|
|
|
| Autor |
Správa |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2005 Príspevky: 1846 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2005, 23:50 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz. Ale su tu jedinci, u kt. je to tak.
Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.
Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly.. |
Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2005, 23:57 Predmet: |
|
|
Heh tak tato tema mi pripada ako liecenie si komplexov navzajom... Heh je to snad jedina tema v ktorej sa aj cituju prispevky a pritom sa neobvinuje ze "Daj argumenty, ty podvodnik!!!"...
k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
Mastermind- kedze ho poznam uz 10 rokov (dakedy oslavime 10-rocnicu), moje hodnotenie by bolo silne zmanipulovane mnou...
K ostatnym sa vyjadrovat nebudem, kedze ich osobne nepoznam |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 0:01 Predmet: |
|
|
| MS FRANKY napísal: |
| Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba. |
LMAO. Nemam slov. OK, nebudem flameovat. Over. |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1121
Zaslal: 21 Dec 2005, 0:02 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
|
..presne to som ti chcel napisat ja, ale sak ty poznas sam seba najlepsie ...a urcite tvoj nazor nebude skresleny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3922 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 11:29 Predmet: |
|
|
| ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3671 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 11:33 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
| ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat... |
asi ich to bavi ... ale ani sa im necudujem ... stava sa tu z toho coraz viac nudne forum |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 23:51 Predmet: |
|
|
Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3922 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 23:57 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil... |
jo ty si to presne odhadol moje srdiecko trpi tym ze ma tu nikto nespomenul vazne natrafil si na jadro problemu ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2005, 10:55 Predmet: |
|
|
| Ale ne. obelix respect. este mi nic zle nepovedal a s jeho prispevkov usudzujem ze je to nieco ako tomase lenze ... je stale kludny |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1121
Zaslal: 22 Dec 2005, 12:58 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
..napadlo ma zalozit tuto temu na zaklade tohto screenu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=238506#238506 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 23 Dec 2005, 10:17 Predmet: |
|
|
Budem pisat len o adminoch, moderatoroch s ktorymi mam skusenosti.
t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. Uz si ani nezapisujem kolko mi vymazal prispevkov, kolko zamkol a vymazal novych tem, kolko krat ma dal do basy uplne bez dovodu a bez oboznamenia dovodu. "Uvaznany" som bol 7x od tomasa bez dovodu. (Nemam ziadny problem neprotestovat, ak porusim platne pravidlo a budem vediet v ktorom prispevku som ho porusil). Mimochodom ako som si vsimol, nie som jediny kto mal problemy s pracou tomasa. Tak sa mi zda, ze tomas si nevie oddelit pracu admina a normalne diskutovat v temach. Je to zmiesane dokopy a preto funkciu aj dostatocne vyuziva vo svoj prospech, co som si vsimol jedine u neho.
Vtedy som si aj vsimol, ze moderatori (admini) ktori porusia hocijake pravidlo na tomto fore nie su za ne potrestani. Aky je v tom rozdiel, ked moderator, alebo bezny uzivatel porusi napr. pravidlo 6? Pre mna to nie je ziadny rozdiel.
Hojko - Hojko ma asi velmi padny dovod nechat tomaseho vo funkcii admina. Neviem ako charakterizovat hojka. Snad len tolko, ze svoje nazory by mohol pisat castejsie, aby sme o nom vedeli viac
jonathan.davis.com - Clovek, ktory je ochotny VZDY a za kazdych okolnosti pomoct s hocicim spojene s jeho funkciou. Nemam absolutne ziadne vyhrady ci uz s jeho pracou ako moderatora, alebo ako bezneho uzivatela.
mastermind - to iste.
spoty - ako som si vsimol nebyva tu dost casto, takze nemam s nim viac skusenosti, ale plati to, co vyssie.
Mozno v blizkej buducnosti sa nieco zmeni mojim nazorom k nim bud k lepsiemu, alebo k horsiemu.
P.S. Triednu knihu so zlatym atramentom som vynechal v hodnoteni. Znamky su len takou "okrasou" k hodnoteniu.
(Priemer znamok)
t0m4s3 - vymazany
hojko - 2,5
jonathan.davis.com - 1
matermind - 1
Spotyho nemam zaznamenaneho.
Stastne a vesele  |
|
| Návrat hore |
|
 |
madonna1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 23 Dec 2005, 10:50 Predmet: |
|
|
Pre "vyvolenych" pravidla neplatia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 314
Zaslal: 23 Dec 2005, 11:01 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore.... |
Je to opäť blbosť z tvojej strany. Určil ti (ako každému) "mantinely" a to ti na ňom vadí. Toto fórum je na teba mäkké - tak osočovať a urážať Slovensko by si nikde inde nemohol - a ty sa ideš sťažovať a mať výhrady voči moderátorom? Neskutočné a neuveriteľné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2703 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2005, 11:47 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. |
nezabudaj ze t0m4s3 na tomto fore pomohol strasne vela ludom s HW, ci uz vyhrat spravny kus, alebo nieco opravit a pod. uz len za toto je toto tvoje tvrdenie uplne scestne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2005 Príspevky: 1846 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2005, 12:41 Predmet: |
|
|
takže je to pravda že si vedieš triednu kinhu M ôžem vedieť koľko 5-tiek mam alebo som, už prepadol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|