|
|
|
| Autor |
Správa |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 166 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:48 Predmet: Chce aj nechce so mnou chodit |
|
|
Poznam jedno dievca. Zoznamil nas spolocny znamy asi tak... par mesiacov dozadu, ale viac sme spolu zacali komunikovat asi pred 3 tyzdnami.
Za ten cas sa to tak rozvinulo, ze som sa jej zacal pacit, ze je so mnou sranda a pod.
Mne sa paci uz od sameho zaciatku. Fajn baba, pekna, uprimna a neboji sa komunikovat.
Zacali spolocne cesty busom, travili sme spolu par hodin denne... vravela, ze ma chce vidiet, tak som si aj privstaval a chodil som na bus, kt. chodil aj o hodinu skor, aby som bol s nou.
Vcera bola v miestach mojho bydliska, v ku*iev dome (kulturak) bola nejaka tanecna session. Celkom zazitok. Pozerali sme sa na vystupenia roznych tanecnych skupin...
Potom ma vytiahla von. Vtedy sa to cele zacalo kazit:
Uz sa nesmiala, ale hovorila uplne vazne. Spytala sa ma, ci by som s nou nechcel chodit. Samozrejme, ze som horlivo prikyvoval a vehementne suhlasil.
V tom na mna pozrela ako keby jej skapal pes.
"Chcem s Tebou chodit, ale zaroven nechcem."
"Preco?"
"Lebo ak sa to raz skonci, budem smutna, budem mat depresiu a budem chciet skocit pod auto. Dalsou vecou je, ze sa mi pacia aj ini chlapci a obsmietam sa okolo nich."
Potom odisla... sedeli sme v podniku, tam sa naozaj zacala obsmietat okolo nejakeho starsieho typka. Tak som si povedal: No co, tak ju to snad prejde.
Hovno hovno zlata rybka.
Dalsiu hodinu bola s niekym inym. Po hodine za mnou prisla, ospravedlnila sa, objala ma... na dve min. vsetko vyzeralo OK. Potom sa zase oddelila. Doslova predomnou utekala.
To ma uz dorazilo, tak som odisiel v rit.
O stvrt na osem rano mi napisala SMS, kde sa ospravedlnila za vcerajsok, ze ma chape, preco som potom vsetkom jednoducho odisiel, ze ked prisla domov, lutovala, ze mi povedala o tom chodeni, ze ju brzdi vek (narodila sa 23.7. a ja 3.2. nasledujuceho roku ´92) a ze si ma nezasluzi. Vyjadrila aj obavu, ze sa s nou uz nebavim a P.S., ze jej mam odpustit.
Zatial som neodpovedal.
Tak sa Vas pytam na nazor. Co by ste spravili? Co som posral? Ako sa zachovat? Co jej napisat?
Ja absolutne neviem a moja nalada je sklesla.
Co sa tyka komunikacie, tak ta bola doteraz bezproblemova.
Vek: Tento rok bude mat 17, ja som mal tento rok 16.
Ak chcete, tak sa pytajte na cokolvek ohladne tohto.
P.S.: Nikdy by som nepovedal, ze tu zalozim temu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
| Povedz jej ze ked si uasni co vlastne chce nech brnkne. Nemozes jej skakat okolo prdele zatial co ona beha za inymi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 473 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:54 Predmet: |
|
|
| Suhlasim s mi-chauom. Nechaj to na nu, dovtedy daj tomu volny priebeh a hlavne jej neskac okolo zadku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:55 Predmet: |
|
|
možno ťa len skúša či si žiarlivý, či o ňu budeš bojovať... určite to nevzdávaj, inak sa budeš nudiť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 07 Jún 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
chce alebo nechce? to musi vediet... ked sa jej pacia ini a obsmieta sa okolo nich to je znamenie ze moze byt prelietava... ak chce vztah tak musi byt len pre toho jedneho s ktorym ten vztah ma... toto nech si uvedomi a potom sa uvidi... mohlo by sa totiz stat ze by ste sa dali dokopy a po case by sa zasa obsmietala okolo inych, vravela im to co tebe a tak a uz by na teba kaslala a pod auto by si skakal ty...
