|
|
|
| Autor |
Správa |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1269 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2006, 7:55 Predmet: Chameleon |
|
|
Zvazujem kupu chameleona jemenskeho a tak sa snazim najst co najviac dostupnych informacii. Ma tu niekto skusenosti s chovom chameleonov? Uvitala by som akekolvek prakticke rady/osobne skusenosti, co by mi mohli pomoct pri kupe i chove. (spravanie, krmenie, denny rezim,...)
Dakujeeeeem!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 830
Zaslal: 28 Okt 2006, 13:10 Predmet: |
|
|
ja by som ziadneho chameleona nekupoval..ale kazdemu by som povedal...ze som si ho kupil.....a keby ho chcel..niekto vidiet tak mu donesiem prazdnu klietku a poviem ze chameleon sa ta boji tak sa momentalne maskuje...a nevidis..ho!!....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 28 Okt 2006, 15:57 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
ja by som ziadneho chameleona nekupoval..ale kazdemu by som povedal...ze som si ho kupil.....a keby ho chcel..niekto vidiet tak mu donesiem prazdnu klietku a poviem ze chameleon sa ta boji tak sa momentalne maskuje...a nevidis..ho!!....  |
inak si ok??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 12:12 Predmet: |
|
|
zuzkazuzka: on sotva.
Inak aj ja zvažujem kúpu, ale ešte neviem čo presne chcem, úplný ideál by bol veľkad královský, ale nemám miesto na také veľké terárium, paksom chcel aj Leguána, ale včul zvažujem niečo mále, zaujímavé, možno chameleona, možno gegóna, tarantulu, alebo možno aj škorpíóna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 12:17 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka: Ten tvoj avatar znazoruje tvojho chmeleona ? ci to je len obrazok ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 29 Okt 2006, 12:21 Predmet: |
|
|
| a coto stoji taka sranda? lebo mojim snom je taky pekny leguan v mojej izbe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:00 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| a coto stoji taka sranda? lebo mojim snom je taky pekny leguan v mojej izbe. |
cca 1500 Sk. Ale záleži ako kde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 830
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:31 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
inak si ok??  |
jou....som zo srandy napisal.....nezlincujte ma tu hned....my ludia z vychodu si take nekupujeme..noo.....prepacte..my mame psov,macky...na dedinach kravy,sliepky,prasata..................my leguanov a chameleonov nekupujeme...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:49 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| zuzkazuzka: Ten tvoj avatar znazoruje tvojho chmeleona ? ci to je len obrazok ? |
je to len obrazok, ale presne take mladatko sa chystam kupit. takze ak budem mat vlastneho chameleona, tak tam dam jeho fotku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:52 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| cca 1500 Sk. Ale záleži ako kde. |
ano, asi tak nejako. ale to je len samotny chameleon. treba k tomu pripocitat terarium s kompletnou vybavou, stravu atd. prvotnu investiciu odhadujem okolo 8 000 SK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2923 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:55 Predmet: |
|
|
Mám takú blbú otázku...Čo už len môže byť pekné na chameleónovi. To ani do ruky zobrať a pohladkať, ani radosť neukáže ako psík či mačička. Pohrať sa s tým, o tom nemôže byť ani reč.
Len to čumí a čumí, 5 hodín sa to nepohne, človek má pocit že to už postojačky zdochlo
Fakt by som chcel vedieť, čo je na tom pekné.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 29 Okt 2006, 13:56 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
jou....som zo srandy napisal.....nezlincujte ma tu hned....my ludia z vychodu si take nekupujeme..noo.....prepacte..my mame psov,macky...na dedinach kravy,sliepky,prasata..................my leguanov a chameleonov nekupujeme...
 |
ved v poho. ja psa uz mam a chameleon je moj sen. ved zijeme len kratko, tak preco si nesplnit sen??
| eritrocit napísal: |
Mám takú blbú otázku...Čo už len môže byť pekné na chameleónovi. To ani do ruky zobrať a pohladkať, ani radosť neukáže ako psík či mačička. Pohrať sa s tým, o tom nemôže byť ani reč.
Len to čumí a čumí, 5 hodín sa to nepohne, človek má pocit že to už postojačky zdochlo
Fakt by som chcel vedieť, čo je na tom pekné.... |
chameleon nie je na to, aby si sa s nim hral a maznal. na to mam uz havina takze v tomto smere idealnym spolocnikom urcite nie je. a do ruky ho samozrejme vziat mozes.
proste ma na tom zvierati nieco fascinuje a okrem toho je to nova skusenost. vyzaduje specialnu starostlivost, stravu a tak. a tiez by dufam bol v mojom uponahlanom zivote tym ukludnujucim elementom
ludia, co chameleonov chovaju mi urcite daju za pravdu, ze tieto zvierata maju cosi do seba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2923 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 14:23 Predmet: |
|
|
heh, tak určite to niečo do seba mať musí. Je to zaujímavé zvieratko. Ale myslím, že by ti úplne stačila jeho fotka v akváriu . Pri jeho aktivite veľký rozdiel nezbadáš. Ani ju kŕmiť nemusíš, ani umývať Len občas utrieš prach...
Nie, no ak sa ti páči, kúp si ho. Určite to bude pekná skúsenosť.
Tak nech ti v zdraví dlho vydrží  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 29 Okt 2006, 14:32 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
heh, tak určite to niečo do seba mať musí. Je to zaujímavé zvieratko. Ale myslím, že by ti úplne stačila jeho fotka v akváriu . Pri jeho aktivite veľký rozdiel nezbadáš. Ani ju kŕmiť nemusíš, ani umývať Len občas utrieš prach...
Nie, no ak sa ti páči, kúp si ho. Určite to bude pekná skúsenosť.
Tak nech ti v zdraví dlho vydrží  |
hehe, fakt to nie je velmi aktivne zviera, ale kazdopadne je zaujimave. a ked si ho nakoniec predsalen zaobstaram, tak sem urcite dam foto na ukazku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|