|
|
|
| Autor |
Správa |
p3x Amateur

Stav:  Založený: 24.11.2006 Príspevky: 21
Zaslal: 22 Dec 2006, 17:28 Predmet: Chcel som upgradovat PC ale som ho asi degradoval |
|
|
Zdarec
Nedavno som dokupil do pc vga a ram....a zistil som ze tie hry co predtym sli dobre teraz trhaju a tie nove trhaju ci dam detaily na maximum alebo minimum pritom PC splna viac ako len doporucene poziadavky....uz som dokupil aj zdroj 400w miesto 300w a nepomohlo to....som menil GF FX 5700 za Radeon x1650 a 2x256 ramky za 2x1GB ramky obe ramky su rovnake....skusil som uz aj update biosu aj nove ovladace aj reinstal win a nic. Napr. taky Far Cry dam uplne vsetko na maximum a trebars pri vybuchu alebo inych efektoch hra ide plynule ale sa pozriem na stenu a strasne zaseky to ma....alebo seka tam kde by to prave malo ist najlepsie....mam intel 2,4 socket 478, winXP. Moze byt take daco ze MB nestiha alebo tak ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Klo_b_asa Light Star

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 261
Zaslal: 22 Dec 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
Takze hovoris ze si aj preinstaloval win, skusal rozne ovladace na grafiku a tak?
Ak ano tak vyskusaj aj ci sa ti neprehrieva ta grafika, alebo procesor, predsa 2.4 nie je dnes uz novinka. Ale je to divne ja mam 2.3 Semprona, grafiku Radeona 9600Pro ale fear mi isiel na plnych detailoch bez problemov. skus nejake ine ovladace na grafiku napriklad OMEGY, pretoze nie kazdy ma dobre skusenosti c catalystom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2078
Zaslal: 22 Dec 2006, 17:59 Predmet: |
|
|
| Klo_b_asa napísal: |
Takze hovoris ze si aj preinstaloval win, skusal rozne ovladace na grafiku a tak?
Ak ano tak vyskusaj aj ci sa ti neprehrieva ta grafika, alebo procesor, predsa 2.4 nie je dnes uz novinka. Ale je to divne ja mam 2.3 Semprona, grafiku Radeona 9600Pro ale fear mi isiel na plnych detailoch bez problemov. skus nejake ine ovladace na grafiku napriklad OMEGY, pretoze nie kazdy ma dobre skusenosti c catalystom. |
prosim ta, nebalamut ludi tym ze si hral na 9600pro feara plynule, nemas najmensiu sancu, keby si mal 6800 a vyssie nepoviem pol slova (ale tiez by mala problem so soft shadows)
Ja to vidim asi na throtlling procu, skontroluj teploty napr. cez everest |
|
| Návrat hore |
|
 |
Klo_b_asa Light Star

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 261
Zaslal: 22 Dec 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
prosim ta, nebalamut ludi tym ze si hral na 9600pro feara plynule, nemas najmensiu sancu, keby si mal 6800 a vyssie nepoviem pol slova (ale tiez by mala problem so soft shadows)
Ja to vidim asi na throtlling procu, skontroluj teploty napr. cez everest |
SORRY On pisal o Far cry, ja som tiez myslel Far cry ale napisal som FEAR cize spravne je Far cry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|