Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Chce aj nechce so mnou chodit
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Mastros
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 23:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prispevky, v kt. ju nechcem ani vidiet boli pisane tak den - dva dozadu. Z toho som sa asi vyspal.
Dnes som si uvedomil, co som stratil:
Usmev, ruky, krasne vlnite vonave vlasy, rozhovory, povahu...

A rozhodne ju nemienim zacat balit hned!Chcem to robit postupne, aby si aj ona uvedomila, co stratila, resp. co moze stratit ak pre nu nieco znamenam. Zabudnut na jej kiks vsak bude velmi tazke a pochybujem, ze sa mi to podari, takze tam by to bolo relativne v suchu.

Co chcem: Chcem ju celu... pre seba.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 10.02.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 9:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mastros ak si precitas vsetky tvoje prispevky tak ako nasledovali tak zistis preco chce starsich. Statisticky by mali starsi chalosi byt ustalenejsi a maju schopnost ist za tym co chcu. Myslim si, ze tebe este chyba ta spravna muzska charizma co pride vekom...ale to neznamena ze teraz mas na dievca zabudnut. Popracuj na sebe, hlavne na svojej nestalosti, lebo to sa ti moze stat aj neskor vo vztahu a vsetko bude ok.
Návrat hore
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaaj chalapce nejako moc si sa namotal...ako tak ked ju tak strasne chces tak to samozrejme skus, ale ber to trosku s rezervou! ta baba sama nevie co chce a podlamna je aj dost prelietava a na reci od 17tky by som si daval bacha...tak to teda skus ale nic si neslubuj lebo ked sa to nepodari tak na tom budes este horsie ako teraz lebo si mooooc namotany...
Návrat hore
lukulus
Novice
Novice

Založený: 15.06.2008

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 23:53    Predmet: Sak sme este mladi Odpovedať s citátom  

Mate obaja cca 17. daj tomu cas,,, bud s nou,,a neries ci ta ma rada alebo nie. Nehaj to na nu...ona urcite nevydrzi, ak ta zacne lubit...urcite.

Preco sa ak chovala? Prva varianta: Hanbila sa ,ze ti to povedala, preto to potrebovala zakryt spravanim, ze existuju aj iny a ona nieje hlupa zalubena tapa.
Druha varianta: nevie co ma mozno robit, ma byt v tom momente s tebou, co to pre nu znamena, nevie ci si je ista. sak je mlada...za tri tyzdne sa maximalne namotas ale nezalubis.

A ci je prelietava? cosi....

Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: