Chaty

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Co je podla vas najlepsie na chate

Alkohol
71
37%
Suloz
63
33%
Obdivovanie prirody
12
6%
Sportovanie
7
4%
Ine
39
20%

Celkom hlasov: 192

eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

my dojdeme na chatu, hned sa opijeme a uz robime pi*oviny uplne do rana... ja napriklad som sa namotal lezat s nejakou babou na trave pod holim nebom a kukat na oblohu, rozpravat sa, tulit sa k sebe a tak.... :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Digital napísal:my máme taký zákon že nerobíme si medzisebou počas tvrdého spánku zle... lebo sme partia a nepotrebujeme nikoho strápnovat alebo mu proste nieco spravit... ked uz sa niekto moc naleje tak ho ebneme do postele a pijeme dalej
:)
Presne...pijeme spolu, ked niekoho zalomi, tak sa o neho postarame. Ak je to fakt extrem ako spi(napoly vyzleceny a tak) tak to zvecnime fotoaparatom, ale fotky distribuujeme iba interne :)
No a chatam: Prideme, ozerieme sa, vytriezveme, pospominame na predchadzajucu noc a zas sa ozerieme.... Jednoduchy kolobeh pocas ktoreho sa da uzit vela srandy. :)
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

zakladom pre dobruu zabavu na chate je dobra partia ludi s ktorymi je sranda..trochu alkoholu, dobra hudba a posedie pri ohniku s dobrym jedlom..a vykecavanie o blbostiach az do rana bieleho..a sem tam nejaky ulet :D a sranda fotky k tomu, nech je naco spominat..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

conechito napísal:..a sem tam nejaky ulet :D
Ako papanie peceneho korytka riecneho, ze conechito? s jednym nemenovanym moderatorom tohoto fora a kamaratovym bratom, ktory nahodou korytku zjedol rit? :D
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Akurát teraz piatok ideme na poslednú tohtoročnú letnú akciu... Väčšinou 7-8, ale taký dvaja sa aj tak odpália hneď na začiatku :) Neviem, proste pohode, nemusíš sa zobudiť doma ale niekde s kamošmi :)
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

erytrocyt napísal:Ako papanie peceneho korytka riecneho, ze conechito? s jednym nemenovanym moderatorom tohoto fora a kamaratovym bratom, ktory nahodou korytku zjedol rit? :D
:aasmile27: presne tak..este teraz som dostala zachvat smiechu ked som si ho predstavila..
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

co takeho si balite na chatu ked idete na tri dni? ja chaty prilis v laske nemam a tak ani neviem co si zabalit, urcite to bude oblecenie a hygienicke potreby, ale co take sa tam este zide ak neratam alkohol? na jedenie tiez neviem co vziat, pretoze ani neviem co to bude za chata a tak asi vezmem dake pecivo a cestoviny.

partia neviem aka bude, pocitam tak okolo 10 ludi (asi 6 chalanov a 4 zeny).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kave sa ludia na chate vzdy potesia. plus dake nealko na rano... a na jedenie by som to viac videl v pastetach,ako v cestovinach. a ja si vzdy kupujem kakaovy zavin, lebo to jedina vec ktoru do seba po prechastanej noci dostanem :cookies:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No na strenej bolo tych chat az az, stale s triedou som chodil nedaleko kosic, platili sme za to asi 350 na dve noci, elektrina, tepla voda, celkom slucna kuchyna a hlavne je to ze sme tam stale mohli byt sami, kedze ide o chatu pre cca 25 ludi.

Dost sa piju u nas v tride ovocnickove, ale ja mam jedneho sparing partnera s ktorym stale ficim na tequile, snazime sa ist stale vyssie a vyssie s davkami.

Druhy den (po prvej noci) je neskutocne upokojuce ist si sadnut na terasu, zababusit sa a popijat tatranak, spoluziak zatial vari gulas a ostatni prehodnocuju nove vztahy z noci :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

jeeezis, to chodite na chaty len pit a sexovat s opitymi zenami ??? Tipujem ze autor temy ma 16-17 rokov, (moze mi dat K- mam to na haku).
Ked ideme na chatu, tak stala partia, ideme s frajerkami, sem tam sa naberu novacikovia - cim viac ludi, tym lepsie :) A idu tam ludia, ktory vedia pit. Vypiju vela a nelezia pod stolom, ako dnesna mladez, a nedavaju na net svoje fotky, ako spia niekde pri strome. Obdivujem ludi, ktori idu na chatu, opiju a sa a potom nevedia, co vlastne robili. Z chat mam najlepsie zazitky, miliardy fotiek - momentiek - za noc ich padne aj 60-70. Vypije sa strasne vela, sem tam sa nieco zakope na zahrade, aby ostalo aj nabuduce, v nasej partii je vzdy haluz, z chat sa nam nikdy nechce odist.... nase chaty su proste best :aasmile3: mne sa tam strasne paci.
Retne
Darca
Darca

energy00 napísal:jeeezis, to chodite na chaty len pit a sexovat s opitymi zenami ??? Tipujem ze autor temy ma 16-17 rokov, (moze mi dat K- mam to na haku).
Uz sa stalo :wink:

No asi si ma nepochopil, tie moje "rekordy" s kamaratom su za ucelom posunutia hranice, no na druhej strane s tym faktom ze nam nesmie byt zle a musime sa vediet bavit zvysok noci. Urcite to vyzera detsky, ale ako keby sa u vas na chate nic nikdy take nestalo? Nie je to pravidlom, ale zvacsa po burlivej noci sa keca o niecom neocakavanom, no a co ine moze byt neocakavane.

To s tymi spomienkami je pravda, ja si neviem predstavit co by len jednovecerny byt medzi priatelmi bez jednej fotky, no na taketo chaty sa beru bezne dve tri kamery :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na 2 noci? hmmm - nejake pecivo, syrokrem v crievku a take... pripadne rano zbehnem do dediny do potravin, kedze chodime stale na chaty co su 20km od BB v malebnej dedinke kovacova :D potom nejake oblecenie pre pripad grcania :D a hygienicke potreby...

samozrejme chlast a pre istotu sprcaky :D
energy00
King
King

to RETNE ty si autorom tejto temy ?????
Retne
Darca
Darca

energy00 napísal:to RETNE ty si autorom tejto temy ?????
:lol: A nevidis kto vytvoril temu?

my bad
energy00
King
King

Retne napísal::lol: A nevidis kto vytvoril temu?
:new03:
Mozes kompenzovat KARMU :D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

na chate sa naj pije podla mna pretoze mate klud a pijete kolko chcete a ked ste niekde v krcme alebo na disco tak to viac zapise do hlavy a mate celkovo zly pocit nielen z hlastu,takze chatu+alkohol qvitujem :)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

najlepse sa je nachlastat a este ked su tam nejake dobre baby... :D
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

U spolužiaka na chate sa nájde vždy daká hlauz... raz sme hasili sviečky vodkou a následne pivom, raz sme vraždili osy ktoré sa tam na.... a naposledy to bolo skúška spolužiakovej VF, ale najväčšia sranda je ohováranie. Zatiaľ som nezažil chatu kde by sa neohováralo :P
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Zdravim.. Nevie niekto o niekom, kto prenajima chatu? Najlepsie takto sukromne, bo spoloc. ak LIMBA atd, su bud obsadene aleb predrazene..

Termin: 28.12. - 2.1.
Lokalita: Nepodstatne
Cena: do 400 sk/osoba/noc
10-15 ludi..
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Sex, alkohol a Rock´n´Roll ... :aasmile23: :smt039 :smt035
Napísať odpoveď