Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.p4ra napísal:Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz.Ale su tu jedinci, u kt. je to tak.
Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.
Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly..
Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami
Heh tak tato tema mi pripada ako liecenie si komplexov navzajom... Heh je to snad jedina tema v ktorej sa aj cituju prispevky a pritom sa neobvinuje ze "Daj argumenty, ty podvodnik!!!"...
k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
Mastermind- kedze ho poznam uz 10 rokov (dakedy oslavime 10-rocnicu), moje hodnotenie by bolo silne zmanipulovane mnou...
K ostatnym sa vyjadrovat nebudem, kedze ich osobne nepoznam
k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
Mastermind- kedze ho poznam uz 10 rokov (dakedy oslavime 10-rocnicu), moje hodnotenie by bolo silne zmanipulovane mnou...
K ostatnym sa vyjadrovat nebudem, kedze ich osobne nepoznam
asi ich to bavi ... ale ani sa im necudujem ... stava sa tu z toho coraz viac nudne forumob3l1x napísal:ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
..napadlo ma zalozit tuto temu na zaklade tohto screenu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=238506#238506ob3l1x napísal:ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
Budem pisat len o adminoch, moderatoroch s ktorymi mam skusenosti.
t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. Uz si ani nezapisujem kolko mi vymazal prispevkov, kolko zamkol a vymazal novych tem, kolko krat ma dal do basy uplne bez dovodu a bez oboznamenia dovodu. "Uvaznany" som bol 7x od tomasa bez dovodu. (Nemam ziadny problem neprotestovat, ak porusim platne pravidlo a budem vediet v ktorom prispevku som ho porusil). Mimochodom ako som si vsimol, nie som jediny kto mal problemy s pracou tomasa. Tak sa mi zda, ze tomas si nevie oddelit pracu admina a normalne diskutovat v temach. Je to zmiesane dokopy a preto funkciu aj dostatocne vyuziva vo svoj prospech, co som si vsimol jedine u neho.
Vtedy som si aj vsimol, ze moderatori (admini) ktori porusia hocijake pravidlo na tomto fore nie su za ne potrestani. Aky je v tom rozdiel, ked moderator, alebo bezny uzivatel porusi napr. pravidlo 6? Pre mna to nie je ziadny rozdiel.
Hojko - Hojko ma asi velmi padny dovod nechat tomaseho vo funkcii admina. Neviem ako charakterizovat hojka. Snad len tolko, ze svoje nazory by mohol pisat castejsie, aby sme o nom vedeli viac
jonathan.davis.com - Clovek, ktory je ochotny VZDY a za kazdych okolnosti pomoct s hocicim spojene s jeho funkciou. Nemam absolutne ziadne vyhrady ci uz s jeho pracou ako moderatora, alebo ako bezneho uzivatela.
mastermind - to iste.
spoty - ako som si vsimol nebyva tu dost casto, takze nemam s nim viac skusenosti, ale plati to, co vyssie.
Mozno v blizkej buducnosti sa nieco zmeni mojim nazorom k nim bud k lepsiemu, alebo k horsiemu.
P.S. Triednu knihu so zlatym atramentom som vynechal v hodnoteni. Znamky su len takou "okrasou" k hodnoteniu.
(Priemer znamok)
t0m4s3 - vymazany
hojko - 2,5
jonathan.davis.com - 1
matermind - 1
Spotyho nemam zaznamenaneho.
Stastne a vesele
t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. Uz si ani nezapisujem kolko mi vymazal prispevkov, kolko zamkol a vymazal novych tem, kolko krat ma dal do basy uplne bez dovodu a bez oboznamenia dovodu. "Uvaznany" som bol 7x od tomasa bez dovodu. (Nemam ziadny problem neprotestovat, ak porusim platne pravidlo a budem vediet v ktorom prispevku som ho porusil). Mimochodom ako som si vsimol, nie som jediny kto mal problemy s pracou tomasa. Tak sa mi zda, ze tomas si nevie oddelit pracu admina a normalne diskutovat v temach. Je to zmiesane dokopy a preto funkciu aj dostatocne vyuziva vo svoj prospech, co som si vsimol jedine u neho.