imho 3 tyzdne je trosku malo... pockaj este par dni, bud s nou, uvidis ako sa veci vyvinu... ak budes citi,ze to ma vyznam tak jej povedz ze ju chces a ubezpec sa,ze ti hned neodbehne za druhym, lebo inak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 13:06 Predmet: |
|
|
No co ja viem, ked baba sa obsmieta okolo dalsich tak ma totalne na haku daky vztah, potrebuje obdiv a cim viac obdivovatelov tym lepsie. Takze skus zabojovat, ale budes sa musiet zmierit s tym ze zatial jej nebude stacit len tvoj obdiv a to nie je ktovie co, vediet ze sice ta ma rada ale neprepasie prilezitost hodit ockom po dalsom exemplari v gatoch Ale netreba sa bat dakej realnej nevery skor by som povedala takej ze nebudes jediny v jej mysli.......a neboj kym nie si po usi zalubeny vsetko ok. Este ma napadlo, daj aj jej miernu lekciu podobneho zanru ako ona tebe, mozno to rozhodne cau cau |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 13:34 Predmet: |
|
|
| no tak podla toho co si napisal to vyzera ze je dobra kur.a ...je to na tebe, ale ja by som na taku babu kaslal |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1063 Bydlisko: FAOTW Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 13:37 Predmet: |
|
|
Kup jej kvety. Vela kvetov. A urob este dalsie 2-3 romanticke veci (osuchane triky na zeny ) a podla mna z vety CHCE AJ NECHCE bude len CHCE. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 13:41 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
Kup jej kvety. Vela kvetov. A urob este dalsie 2-3 romanticke veci (osuchane triky na zeny ) a podla mna z vety CHCE AJ NECHCE bude len CHCE. |
alebo z nej ostane "chce aj so mnou chodiť"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JCM01 Medium Expert

Stav:  Založený: 17.06.2005 Príspevky: 87
Zaslal: 07 Jún 2008, 14:58 Predmet: |
|
|
Tak to s tym,ze ju bude strasne trapit ak sa ten vztah skonci tak to poznam..Niektore baby to pouzivaju iba ako slusne poslanie do <> ale niektore to myslia vazne..Vraj si fakt skvely clovek a mrzelo by ma keby sme sa po nevydarenom vztahu rozisli a nekomunikovali..
Aj moj sucastny vztah nejak podobne zacinal,sice tam toho ale bolo viac ale nakoniec sa to podarilo a sme spolu uz nieco cez 3 mesiace
Ale ca sa tyka toho obletovania inych chlapov..Pokial nebola pripita a robila to celkom vedome - stojis o takuto babu? Ktovie co bude potom neskor,nepodvedie ta? Zasluzi si ta? Podla mna nie..
Toť vsjo..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 449 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:00 Predmet: |
|
|
| Neviem co by som robil na tvojom mieste .... ale rozhodne cas ... pockaj este chviilku .... aj ked mas mozno pocit toho ze rychlo rychlo lebo ze bude neskoro alebo co ... ake pokial to ma byt normalny vztah a chce s tebou niec o mat tak bude ale pockaj este aspon tyzden dva ako sa veci budu vyvijat ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 166 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:12 Predmet: |
|
|
Prave mi na Pokeci napisala, ze vzdy chcela chodit aspon s 18 rocnym... ja to je*em. Mam zarucene 2 tyzdne suchej nalady. Samemu mi bude asi najlepsie.
Vidim to na definitvny koniec tohto kratkeho vzplanutia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1801 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:25 Predmet: |
|
|
Podľa mňa ti nepriamo povedal nie. ale tak ťažko to na 100% dešifrovať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skorocel Medium Expert

Stav:  Založený: 20.03.2007 Príspevky: 103
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:35 Predmet: |
|
|
| Mastros napísal: |
Prave mi na Pokeci napisala, ze vzdy chcela chodit aspon s 18 rocnym... ja to je*em. Mam zarucene 2 tyzdne suchej nalady. Samemu mi bude asi najlepsie.
Vidim to na definitvny koniec tohto kratkeho vzplanutia. |
Keby ta mala rada, tak by jej bol vek u prde*e. Ta holka si chce len uzivat a slovo vztah u nej asi znamena "zabijak volneho casu a nudy". A keby sa s tebou dala dokopy, bola by len otazka casu, kym taku babu omrzis...
To nema cenu, samemu ti bude urcite lepsie , resp. s inou dievcinou ako je tato |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2342 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
kamo ty si nic nepokazil.... neni nahodou ona EMO??
k veci: ona sa musi rozhodnut a to ze chce chodit s 18. rocnym to je nasa mladez... no ale pobojuj si onu a ked nic tak kasli nanu zivot jede dal
btw: nechapem precosa ta to pytala ked nechce s tebou chodit ona  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|