|
| Autor |
Správa |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2434 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 0:34 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
| ..prvotnu investiciu odhadujem okolo 8 000 SK. |
investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenec brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1777 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 0:43 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenec brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko |
a kupa napr. nehnutelnosti je podla teba co? Takisto investicia ako aj kupa chameleona, teraria atd. To len tak na okraj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1295 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
trochu OT, ale co koho do toho, kolko investujem do domaceho zvieratka??? ved len hociaky pes s papiermi stoji niekolkonasobne viac a nikto sa nad tym nepozastavuje...
a okrem toho je to urcite lepsie, ako minat napr. na alkohol a cigarety... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 941 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 22:57 Predmet: |
|
|
jo zuzka, nedaj sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Scarabeus Novice

Stav:  Založený: 05.11.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 04 Jan 2007, 15:37 Predmet: |
|
|
No nahodou ja mam chameleona a je dost zivi stale chodi hore dole najviac sa mi paci ked lovi kobilky odporucam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 04 Jan 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
| Scarabeus napísal: |
No nahodou ja mam chameleona a je dost zivi stale chodi hore dole najviac sa mi paci ked lovi kobilky odporucam  |
k+ aspon niekto na mojej strane
moj chamik sa ma velmi dobre, je dost aktivny, dokonca si na mna uz aj pekne zvykol, vyhladava moju pritomnost a je aj celkom spolocensky je to prijemne obohatenie zivota a urcite nelutujem, ze som si ho zaobstarala. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 27 Okt 2007, 14:14 Predmet: |
|
|
Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivy Je to fenomenalne zviera a vedie velmi atypicky zivot. Ale prave preto som sa rozhodla ho chovat  |
Zuzka, ako môže byť chameleón vtipný ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1382
Zaslal: 27 Okt 2007, 19:00 Predmet: Re: Chameleon |
|
|
Zvazujem kupu chameleona jemenskeho a tak sa snazim najst co najviac dostupnych informacii. Ma tu niekto skusenosti s chovom chameleonov? Uvitala by som akekolvek prakticke rady/osobne skusenosti, co by mi mohli pomoct pri kupe i chove. (spravanie, krmenie, denny rezim,...)
Dakujeeeeem!  |
moj kamarat ma doma chameleona mozem sa poinformovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 27 Okt 2007, 19:22 Predmet: |
|
|
Matko, táto téma je už dosť stará. Zuzka už chameleóna má, myslím, že sa nebude hnevať, keď prezradím, že sa volá Arthur, je zdraví a robí jej radosť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Zaslal: 27 Okt 2007, 19:52 Predmet: |
|
|
| erytrocyt napísal: |
Matko, táto téma je už dosť stará. Zuzka už chameleóna má, myslím, že sa nebude hnevať, keď prezradím, že sa volá Arthur, je zdraví a robí jej radosť  |
jaaaaj tak sa ospravedlnujem ze som zaspal. sorry este raz a blahozelam ku chameleonovi |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 27 Okt 2007, 20:00 Predmet: |
|
|
Chamík sa má dobre, je na svoj druh až príliš spoločenský a priateľský. Je to celkom pohodové zvieratko a keď si človek zvykne na všetko, čo toto zviera vyžaduje, tak to nie je až také náročné na chov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Zaslal: 28 Okt 2007, 9:18 Predmet: |
|
|
Chamík sa má dobre, je na svoj druh až príliš spoločenský a priateľský. Je to celkom pohodové zvieratko a keď si človek zvykne na všetko, čo toto zviera vyžaduje, tak to nie je až také náročné na chov.  |
a pekne sa ti sfarbuje? mi sme ho s kamosom dali kamosovej mamke do skrine , aby sa zmenil na hnedo |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 28 Okt 2007, 11:49 Predmet: |
|
|
Chamík mení farby podľa teploty, nálady a aj okolia. Nie je to tak, ako si myslí väčšina ľudí, že ho dáš na akúkoľvek farbu a on sa hneď farebne prispôsobí. Má určité spektrum farieb, ktoré môže dosahovať a podľa toho sa aj sfarbuje.
Úplne najkrajšiu farbu má, keď je spokojný a keď spí. Vtedy je krásne zelený s úžasnou oranžovo-žltou kresbou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1112
Zaslal: 28 Okt 2007, 13:48 Predmet: |
|
|
Hmm..A ake farby este vie"nahodit"?Aku ma farbu ked je rozruseny,alebo ma zlu naladu ?
\\cervenu asi nedosiahne..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Zaslal: 28 Okt 2007, 13:53 Predmet: |
|
|
Chamík mení farby podľa teploty, nálady a aj okolia. Nie je to tak, ako si myslí väčšina ľudí, že ho dáš na akúkoľvek farbu a on sa hneď farebne prispôsobí. Má určité spektrum farieb, ktoré môže dosahovať a podľa toho sa aj sfarbuje.
Úplne najkrajšiu farbu má, keď je spokojný a keď spí. Vtedy je krásne zelený s úžasnou oranžovo-žltou kresbou  |
noo hej ved ani vtedy sa bohvieako neprefarbil. inak strasne sa mi paci jak zerie s tym velkym jazykom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|