Vtedy som si aj vsimol, ze moderatori (admini) ktori porusia hocijake pravidlo na tomto fore nie su za ne potrestani. Aky je v tom rozdiel, ked moderator, alebo bezny uzivatel porusi napr. pravidlo 6? Pre mna to nie je ziadny rozdiel.
Hojko - Hojko ma asi velmi padny dovod nechat tomaseho vo funkcii admina. Neviem ako charakterizovat hojka. Snad len tolko, ze svoje nazory by mohol pisat castejsie, aby sme o nom vedeli viac
jonathan.davis.com - Clovek, ktory je ochotny VZDY a za kazdych okolnosti pomoct s hocicim spojene s jeho funkciou. Nemam absolutne ziadne vyhrady ci uz s jeho pracou ako moderatora, alebo ako bezneho uzivatela.
mastermind - to iste.
spoty - ako som si vsimol nebyva tu dost casto, takze nemam s nim viac skusenosti, ale plati to, co vyssie.
Mozno v blizkej buducnosti sa nieco zmeni mojim nazorom k nim bud k lepsiemu, alebo k horsiemu.
P.S. Triednu knihu so zlatym atramentom som vynechal v hodnoteni. Znamky su len takou "okrasou" k hodnoteniu.
(Priemer znamok)
t0m4s3 - vymazany
hojko - 2,5
jonathan.davis.com - 1
matermind - 1
Spotyho nemam zaznamenaneho.
Stastne a vesele
Je to opäť blbosť z tvojej strany. Určil ti (ako každému) "mantinely" a to ti na ňom vadí. Toto fórum je na teba mäkké - tak osočovať a urážať Slovensko by si nikde inde nemohol - a ty sa ideš sťažovať a mať výhrady voči moderátorom? Neskutočné a neuveriteľné.Les napísal:t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore....
nezabudaj ze t0m4s3 na tomto fore pomohol strasne vela ludom s HW, ci uz vyhrat spravny kus, alebo nieco opravit a pod. uz len za toto je toto tvoje tvrdenie uplne scestne.Les napísal:t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo.
-
uplink
VIP
Les nemam slov, asi fakt nemas co robit
. Proste kapor...
nj hodnotit nejdem, na to nema nik pravo, ved to robia zadarmo v ich vlastnom volnom case a davaju do toho vlastne zdravie. Vsetci modi/admini su uzitocni a je dobre ze su tu a nemenil by som ich ani za nic a t0m4s3 extra uzitocny na hw - strucny, rychly a vystizny. Proste potrebujem helfnut a hned v prvej vete mam riesenie.
nj hodnotit nejdem, na to nema nik pravo, ved to robia zadarmo v ich vlastnom volnom case a davaju do toho vlastne zdravie. Vsetci modi/admini su uzitocni a je dobre ze su tu a nemenil by som ich ani za nic a t0m4s3 extra uzitocny na hw - strucny, rychly a vystizny. Proste potrebujem helfnut a hned v prvej vete mam riesenie.
-
sokolikova22
Spammer
Podla mna by bol niekdo ochotny aj zaplatit za prava moda a uz nehovorim admina.uplink napísal:Les nemam slov, asi fakt nemas co robit. Proste kapor...
![]()
-
canopus
Addict
ako vravi LES aj mne pomazal temy a prispevky o ktorych ani nevedel,ze ktore,ale aspon som ho nechal v nevedomosti, o ktorej dufam vie,ale z druhej vie poradit ludom, pozna problematiku
p4ra- normalne argumenty
tomasito ma naucil nepisat w a x
, prisny
atrey - vygumovany hitman
ostatni je mi to jedno
p4ra- normalne argumenty
tomasito ma naucil nepisat w a x
atrey - vygumovany hitman
ostatni je mi to jedno