Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MS FRANKY
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.01.2005

PríspevokZaslal: 20 Dec 2005, 23:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Heh, ako vidim, trosku som to prehnal, ked som povedal, ze vsetci mate nasrane v hlavach, tak sorry este raz. Wink Ale su tu jedinci, u kt. je to tak. Wink

Rubiki: Ja sa snazim pozerat aj z ineho uhla pohladu a prijat ostatne nazory, ale ked niektori pisu take blbosti, nemozem si pomoct. A ako hovorim, kazdy jeden moj prispevok je moj osobny nazor, s kt. suhlasit nemusis, ale mozes.

Franky: Chalan, neviem, co to malo znamenat s tym adminovanim, ale bol to argument hodny 10 rocneho chlapca zakladnej skoly..

Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 20 Dec 2005, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heh tak tato tema mi pripada ako liecenie si komplexov navzajom... Heh je to snad jedina tema v ktorej sa aj cituju prispevky a pritom sa neobvinuje ze "Daj argumenty, ty podvodnik!!!"...

k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
Mastermind- kedze ho poznam uz 10 rokov (dakedy oslavime 10-rocnicu), moje hodnotenie by bolo silne zmanipulovane mnou...
K ostatnym sa vyjadrovat nebudem, kedze ich osobne nepoznam
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

MS FRANKY napísal:
Vidím že ti bude musieť 10 ročný chalan pomôcť pohnúť tvojím geniálnim mozgom.. daj si to do spojitosťi s Lesom a hádam pochopíš... a ked nie tak sa stím netráp je to príliš komplikované pre teba.
LMAO. Nemam slov. OK, nebudem flameovat. Over.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
XilleR
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.07.2005

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 0:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:

k teme: Retsko- super chalan, priam genialne dieta, so skvelymi nazormi, vysoko nadpriemernou inteligenciou, proste uplne dokonaly clovek...
..presne to som ti chcel napisat ja, ale sak ty poznas sam seba najlepsie Very Happy ...a urcite tvoj nazor nebude skresleny
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 11:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
ach boze dalsia fascinujuca tema ku ktorej sa musi samozrejme kazdy vyjadrit aj ked nema co povedat ... nechcete si zalozit aj temu ktory admin/mod ma akej farby vlasy or vysku, vahu, farbu oci, znamenie ? uz je tu takychto tem po ***** tak preco nie dalsia ze... ze vas to bavi zakladat...
asi ich to bavi ... ale ani sa im necudujem ... stava sa tu z toho coraz viac nudne forum
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 23:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil...Razz
Návrat hore
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 21 Dec 2005, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Ja viem preco sa obelix rozculuje... lebo ho nikto nepochvalil...Razz

jo ty si to presne odhadol moje srdiecko trpi tym ze ma tu nikto nespomenul vazne natrafil si na jadro problemu ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 21.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Dec 2005, 10:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale ne. obelix respect. este mi nic zle nepovedal a s jeho prispevkov usudzujem ze je to nieco ako tomase lenze ... je stale kludny
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
XilleR
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.07.2005

PríspevokZaslal: 22 Dec 2005, 12:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
..napadlo ma zalozit tuto temu na zaklade tohto screenu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=238506#238506
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Les
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 23 Dec 2005, 10:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Budem pisat len o adminoch, moderatoroch s ktorymi mam skusenosti.

t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. Uz si ani nezapisujem kolko mi vymazal prispevkov, kolko zamkol a vymazal novych tem, kolko krat ma dal do basy uplne bez dovodu a bez oboznamenia dovodu. "Uvaznany" som bol 7x od tomasa bez dovodu. (Nemam ziadny problem neprotestovat, ak porusim platne pravidlo a budem vediet v ktorom prispevku som ho porusil). Mimochodom ako som si vsimol, nie som jediny kto mal problemy s pracou tomasa. Tak sa mi zda, ze tomas si nevie oddelit pracu admina a normalne diskutovat v temach. Je to zmiesane dokopy a preto funkciu aj dostatocne vyuziva vo svoj prospech, co som si vsimol jedine u neho.

Vtedy som si aj vsimol, ze moderatori (admini) ktori porusia hocijake pravidlo na tomto fore nie su za ne potrestani. Aky je v tom rozdiel, ked moderator, alebo bezny uzivatel porusi napr. pravidlo 6? Pre mna to nie je ziadny rozdiel.

Hojko - Hojko ma asi velmi padny dovod nechat tomaseho vo funkcii admina. Neviem ako charakterizovat hojka. Snad len tolko, ze svoje nazory by mohol pisat castejsie, aby sme o nom vedeli viac Smile

jonathan.davis.com - Clovek, ktory je ochotny VZDY a za kazdych okolnosti pomoct s hocicim spojene s jeho funkciou. Nemam absolutne ziadne vyhrady ci uz s jeho pracou ako moderatora, alebo ako bezneho uzivatela.

mastermind - to iste.

spoty - ako som si vsimol nebyva tu dost casto, takze nemam s nim viac skusenosti, ale plati to, co vyssie.

Mozno v blizkej buducnosti sa nieco zmeni mojim nazorom k nim bud k lepsiemu, alebo k horsiemu.

P.S. Triednu knihu so zlatym atramentom som vynechal v hodnoteni. Znamky su len takou "okrasou" k hodnoteniu. Smile

(Priemer znamok)

t0m4s3 - vymazany

hojko - 2,5

jonathan.davis.com - 1

matermind - 1

Spotyho nemam zaznamenaneho.

Stastne a vesele
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
madonna1
Light Star
Light Star

Založený: 10.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Dec 2005, 10:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre "vyvolenych" pravidla neplatia Exclamation
Návrat hore
stans
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.02.2005

PríspevokZaslal: 23 Dec 2005, 11:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore....

Je to opäť blbosť z tvojej strany. Určil ti (ako každému) "mantinely" a to ti na ňom vadí. Toto fórum je na teba mäkké - tak osočovať a urážať Slovensko by si nikde inde nemohol - a ty sa ideš sťažovať a mať výhrady voči moderátorom? Neskutočné a neuveriteľné.
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 23 Dec 2005, 11:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo.
nezabudaj ze t0m4s3 na tomto fore pomohol strasne vela ludom s HW, ci uz vyhrat spravny kus, alebo nieco opravit a pod. uz len za toto je toto tvoje tvrdenie uplne scestne.
Návrat hore
MS FRANKY
King
King

Založený: 04.01.2005

PríspevokZaslal: 23 Dec 2005, 12:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

takže je to pravda že si vedieš triednu kinhu Laughing M ôžem vedieť koľko 5-tiek mam alebo som, už prepadol?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Ďalšia
Strana 3 z 19

Prejdi na: