matko, táto téma je už dosť stará. Zuzka už chameleóna má, myslím, že sa nebude hnevať, keď prezradím, že sa volá Arthur, je zdraví a robí jej radosť :)
kubodinho
Professional
Professional

erytrocyt napísal:Matko, táto téma je už dosť stará. Zuzka už chameleóna má, myslím, že sa nebude hnevať, keď prezradím, že sa volá Arthur, je zdraví a robí jej radosť :)
jaaaaj tak sa ospravedlnujem ze som zaspal. sorry este raz a blahozelam ku chameleonovi
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Chamík sa má dobre, je na svoj druh až príliš spoločenský a priateľský. Je to celkom pohodové zvieratko a keď si človek zvykne na všetko, čo toto zviera vyžaduje, tak to nie je až také náročné na chov. :)
kubodinho
Professional
Professional

zuzkazuzka napísal:Chamík sa má dobre, je na svoj druh až príliš spoločenský a priateľský. Je to celkom pohodové zvieratko a keď si človek zvykne na všetko, čo toto zviera vyžaduje, tak to nie je až také náročné na chov. :)
a pekne sa ti sfarbuje? mi sme ho s kamosom dali kamosovej mamke do skrine , aby sa zmenil na hnedo
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Chamík mení farby podľa teploty, nálady a aj okolia. Nie je to tak, ako si myslí väčšina ľudí, že ho dáš na akúkoľvek farbu a on sa hneď farebne prispôsobí. Má určité spektrum farieb, ktoré môže dosahovať a podľa toho sa aj sfarbuje.
Úplne najkrajšiu farbu má, keď je spokojný a keď spí. Vtedy je krásne zelený s úžasnou oranžovo-žltou kresbou :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Hmm..A ake farby este vie"nahodit"?Aku ma farbu ked je rozruseny,alebo ma zlu naladu :D ?

\\cervenu asi nedosiahne.. :?:
kubodinho
Professional
Professional

zuzkazuzka napísal:Chamík mení farby podľa teploty, nálady a aj okolia. Nie je to tak, ako si myslí väčšina ľudí, že ho dáš na akúkoľvek farbu a on sa hneď farebne prispôsobí. Má určité spektrum farieb, ktoré môže dosahovať a podľa toho sa aj sfarbuje.
Úplne najkrajšiu farbu má, keď je spokojný a keď spí. Vtedy je krásne zelený s úžasnou oranžovo-žltou kresbou :)
noo hej ved ani vtedy sa bohvieako neprefarbil. inak strasne sa mi paci jak zerie s tym velkym jazykom.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ja si tiež chcem kúpiť chameleóna,ale nemám len 4000SK,nevie niekto či by sa za tolko nedalo niečo zakúpiť???
Zuzka ty si skade kupovala???z netu?alebo z nejakého obchodu???lebo kde ja bývam,tak tu velmi nepredávajú také zvieratká.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keď zvažuješ kúpu chameleona, alebo hociakého iného zvieraťa, musíš sa na to pozrieť z dlhodobého hľadiska. Nie je to jednorazová investícia, treba sa o neho starať. Všetko stojí nejaký ten peniaz a tak si radšej počkaj, kým príde čas, kedy sa o neho budeš môcť plnohodnotne starať a dať mu všetko, čo potrebuje.
Keby ti vyšli peniaze len na kúpu samotného zvieraťa a jednej žiarovky, tak by si akože do toho išiel???? To nie je o tom, kde majú lacnejšie zvieratá, musíš mať kontakt na poriadneho chovateľa a nekupovať v zverimexoch, kde ich ani poriadne nekŕmia...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja už nad tým zvažujem dlhšiu dobu a už teraz som sa rozhodol,že ho aj kúpim...a peniaze by som ešte aj zohnal,lebo o 2 týždne mám narodeniny,len problém bude chameleóna kúpiť,lebo ja nepoznám nikoho kto by sa stým zaoberal a ani o žiadnom obchode neviem,lebo kde bývam tak tam predávajú akurát nejakého hada,pavúka a zopár potkanom a myší.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Kód: Vybrať všetko

http://www.chamaeleo.sk/
stranka ocovho kamarata, kontakt je hned na titulnej strane.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Petoo : díky poobzerám sa tam.
Napísať odpoveď