Chaty
ty kkt !!!!!! CALL 911 !!! chlapce uz aj v blazinci maju net ? ( predpokladam ze odtial prichadzaju tvoje posty)
PSYCHE!
Back 2 téma
My sa najradsej ozereme do skoro bezvedomia a potom ideme tak do mesta robit kktiny .... natacanie Jackass , graffitty...
alebo skocime na kupko (ano v noci) ...
a ked sme na chate u ineho kamosa ktora je daleko z mesta tak : weed, dunaj , basket...
PSYCHE!
Back 2 téma
My sa najradsej ozereme do skoro bezvedomia a potom ideme tak do mesta robit kktiny .... natacanie Jackass , graffitty...
alebo skocime na kupko (ano v noci) ...
a ked sme na chate u ineho kamosa ktora je daleko z mesta tak : weed, dunaj , basket...
no chata je vynikajuci sposob ako pripravit baby o cest + kde sa da dobre rozje*at..najlepsie ked sa vecer rozbijeme a potom na druhy den sa ideme liecit to znamena nekam do prirody alebo na termalne a druhy den vecer pokracujeme v piti inak kolko chlastu v litroch berete , + kolko ludi a na kolko dni..
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Óooo, Kindžo aký slušniačik zrazu z nehokinjeril napísal:Ja chodievam na chatu k nam, ale oddychnut si, relaxovat, resp. co-to porobit. Naposledy som bol na silvestra s partiou a bolo vynikajuco. Samozrejme, pri vsetkej slusnosti, pocestnosti, proste bolo vyborne. Take <>viny, ako niektore deti predomnou pisali, som ani nikdy nerobil, nerobim a ani nebudem robit. Zamyslite sa nad sebou!
Ale vážne.
Na chatu sa chodím odreagovať s kamarátmi/kami, oddýchnuť si, zabaviť sa no a samozrejme, keď sa niečo popije, vznikajú rozhovory, na ktoré si ráno radšej nepamätáte, no snáď to každý pozná
Ešte si spomínam na sledovanie hviezd zo strechy kamarátovej chaty. To je krásne. Tam si ľahneme na matrace vedľa seba a rozprávame sa
Všetko čo som popísal je samozrejme v slušnosti, aj keď občas sa stane že....veď vieme no, nie sme všetci takí svätí ako to vyzerá
-
Digital
Guru
Chaty milujem... vzdy ked vecer prídeme , oslávime to... nalejeme sa jak hovadá , sexualne obtažujeme dievčatá ,hudba naplné a zábava na najvyssej urovni ... vstaneme poobede , urobime si žranicu , pospomíname na noc... príde další večer a vytahujeme dalsie flase alebo niekto na aute musi poviinne behnut pre dalsie pivá,fernety,cígy... mi máme taký zákon že nerobíme si medzisebou počas tvrdého spánku zle... lebo sme partia a nepotrebujeme nikoho strápnovat alebo mu proste nieco spravit... ked uz sa niekto moc naleje tak ho ebneme do postele a pijeme dalej

-
seth82
Darca
ked nevies pit a len do seba lejes nieco silne, tak sa pogrcas, ked pijes vela a miesas (nejaka brzda) tak to je uplne v pohodeBlaDey napísal:grca sa tam ...to si zabudol
btw. na chate ako tak s kamosmi pit, zabavat sa som este nebol, vacsinou tam chodim s fotrovcami, resp. v poslednom case tam nechodim vobec. teraz niekedy na silvestra by sa malo ist na chatu, tak uvidime
Presne...pijeme spolu, ked niekoho zalomi, tak sa o neho postarame. Ak je to fakt extrem ako spi(napoly vyzleceny a tak) tak to zvecnime fotoaparatom, ale fotky distribuujeme iba interneDigital napísal:my máme taký zákon že nerobíme si medzisebou počas tvrdého spánku zle... lebo sme partia a nepotrebujeme nikoho strápnovat alebo mu proste nieco spravit... ked uz sa niekto moc naleje tak ho ebneme do postele a pijeme dalej
No a chatam: Prideme, ozerieme sa, vytriezveme, pospominame na predchadzajucu noc a zas sa ozerieme.... Jednoduchy kolobeh pocas ktoreho sa da uzit vela srandy.
-
Robbie42
Light Professional
Re:
Akurát teraz piatok ideme na poslednú tohtoročnú letnú akciu... Väčšinou 7-8, ale taký dvaja sa aj tak odpália hneď na začiatku
Neviem, proste pohode, nemusíš sa zobudiť doma ale niekde s kamošmi